Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Armunud Kaalud mees
 
Lõvinahas 03. juuni 2016, kl 14.52
Kuidas käitub armunud Kaalud mees? Tahaks ka üleüldist kirjeldust.

Kokku oleme puutunud mõned korrad, suhe sai kohe alguse üsna intensiivsena.
Hetkel sunnitud mõnenädalane lahusolek. Kas armunud Kaaludelt võiks eedalda pidevalt ühenduses olemist või ajutist kaugenemist?
viiamsel korral mees omal initsiatiivil lubas pärast naasmist uuesti ühendust võtta, et edaspidigi kohtuda. Tahaks teada, et kas vahepealne vaikus tavapärane või eeldatavasti pole ta lihtsalt eriti huvitatud
 
ole normaalne! 03. juuni 2016, kl 16.30
lõpetage see tobe tähemärkide järgi elamine! Inimene on inimene, tähemärgid ei oma siin mingit rolli. Totud
 
Oh 04. juuni 2016, kl 02.35
Võta nüüd rahulikult. Kui mees lubas, siis peab ta seda tegema. Kui ei tee, siis on lubaja mees lihtsalt. Aga nii palju kui mina tean, on kaalud head ja hoidvad mehed, ainult vahel natuke uimasevõitu.
 
Nad on toredad 04. juuni 2016, kl 09.40
Minu eks oli kaalud. Paremat pereinimest vast annab leida, armstas lapsi, oli tegelikult isegi liiga heasüdamlik, sest lihtne oli teda ära kasutada. Mina loomulikult seda ei teinud,aga mõned ta sõbrad küll. Täiega pedant oli ka. Kaalud vist üldse suht heasüdamlikud ja rahulikud. Mul üks lähedane veel ja sama teema, et no liiga hea noh.
 
skorp 04. juuni 2016, kl 22.43
tean ainult ühte kaalud meest. Tema oli küll selline, et hoidis pidevalt ühendust. Aga hästi otsustusvõimetu ja pettis kogu aeg (teiste naistega).
 
Listen 10. juuni 2016, kl 17.08
Kui kaalmees on armunud,siis viib ta sind olümpose mäele.Ilmselgelt oled sa tema ilusatest sõnadest-mõtetest võrku püütud.Aga...jumala eest ära hakka pinda käima a`la; kus oled,mis teed ja mis viga et sa ei helista? Võid kindel olla,et sellise käitumisega ongi TAVAPÄRANE et ta ei võta ühendust.Kaalmees otsib ja valib kaua.Ja enamjaolt on nad üksi,sest otsustamisega on raske.Kuid kui Kaal on sinu ise välja valinud siis on tõesti parim ja hoolivaim mees
 
Marleen 06. juuli 2016, kl 16.49
Kaalud on võrgutajad :)
Vähesed kaalud on truud ühele, sahmivad mitmega korraga ( mu tutvusringkonnas on 30-75 aastat vanu kaaludest meesterahvaid 8 tk ja kahjuks kõik nad petavad oma naisi).
 
kastrul 07. juuli 2016, kl 11.01
Oled sa kindel, et ta vaba mees on?
 
samuti tean 07. juuli 2016, kl 11.09
kaalud mees on pedant, kõik peab olema puhas ja korras. Naine peab olema hea perenaine. Kaalud mees ei suuda otsustada aga külvab su üle kingitustega. Ära jää ootama ainult tema kõnesid, talle meeldib kui suhtlus on vastastikune. Paljud kasutavad kaalusid ära sest nad on väga heasüdamlikud ja helded, nad ei oska ohtusid näha.Kaalud on sõbrana parim ja vaenlasena hullem, keda tahta oskad.
 
Lapiz 08. juuli 2016, kl 10.09
Kas Kaaludele suhtes ka midagi olulise tähendusega või verstapostiks? Kas näiteks enda koju kutsumine või perega tutvustamine või seks või ühine lühireis vms on olulise tähtusega?
 
Arvamus 08. juuli 2016, kl 11.04
Tean, et kaaludele ei meeldi mängimine, armukadedaks tegemine, "mul on sinust ükskõik" hoiak. Siis ta kaob vaikselt.
 
lõvinna 09. juuli 2016, kl 10.46
Kaalud mees on liiga kaua vaagija,mõtleja ja teda valdab otsustamatus.Isegi poes ei suuda ta valida kahe leiva vahel.Kas pole tüütu!
 
lõvinna 09. juuli 2016, kl 20.05
Kuid kaalude mehega pole võimalik riidu minna, ta on rahu ise , oskab käituda viisakalt.
 
H 11. juuli 2016, kl 23.22
Minu Kaalud on selline pedant, et vooditekki võid joonlauaga mõõtma minna, kui sirgeks ta suutis selle ajada. Hästi armukade on, samas endal silmad vilavad peas, aga tema sõnul ta pole petja. Ometigi kardab minu puhul kogu aeg, et keegi lööb üle ja äkki ma ei oota teda ära, kuni ta merelt tagasi tuleb. See armukadedus võib ka lihtsalt tema iseloomust olla, mitte Kaalude tähtkuju mõjust.

Ja keegi pole mulle sünnipäevaks kinkinud 10 tk meetrist punast roosi, šampanjat ja šokolaadikomme.
 
H 11. juuli 2016, kl 23.24
Lisan veel, et meil veel lapsi küll pole, kuid kui ta kuskil lapsi näeb, siis on kohe "nii nunnu!" ja hästi palju tähelepanu nõuab ka, kõigest peab üliüksikasjalik ülevaade olema.
 
lõvinna 14. juuli 2016, kl 11.13
Kuid,kaalude mehel on mitu asja korraga kaalul ja need võivad olla ka mitu suhet, näiteks abielu ja paar kolm salasuhet ja kõik korraga. Olen elus kokku juhtunud mitme kaaludemehe esindajaga ja kõigil selline variant käsil.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!