Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaljukitsed
 
... 04. jaanuar 2015, kl 12.46
Kuidas Teil läheb? :)
 
kaljukits 04. jaanuar 2015, kl 13.34
Hästi läheb :)
 
.. 04. jaanuar 2015, kl 13.45
Tore kuulda seda, kuna siin ei ole eriti Kaljukitsede kohta teemasid viimasel ajal tehtud ja kuna hetkel on käimas nö Kaljukitsede periood, siis lihtsalt uudishimust küsisin, kuidas teistel Kaljukitsedel läheb :) Mul endal samuti tasa ja targu hetkel läheb kõik :)
 
jahh 04. jaanuar 2015, kl 14.27
läheb tasa ja targu..
rahaliselt endiselt miinuses, kuigi tööd on.
ei priiska ega midagi.. enda meelest üle võimete ka nagu ei ela- pigem kokkuhoidlikult, aga näe.. ei vea välja.
see ka ainuke jama hetkel.
aa vähemalt armastuses on kõik hästi ja tervis ka korras.
mis ikka viriseda- enda süü, et jalgadega veel hääletada ei taha ja hambad ristis eestis rügan.

samas.. kõik puuksonid ja mangid ja teised luulutajad pole mulle mitte midagi täppi ennustanud.
lugesin just niisama, puht uudishimust vanu horoskoope.

usun tervendajaid niivõrd-kuivõrd, aga mitte ühtegi endameelest tähetarka. need panevad ikka hästimakstud ilukirjandust, niiet silm ka ei pilgu..

tean vaid, et olen nendekeeles kaljukits ja see on ka kõik. mitte ühtegi inimest ei hinda tema nn märgi järgi, sest enamus on ikka täitsa mööda. noo mõni läheb täppi ka.. aga pimekana leiab ka tera, aga kuipalju s*** ta enne nokib.....

vottak
 
vana pragunenud ja kogenud 04. jaanuar 2015, kl 14.29
oh teid, noored olete ja ennem surete kui tunnistate, et miskit viga võiks ka olla, vaprakesed;)
kaljukits on üks vapramaid märke, keda mul on au olnud tundma õppida. vahel lähevad nad oma vaprusega küll üle mõistuse piiride, aga muidu ju ei sünniks legende ega lugusid, mida lõkke ümber vesta /või seltskonnas klatšida/. selle kõige juures on nad nii tagasihoidlikud, et võtavad vee silma /vahel küll ka vihapisara/. ja truu on kaljukits, sellist truudust võis kohata vaid don quijote ja sancho panza ajal, tänapäeval mõjub see suuresti vaid tuulikutega võitlemise ja ei millegi muuna. aga kui kaljukitsel on õnne leida keegi, kellele tema truudust ka vaja on, kannatab ta välja kõik, mis inimmõistus on võimeline välja mõtlema ja kõik muu ka;)
ah et kaljukitse periood on käimas. oi-jah, siis on meil kõigil kõvasti-kõvasti õnne vaja, et see terve nahaga üle elada. a kui ellu jääme, pole meist tugevamaid olemaski ;D
 
Keegi 04. jaanuar 2015, kl 14.32
Läheb nagu ikka. Mul on tõusumärk vähis ja seetõttu olen hästi emotsionaalne.
 
kah kaljukits 04. jaanuar 2015, kl 14.39
armastus ja suhted on maksimumis, nagu viimased 20 aastat. vanemate- ja lastega suhted suurepärased. sain eelmise aasta alguses oma esimese lapselapse - no on armas tegelane :)raha võiks alati rohkem olla, aga kuna töökoormus ei tapa, olen rahul.
 
