Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
miiline on metall (sünd 1970) koera aasta ambur naine?
 
mees 13. aprill 2016, kl 10.01
kas kellelgi siinsetest on kogemusi/arvamusi?
 
autor1 14. aprill 2016, kl 14.56
kas siis kellegi ei ole kogemusi ja midagi arvata ei oska?
 
koera aasta naine, aga mitte Ambur 14. aprill 2016, kl 17.26
Ma ei oska küll Ambur naise kohta rääkida, aga koera aasta peaks horoskoobi järgi andma sellele inimesele iseloomu teatud usaldusväärsust, kindlust, aga samas pidid nad olema teatud ajsaolude kokkulangemisel ka üsna ettearvamatud...äkki siis, kui nende kindlatesse plaanidesse kellegi kolmanda poolt mingid ettenägematused tekivad. Et jah kindlad, kuni nende teele ei juhtu ootamatusi, siis võivad ka nemad ootamatult käituda, kuidas olukord nõuab.
 
mees 15. aprill 2016, kl 10.39
aitäh vastajale. tagasiside rohkuse tõttu tundub, et tegemist 1 ja ainsa metall koera aasta ambur naisega - keda mitte ühtki rohkem ei ole, sest kommentaare ei ole :-) seevastu teised tähemargid lausa mitu korda siin ühel lehel esindatud :-)

mulle endale tundub ka et koerana ta väga kindel ja lojaalne, samas amburina nagu seiklev ja mitte just kindlust sooviv... kuidagi täiesti vastuoluline
 
see üks vastaja veel:) 15. aprill 2016, kl 11.17
Jah, mulle tundub, et Sa oled õigesti aru saanud, Amburi tähemärk võib talle lisada seiklushimu (mitte tingimata halvas mõttes) ja sellist rõõmsameelsust, innukust, energiat...Amburid lähevad nagu lillelapsed elust läbi, selline mulje on mulle neist jäänud ja vahel vaatan kadedusega, nagu neil probleeme polekski (tegelikult kindlasti on, aga nad ei näita neid välja lihtsalt) :)
Loodetavasti siia ikka mõni täpselt sellise kombinatsiooniga naist tundev või siis see naine ise ka satub, aga sellised olid jah minu väikesed tähelepanekud enda kui Koera aasta sündinu põhjal:)
 
Üks leidub 15. aprill 2016, kl 20.16
Mina olen küll täpselt see kombinatsioon, aga minust pole ilmselt abi, sest enda iseloomustamine on kõike muud kui objektiivne
 
Mina olen metall koera aastal amubr naine 23. aprill 2016, kl 19.02
teine leidiub ka:)
Oleneb ikka sünnihoroskoobist ka ja muud mõjud,haridus,kasvatus jne.
Mina pole üldse seilev kuna tõusumärk on mul neitsis.Armastan väga kodu ja olen väga koduarmastav ja armastan pigem rutiini kui seiklusi.
 
kuts 25. aprill 2016, kl 23.20
ja leidus ka kolmas .... :-)
aga mida või mille kohta autor täpselt teada tahab?
Vaadates meie kolme kommentaari, kes me endast märku oleme andnud, võib öelda, et koerale omane valvsus on meis täitsa olemas...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!