Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Mõistatuslik kaksiku tähtkujust mees.
 
Segaduses jäär. 21. aprill 2016, kl 11.58
Suhtlesin mingi aeg igapäevaselt kuu vältel ühe kaksiku tähtkujust meesterhavaga. Asi katkes kuna tema sõitis pikemaks ajaks teise maailma otsa tööreisile ning tegelikult meil mõlemil oli ka suhe (siiski mitte kooselu vormis) et ega me asja algusest peale väga tõsiselt võtnud. Tõmme oli suur, huvitav ja lõbus oli alati aga oli nagu vaikiv kokkulepe, et asi on sellega lõpetatud. Reisilt tagasi tulles võttis ta siiski ühendust, saates sõnumi. Asja seedides ja mõne aja pärast vastates, sealt enam vastust tagasi ei tulnud. Korra kohtusime ühel üritusel kus ta pigem käitus nii nagu ei salliks mind ?! See tundus küll tegelikult väga näideldult ja pealegi pole meil mingeid tülisi olnud. No hea küll. Nüüd taas kolm kuud hiljem ta ilmus jälle välja sõnumiga, et kuidas läheb jne. Aga talle vastates, sealt taas vastust ei tulnud. Eile see ajas mind veel naerma aga täna enam mitte. Milleks selline käitumine, mida ta minult ootab, miks võtta ühendust, et see kohe taas katkestada? Milleks sellised nö. kontroll sõnumid? Poleks sooja ega külma aga ta ju ikkagi puges hinge ning just unustades, jälle ilmub, et kohe kaduda. Ja siis veel öeldakse, et jäärad ja kaksikud sobivad hästi, no mina igaljuhul olen küll täielikus segaduses :/
 
kaksik 21. aprill 2016, kl 12.04
Ehtne kaksik, nagu ütleb see sõna, siis ongi kaksik kahestunud inimene, kahepalgeline jne. Ise ka kaksik.
 
Skorpion 21. aprill 2016, kl 12.11
Kaksik on üks suur vale! Süüdimatud ja teisi süüdistavad pornostaarid!
 
ta pole huvitatud 21. aprill 2016, kl 12.43
unusta ta. manipuleerib lihtsalt.
 
.... 21. aprill 2016, kl 14.01
teinud läbi üsna midagi sarnast .... tahaks soovitada, et lõpeta ennem kui see suhtlus su täielikult ruineerib ja üsna tõenäoliselt suhtleb ta samas stiilis nii vähemalt 10 naisega. kuid samas, eks alati on ka võimalus, et sina oled talle just see õige. pead ennast usaldama ja ise tundma mis õige ja mis sulle sobib ja mis mitte.
 
Ei ole alati nii 21. aprill 2016, kl 14.28
Kui ta nii käitub, siis pole ta huvitatud. Mul oli suhe kaksikuga ja täiesti kindlasti ei olnud tal kedagi teist. Ta kontakteerus pidevalt, näitas huvi üles, rääkis, mida ta minust arvab jne, ei olnud mingit kahepalgelisust. Kui ta huvi kunagi kadus, siis ignoreeris või kontakteerus harva. Teine tekkis alles pärast meie lahkuminekut.
 
Vähk 21. aprill 2016, kl 14.42
Kaksik ei tunnista iial oma vigu ja pigem ta jätab sind uue ja huvitava tekkimisel süüdistades sind! Seejärel jätab teda ja nii edasi! Oma kogemus kolme kaksikuga ja ka küllalt pealt näinud seda! Kaksik pole armastust väärt!
 
Ei ole nii 21. aprill 2016, kl 15.45
Kohe kindlasti pole asi selles, et tegemist on kaksikuga, vaid lihtsalt jobu otsa oled sattunud.
 
botnia 21. aprill 2016, kl 18.42
Vähk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kaksik ei tunnista iial oma vigu ja pigem ta jätab
> sind uue ja huvitava tekkimisel süüdistades sind!
> Seejärel jätab teda ja nii edasi! Oma kogemus kol
> me kaksikuga ja ka küllalt pealt näinud seda! Kaks
> ik pole armastust väärt!

Tasub ettevaatusega suhtuda. Suured jutupaunikud.
 