... 04. jaanuar 2015, kl 14.43
Jah, ma tean ja olen ka sodiaagindusest nii palju aru saanud, et kindlamat ja truumat märki kui Kaljukits vist naljalt ei kohta. Ma ei usu, et see küll niivõrd horoskoobist tuleneb, aga ma ise pean samuti oluliseks truudust ja oma lubaduste pidamist, nii hästi või halvasti kui see mul õnnestub...enda ja teiste tuttavate Kaljukitsede põhjal julgen öelda, et need, kes meid omale kaaslasteks valivad saavad ühed kõvad takjad endale külge (st. ega ikka naljalt ei loobu küll Kaljukits oma partnerist :) ) Mis ei tähenda, et Kaljukits oma partnerile hingamisruumi ja vabadust ei annaks, aga ta ei loobu naljalt ei heas ega halvas oma valikust :)
 
puhtavereline ja maavillane kits 04. jaanuar 2015, kl 16.30
Hea aasta oli, tôi selguse suhetes, andis ideid seisukohtade suhtes ja sellega läksingi uuesse aastasse, jättes (vähemalt kôvasti püüdes)maha, mis oli pidureiks hingelises tasakaalus. Sellised me siis oleme, oma hea ja halvaga, aga ma olen rahul. Mida vanemaks, seda paremaks. On ju nii, Kaljukitsed? Üks elutôde, kui ebaôiglaselt ollakse su vastu, siis panna punkt, ja edasi on kergem, rohkem energiat ja ruumi tegudeks.
Head Uut Aastat, Kaljukitsed! Läheme uude aastasse uue energiaga. Meie sisemaailm on meie rikkus. Ja nagu ühel tôelisel Kaljukitsel peab oma "kits" olema (huvid, sport ja muu), siis ma otsustasin, et sel aastal vôtan endale kitse ja hakkan kitsepiima jooma. On tervislik!
 
N47+ 04. jaanuar 2015, kl 16.51
2015. aasta horoskoop: Kaljukits
2. jaanuar 2015 12:30
2015. aastal hindad varasemast rohkem õiglast mängu ja tasakaalukust. Oled valmis selle nimel paljuks. Kus näed viga ja abipalumist, lööd oma käed külge. Muutud oma kogukonna jaoks mõnes mõttes tasakaalupunktiks, mille ümber nii mõndagi keerleb. Mida õiglasemaks jääd, seda vähem tõmbad probleeme ligi. Arvesta, et mitte kõik ei mõtle ja tunne sellisel viisil nagu sina. Kui mingi asi ärritab, võid aegajalt olla üsna lühikese süütenööriga. Enda käitumise vaagimine annab seda viga parandada.

KARJÄÄR

Karjääri vallas tegutse parem kohe, sest hiljem võib liiga hilja olla. Seda eriti siis kui sulle pakutakse lausa kandikul seda, mis sind huvitab. Juba eelmisel aastal jäid kellelegi oma kastist välja arusaamadega silma ning sa jätkad nendega ka sel aastal.Võimalik, et viid kokku 21. sajandi ja antiikaja arusaamad ja sellest sünnib täiesti uus kontseptsioon. Ara vaimu liigselt ära kurna.

SUHTED

See, mis vastu on pidanud, peab vastu ka 2015. aastal. Tegeled suhtega, mis sinu energiat on kurnanud. Kui sa selle isikuga ei saa silmast silma vestelda, siis teed seda oma mõtetes. Ka see aitab pinget vähendada. Ettevaatlikkus on omal kohal kui pead suhtlema vinguvate, kriitiliste ja endast liiga heal arvamusel olevate isikutega. Sulle kõige tähtsam suhe kulgeb nii nagu sa seda vaimusilmas ette kujutasid.

RAHA

Tasu ei pea tulema vaid raske töö abil. Näed võimalusi oma töötaaka vähendada ja ikkagi võidukas olla. Võimalik, et saad päranduse, mille pead läbi sorteerima ja töötama, kuna seas on ka kultuuriväärtusi. Eelarve koostamisel tasuks arvesse võtta ka ootamatuid kulutusi, sest aasta jooksul võib paar korda tulle ette juhuseid, kus pead suurema summa välja käima.

TERVIS

Jätkad vanade harjunud treenimisviisidega, millesse lisad uusi nüansse. Kui su liikumist piiratakse, tuleb sul hakata enda eest seisma. Paned suurt rõhku vaimsele arengule ning loed vaimset kirjandust. Hakkad enam kontrollima, millised on sinu mõtted ja tunded, sest need mõjutavad otseselt tervist.

Naine
 
maavillane kits 04. jaanuar 2015, kl 17.04
Nagu rusikas silmaauku! 100%!!!!!!!!
 
