Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop november 2016
gemka 03. november 2016, kl 15.58
Kõik, mida kuu alguses ette võtad, toetab sinu karjääri edenemist väga positiivselt. 1. novembri kuuloomise mõju on jätkuvalt tugev ja toob sulle novembri alguses mitmeid uusi ülesandeid. Noorkuu toetusel sinu tähekaardi tipus trooniv Neptuun annab mõista, et saad nendega hästi hakkama ning pälvid kuulsustki. Nüüd käsile võetav töö annab võimaluse ka loominguliseks lähenemiseks, mistõttu oled rõõmus, et selle enda peale võtsid.

Novembri esimesel nädalal püsib Marss Kaljukitses, andes mõista, et sul mõlguvad meeles rahaasjad. Sa kirjutad arveid ja maksad neid. Marss on alates 27. septembrist olnud sinu 8. majas (ühine raha, maksud, pärandus, abikaasale kuuluv raha, surm, seks, muutumine, tervenemine), mis on võib-olla su kulutused mäekõrguseks tõstnud, aga kui ta 8. novembril lahkub, on silmaga näha, kuidas kulud kukuvad ja suure tõenäosusega pole uusi ebameeldivaid finantsüllatusi enam oodata.

Novembri esimene nädalavahetus peaks tulema eriline. Veenusele heidab hõbedasi helke Uraan, ühendades seeläbi sinu sõpruse maja ja partnerluse maja. Kui sul on keegi südames, on tõenäoline, et lähete sel nädalavahetusel koos sõpradega välja. Uraan tähendab spontaanset kutset. Edasiliikuv kuu on seikluslikus Jääras, andes mõista, et võite ette võtta midagi tavatut.

Marss liigub Veevalajasse, tänu millele võid novembris sattuda pikale lõbureisile. Tegemist võib olla ka ärireisiga, aga selgi juhul osutub see väga nauditavaks. Sulle sobib see Marsi positsioon väga hästi, kuna Veevalaja on õhumärk nagu sa isegi. Pakatad energiast ning tahad innukalt uude keskkonda. Kui sul reisiplaane pole, siis võid sattuda tegelema mingi rahvusvahelise teemaga ja saavutada selles vallas märkimisväärset edu. Võid ka liituda rahvusvahelise projektiga, mille paljud teised liikmed baseeruvad mõnes välisriigis.
Kui töötad kirjastamisvallas, raadios või teles, on sinu sellealased teenused ülimalt nõutud. Kui oled õpilane, läheb sul koolis hästi. Kui sul tuleb oma teese kaitsta, on Veevalajas asuv Marss tõeline pluss ning sul on lihtne olla väga veenev.

14. novembri täiskuu Sõnnis palub sul pöörata tähelepanu oma tervisele. Võid end sel ajal tunda, et energiat on vähe ja soov puhkuse järele suur. 8. majas (ühine raha, maksud, pärandus, abikaasale kuuluv raha, surm, seks, muutumine, tervenemine) olev Pluuto toetab kiiret taastumist. Hoia ainult tervisel silm peal, kuula oma arsti ja kõik saab väga kiiresti korda. Kui vajad lõikust, siis selleks on ideaalne aeg 4 päeva jooksul PÄRAST täiskuu loomist.

Kuu teises pooles ühendab sind valitsev Merkuur oma jõud 4 mõjuka planeediga kõige magusamal moel, mis üldse võimalik. Tegemist on silmapaistvalt hea seisuga ning need päevad pakuvad sulle suurt toetust.

15. novembril on Merkuur sõbralikult ninapidi koos Marsiga. Päev sobib suurepäraselt sammude astumiseks sulle oluliste asjade elluviimisel.

Teine väljapaistev kuupäev on 22. november, mil Merkuur on ideaalses suhtes õnnetoova Jupiteriga. Sul on suurepärane võimalus teha avalikuks oma loomingulised ideed, millel on kindel potentsiaal teenida korralikku kasumit. See on kuu parim päev lepingute allkirjastamiseks. See on hea päev ka reisimiseks. Suure tõenäosusega ei kohta sa kusagil ummikuid ja kõik su lennud väljuvad-saabuvad õigeaegselt.