Hakkab pihta 22. aprill 2016, kl 11.51
Oijahh ikka ja jälle loen ja imestan. Kuidas te naised muudkui koperdate valetajate ja petjate otsa? Või ongi see siin kogunemiskoht neile naistele, kes on petta saanud. Kohe vägisi jääb selline mulje. Sodiaagist kirjutatakse siin nurgakeses üldse vähe, peamine ongi petetud naiste suhteprobleemid ja pettumused. Mistahes teemat ei ava ikka on seal sama jutt, vahet pole mis tähtkujust mees, ikka on petja ja valetaja. Siin tuleks ikka rohkem sodiaagile keskenduda. Ja mul on nii kahju, et mitte ei analüüsita siin nurgas inimest, isegi halva kogemuse andnud inimest,mtähtkuju põhjal ja ei tooda välja ka positiivset, vaid lihtsalt pika puuga pannakse latakas kirja ja punkt.
Minu kogemus kaksikuga näitab, et mees on konkreetne, armastab ja on truu. Miinusena tooksin välja selle, et erilist romantikat selles suhtes ei ole. Aga kohe kindlasti on see mees, kelle peale saab alati kindel olla!
Sul jäärake on kaks varianti, kas lõpetad täielikult ja ei vasta talle enam midagi ja isegi kui kohtute, ignoreerid ja ei hakka temaga isegi midagi arutama. Konkreetselt alatiseks kõik! Või helista talle ja küsi otse,mrääkige asi selgeks. valik on sinu, mida sina tahad :) aga kõige hullem variant on praegune, et hakkad unustama ja ilmub välja, nii ei jõua mitte kusagile, asjatult raisakd oma närve :)
 
mis teha 22. aprill 2016, kl 14.02
Naised kiirustavad suhete loomisel. Iga osavam lobamokk unistatakse printsiks valgel hobusel. Tegelikult skooritakse uus naiivitar läbi ja terve suvi on alles ees.
 
... 23. aprill 2016, kl 10.23
ei ole see elu nüüd ka nii lihtsakoeline ja kõik teised naised naiivsed, peale mõne suurepärase erandi siin. kui tuleb kaalud mehed teema, siis võin pika kiidulaulu kirjutada :)
 
Kaalud 23. aprill 2016, kl 20.17
Kaksikud on väga lihtne märk - küsi otse ja ta vastab otse. Vastus sinu küsimusele peitub aga vist sissejuhatuses. Tal on keegi olemas, nagu sa tead, ehk võibolla püüab suhelda varjatult ja mõtleb kas või mitte sinuga midagi edasi aretada. Mõtle parem sellele, kas sa tahad suhelda edasi mehega, kes juba sõnumitele mittevastamisega sind ärevusse ajab? Mis saaks veel siis, kui teil oma kaaslaste krõval mingi suhe tekiks?
 
tädi 24. aprill 2016, kl 19.19
kaksik ise ei armasta kedagi. aga vajab et teda jumaldatakse ja taga nutetakse. sellepärast ongi 10 naist alati pooles vinnas nööri otsas järgi lohisemas. Mõttetu mees eriti kui soovid perekonda luua.
 
Ei ole nõus 24. aprill 2016, kl 20.27
Ei ole viimase väitega nõus. Kaksikule meeldib tähelepanu, ta on seltskondlik, tal on vaja pidevalt olla kuhugi teel või liikvel, kuid see ei tähenda, et oleks kindlasti kehv perekonnainimene. Tal on lihtsalt vaja kõrvale kedagi, kellele meeldib samuti pidev liikumine, ideede ja mõtetega kaasatöötamine ning ta võib olla kehv tunnete väljanäitaja. Tean vägagi perekonnainimesi, nii kaksik mehi kui naisi. Ning mees, kellelt ma pole mitte kunagi ühtegi halba sõna tema naise kohta kuulnud, kuigi teised irooniaga seltskonnas taga kiruvad, on just kaksik.
 
Mhmm 26. aprill 2016, kl 20.03
Eelmisega väga nõus, tean kaksik m kes on väga pereinimene, truu ja vaatab vaid oma naist, aga tööd teeb pidevalt, selles mõttes et piagalpassija ta pole. Ja tundeid väga ei väljenda. Kuid ainus asi on see et naine on tal vastupidine, hästi rahulik, armas ja üldse mitte ringisabistaja. Mulle tundub et sp nad nii kaua koos olnudki, selline naine tasakaalustab teda ja pakub rahu kogu sahmimise vahepeale.
Ahjaa...veel see ka et see kaksik m on suht äkiline ja otsekohene, võib järsku käratada ka kui miski valesti vms..hoolimata ajast ja kohast, teiste arvamus teda vga ei huvita. Samas korralik ja kena inimene. Ja see ka, et ei ole pika vihaga, pahndab ja rahuneb, kôik viie minuti küsimus. Niiet see ka kaksikulik joon,.
 
Ausus 26. aprill 2016, kl 20.30
minu mitte just hea, aga samas aus ja otsene kommentaar kaksikute kohta on kustutatud. Mida võime järeldada? :)
 
elu 26. aprill 2016, kl 20.57
Olete ikka kergeusklikud, kahju lugeda!
 
vabasurma minek :D 26. aprill 2016, kl 21.00
odavust ei saa kuhugi elu taha peita! :) Mõtlemiseks kaksikutele, kes kunagi ei nõustu ja peavad end parimateks!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!