Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Ei saa aru Neitsist
 
lendja 15. oktoober 2016, kl 14.09
Nii kurjad inimesed!
 
veelüks 15. oktoober 2016, kl 14.57
Neitsi tähtkuju esindajad ei ole mitte kurjad, vaid konkreetsed, täpsed, nõudlikud. aga mitte mingil juhul kurjad. lihtsalt nad on väga asjalikud ja see ehmatab mõnikord lihtsalt nõrgema närvikavaga inimese ära
 
maniila 15. oktoober 2016, kl 15.18
super! tähtkuju määrab iseloomu! ise Leevike. mõista, mõista mis iseloom või olen ise loom?
 
elukaaslane on neitsi 08. november 2016, kl 11.45
Olen kokku puutunud mitmete neitsidega ja mulle tundub, et nad ei kannata üldse kriitikat ega otsekohesust. Püüavad endast alati head muljet jätta, aga oma tegelikku palet näevad ianult väga lähedased inimesed...
 
Neitsi 13. november 2016, kl 21.28
Neitsi on nagu võimas mootorsaag. Ainult osava ja tugeva naise käes töötab. Reeglina sõnnid saavad hästi neitsi meestega hakkama. Muudel tõmbab käe maha. Sügavalt tõsine tähtkuju, kes püüdleb täiuse poole.
Kriitika on neitsi jaoks raske, kuna neitsi annab alati 100%. Kui neitsi saab ülesande teeb ta seda alati kõige paremini( mitte kõigist paremini). Küsides neitsi käest, et oled kindel, et andsid endast parima on tema jaoks häbi ja solvang.
Häbi kuna ta ei saanud järelikult hakkama ja solvang, kuna ei hinnatud tema panust.
Kui neitsi jookseb 100m ja kaotab, siis on tal häbi mis siis, et vastane oli maailmarekordi omanik. Tal on häbi, et tema parim ei olnud piisav.
Sellepärast kui neitsi on millegis väga hea, siis ta kipub olema üleolev. Põhjus selles, et teised ei peaks raiskama selle peale aega, ma juba uurisin seda ja panin kogu oma energia sinna. Te lihtsalt ei saa saada paremat tulemust. Miks neitsisi ei sallita- nemad on need, kes reeglina ütlevad sulle ma ju ütlesin.
 
naine 17. november 2016, kl 22.40
Eelmist juttu võin öelda nii sõnni, lõvi kui skorpioni kohta. ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!