Kaljukits 04. jaanuar 2015, kl 18.47
Eelmise aasta lõpust saati on käimas mu elu kõige hullem periood. Kõik mis saab valesti olla, on ka. Seega ei saa väga eelkõnelejatega nõustuda. Aga loodan, et kõik halb möödub.
 
Kakstuhatviisteist 04. jaanuar 2015, kl 19.33
Mul ka sama periood nagu Kaljukits
04. jaanuar 2015, kl 18.47
 
ka kk n 04. jaanuar 2015, kl 23.13
mul ka kahe viimasega sarnaselt kehva
 
I am happy 04. jaanuar 2015, kl 23.25
Mul jälle superhea. Kõik sujub ja elu voogab, raha kukub sülle, olen uuesti armunud ja ootan sellelt suhtelt kindlat tulevikku, tervis on korda saanud,kõik on paremini kui unistada oskaks. Tunnen, et olen leidnud oma hinhesugulase ja tasakaalu oma hinges. Huvitaval kombel on temagi Kaljukits ;)
 
eelmisele 12. juuli 2015, kl 10.32
Hoian pöialt. Jumaldan Kaljukitsekest ja soovin, et ta leiaks peagi tee, mis teda minuni toob. Soovin ka julgust oma südsmesoove ellu viia, et ta ei peidaks oma mängulisust kaitsva kesta taha vaid oleks see, kes ta hingelt olla tahaks.
 
Kaljukits mehe käitumine??? 25. veebruar 2017, kl 15.35
Olime koos 3 kuud, mis olid imelised ( olime õnnelikud, ei tülitsenud, tema tegi tulevikuplaane)... Ja ühel hetkel hakkas ta "kaugeks" jääma... Sain aru, et midagi on valesti.. Selgituste ja oma arusaama järgi sain aru, et tal on seoses eelneva elu lõpetamisega (lahutus), tekkinud depressioon... Ja kuna ta ilmselgelt ei olnud sellises olukorras enam see, kes varem, siis sai ta ka ise aru, et mina olen ka tema kõrval õnnetu... Siis otsustas ta meie suhtele lõpu teha, kuna leidis, et tal on aega vaja, et see "segadus" enda peas korda saada jne... Mis arvate, kes on Kaljukatega kokku puutunud, või ise suhtes olnud või on???
 
imelik 26. veebruar 2017, kl 14.32
raskustes tuleks ikka abiks olla ja ära kuulata,suhelda, kui tarvis siis vaikida koos, aga ikkagi katsuda aidatada inimest...küsida mis mureks mitte ära põgeneda uude suhtesse.
 
Kitsemunad 26. veebruar 2017, kl 15.05
Kaljukits mehe käitumine??? Kirjutas:
------------------------------------------------------
Sind lihtsalt kepiti ja mindi uut vaatama. Rumal naine, kes loodab lahutavast mehest enamat kui tahapanijat.

-
> Olime koos 3 kuud, mis olid imelised ( olime õnnel
> ikud, ei tülitsenud, tema tegi tulevikuplaane)...
> Ja ühel hetkel hakkas ta "kaugeks" jääma... Sain a
> ru, et midagi on valesti.. Selgituste ja oma arusa
> ama järgi sain aru, et tal on seoses eelneva elu l
> õpetamisega (lahutus), tekkinud depressioon... Ja
> kuna ta ilmselgelt ei olnud sellises olukorras ena
> m see, kes varem, siis sai ta ka ise aru, et mina
> olen ka tema kõrval õnnetu... Siis otsustas ta mei
> e suhtele lõpu teha, kuna leidis, et tal on aega v
> aja, et see "segadus" enda peas korda saada jne...
> Mis arvate, kes on Kaljukatega kokku puutunud, võ
> i ise suhtes olnud või on???
 
Kaljukits 26. veebruar 2017, kl 18.37
imelik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> raskustes tuleks ikka abiks olla ja ära kuulata,su
> helda, kui tarvis siis vaikida koos, aga ikkagi ka
> tsuda aidatada inimest...küsida mis mureks mitte ä
> ra põgeneda uude suhtesse.


Nii õigesti öeldud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!