23. novembril on Merkuur sõbralikus liidus Saturniga. Kõik, mille osas sel päeval käed lööd, peab ajaproovile vastu. NB! Enne, kui sel päeval midagi lubad, millegagi end seod või kusagile allkirja annad, ole endas täiesti kindel. Kui peaksid tulevikus soovima oma sõnast taganeda, võib see raskeks osutuda. Lepingusse tasuks seetõttu lisada ka selle lõpetamist käsitlev punkt. See ei ole ka hea päev reisimiseks. Transport võib hilineda, ilm võib kehv olla. Igaks juhuks arvestada igasse punkti jõudmiseks pikema ajaga ning võta lennujaama padi kaasa.

Järgmine eriline päev on 26. november, mil Merkuur on sõber Uraaniga. See on parim päev originaalsete ideede genereerimiseks ja edasiviivate lahenduste väljamõtlemiseks. Kuna tegemist on laupäevaga, siis oleks mõttekas kohtuda sõpradega – kes teab, mis huvitav vestlus sellest võib areneda. Päev on ideaalne ka poodlemiseks, eriti elektroonika ostmiseks, kuna Merkuur valitseb kaubandust ja Uraan digitaalset maailma.

Kuu lõpeb 29. novembri noorkuuga, mis on keerulises suhtes Neptuuniga, seetõttu võib oodata valesti mõistmisi, valesid järeldusi ja soovmõtlemist, eriti, kui asi puudutab värskeid suhteid. See noorkuu luuakse 7. majas (abielu, ärisuhted, korporatiivsed suhted, lepingud, lahutus, avalikud vaenlased, kohtukaasused) ning võib eeldada, et sul pole aimugi, millega sa silmitsi satud, enne, kui see on käes. Selleks, asja toimima saada, pead oma suhtumises nii äri- kui armusuhetesse olema kahe jalaga maa peal. Sul peab olema plaan B tagataskus, juhul, kui otsustad ühe või teise lepingu lõpetada. Armusuhte korral on see muidugi keerulisem.

See noorkuu ei mõjuta neid, kes alles värskelt on kellegagi tuttavaks saanud või kellel polegi veel suhet. See puudutab neid, kel on kindel kavatsus tõsisesse suhtesse astuda. Kui juba oled abielus, võib sul tekkida soov seda tõsisemalt võtta või kui oled ärisuhtes, võib sul tekkida soov mingeid pabereid allkirjastada (see viimane aga pole selle noorkuu ajal soovitatav).

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 25.05-02.06 või kui su sünnikaardis on tõusumärk 8 kraadi Kaksikutes või Kuu või mõni planeet 25-32 kraadi Kaksikutes, Kaaludes, Veevalajas, Lõvis või Amburis, võid olla vastuvõtlik probleemidele, mida Neptuun selle kuuseisu ajal endaga kaasa toob.

Pangem ka tähele, et Saturn liigub läbi sinu partnerlussuhetele keskenduva 7. maja (esimest korda pärast vahemikku 1985-1988), tuues kaasa märkimisväärseid väljakutseid. Kui su suhe on tugev, möödub see periood suuremate probleemideta. Kui suhtes on aga nõrku kohti, näed nüüd neid eriti selgelt ja sul on võimalus valida, kas probleemid lahti rääkida, otsida väljastpoolt abi või panna uks selja taga kinni.

Kui oled sündinud vahemikus 3.-13. juunini või kui sinu tõusumärk on 15-17 kraadi Kaksikutes, vastandub aeglaselt liikuv Saturn praegu otseselt sinu Päikesele või tõusumärgile. See on karm aspekt, mis paneb sinu suhte tugevuse proovile. See on stressi tekitav, kuid see leeveneb niipea, kui Saturn jõuab sügavamale Amburisse.

Kui oled vallaline ja pole ka ärisuhtes kellegagi, ei pruugi sa novembri keerulisi suhteaspekte üldse tajuda. Tegelikult lausa vastupidi. Õnnetoov Jupiter on sinu 5. majas (lapsed, loovus, hobid, meelistegevused, armastus, loov eneseväljendus, riskimine, romantika). See on aeg, mil võid leida uue armastuse, saada lapse, tulla lagedale uute ideedega, leida uusi naudinguid ning võimalusi oma andeid arendada. Ja kõik see pakub sulle suurt rõõmu.

KOKKUVÕTE

Peagi pärast kuu algust näed, kuidas su karjäär võimaluste najal õide puhkeb. Oled nüüd väga loominguline, seepärast võid täie enesekindlusega uusi ideid välja käia. Novembris hakkad lõpuks pälvima tunnustust, mida nii kaua igatsenud oled. Neptuun asub ideaalses kohas, sinu kaardi tipus, mis annab lootust, et sel kuul sind märgatakse ning su töö pälvib kiidusõnu. 8. novembrist kuni 19. detsembrini Veevalajas olev Marss ärgitab sind reisima kaugele ja välja käima ideid, kuidas teha rahvusvahelist koostööd mingite teenuste, ideede, kirjastamise, raadio- või teleprojektide osas. Ja suure tõenäosusega osutuvad need ettevõtmised ka tulutoovaks.

Energiast pakatav Marss lööb 8. novembrist kuni 19. detsembrini käed geniaalsust ja üllatusi valitseva Uraaniga. Seda seisu nimetatakse vastastikuseks mõjuks, mis tähendab, et mõlemad planeedid imiteerivad teineteise käitumist ning toetavad üksteist väga harvaesineval moel. See muudab säravaks iga meedia-alase töö, samuti rahvusvahelise töö, kui peaksid emma-kumma nüüd ette võtma.

14. novembril loodava täiskuu ajaks aeglusta käiku ja leia aega puhkamiseks. Näib, et su patareid hakkavad pisut tühjaks saama. Samal ajal saad loota Pluuto taastavale mõjule. Samuti on lootust kuulda häid uudiseid mõne komisjontasu, kindlustusraha, taotletava laenu vmt kohta. November on hea kuu ka tegelemiseks terviseprobleemidega, eriti kehtib see kuu alguse kohta. Liitu spordiklubiga, roni uuesti reele, ja võid juba detsembris pühade ajal rõõmustada uues vormis keha üle.

Väga eriline päev, sobiv põhimõtteliselt kõigeks, on 22. november, mil sind valitsev Merkuur kohtub Jupiteriga. See seis külvab õnne, annab sulle eelise iga läbirääkimise või mis tahes võistlusmomenti sisaldava olukorra jaoks, kaasa arvatud armastus.

26. novembril ole valmis poodlema. Merkuur ja Uraan saadavad välja sädemeid, mis aitavad sul teha head kaupa.

29. novembri kuuloomine on aeg, mil mõelda oluliste partnerlussuhete loomise peale. Sul võib tekkida soov kihluda, abielluda või sõlmida mõni tööalane liit. Energiaplaneet Marss on selle seisu suhtes ideaalses asendis, mis annab mõista, et võid saavutada nii mõndagi. Ent Neptuun on selle seisuga nugade peal, andes mõista, et peaksid enne jah-sõna ütlemist olema kaalutlev ja võimalikult objektiivne. Ind ja tahtmine alustada võib olla väga suur, kuid see võib varjutada su otsustusvõimet. Ära eelda midagi ja kontrolli kõik üle, enne kui käed lööd.

Vallalistel Kaksikutel veab armurindel. Õnnetoov Jupiter aitab sul kohtuda silmapaistvate tüüpidega. Reedel, 4. novembril on Veenus ja Uraan ideaalses ühenduses, andes mõista, et sind väikesed imed otsivad sind. Kindlasti ära istu sel päeval üksi kodus. Ka suhtes olevate Kaksikute jaoks on tegemist jumaliku õhtuga.

Tõlgitud lehelt https://www.astrologyzone.com/forecasts...
 
jama 03. november 2016, kl 22.19
nii pikk mõttetu joru . . . :((
 
psst 03. november 2016, kl 22.37
Tänan Gemka, et oled tagsi- Sind on igatsetud! :)
 
Mari 04. november 2016, kl 08.05
Tänud, Gemka! :)
 
juunikuu 04. november 2016, kl 09.34
Juhhuuu...Gemka on tagasi :)
 
ka kaksik 06. november 2016, kl 16.27
Tänud, Gemka! Ma ei tea kuidas teistel, aga mulle tõi oktoobri lõpp küll nö ebameeldiva üllatuse... Loodame, et november tuleb siiski parem
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!