Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
veevalaja kadunud
 
skorp.n 20. november 2016, kl 21.30
kas need kusikud tilpnevadki eemale, kuhugi omaette v misiganes vabadust ta vahepeal taotleb või ükskord ta jääbki eemale, jätab otsad lahti ja kaob?
 
M veevalaja 20. november 2016, kl 21.49
Veevalajad käituvad nii nagu nendega käitutakse. Järelikult oled andnud oma käitumisega alust eemalehoidmiseks.
 
' 20. november 2016, kl 22.12
(Oleks kyll onnega koos kui koik saastased veevalajad maa pealt kaoks. Kahjuks on nad nii juhmid elajad et neile ei joua kohale et neid ei ole mitte kellelegi siin riigis vaja. Saast. Umbrohi.
 
ka veevalaja 20. november 2016, kl 22.31
Küllap andsid ise põhjust, veevalaja sulle seletama ei hakka, ta eeldab, et sul endal pea otsas ja aru saad, milles viga.Ja kui ei saa, siis ei sobi te kokku ka. Ja ta jalutabki minema.
 
kaljukits N 21. november 2016, kl 14.32
Olen nõus eelviimasega...Veevalajad ei ole muud,kui egoistlikud sead jne.
 
lilleke 21. november 2016, kl 14.59
oled sa ikka kindel, kas ta on vaba mees? vv valetab palju ja teeskleb. äkki on tal kuskil mingi naine ja lapsed? kadumisel peab olema põhjus.
kui ta seepärast ära kaob, et ta on lihtsalt vv, see ei päde. nad on küll arad ja haledad, kuid niisama ei kao keegi ära. sa ei meeldi talle või on tal salaper või ei taha ta suhelda, sest vajab üksindust. iga inimene vajab seda, aga kui ta sõnagi lausumata ära kaob, on mängus mõni teine naine või pere, millest ta sulle rääkinud pole.
ära vaeva oma pead, vv mees pole seda väärt:)
 
teine Kaljukits naine 21. november 2016, kl 15.30
Veevalajad mehed ei ole kindlasti egoistlikud...aga nad armastavad tõesti palju vabadust ja neile pealekäimisega saavutad vastupidist, ehk võivad päriselt sinust eemale tõmbuda. Kui ei sobi selline eemaldumine, võid ju alati seda oma Veevalajale teada anda.
 
yes please 21. november 2016, kl 17.13
kaljukits N Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Olen nõus eelviimasega...Veevalajad ei ole muud,ku
> i egoistlikud sead jne.

:D
 
siku2 21. november 2016, kl 17.32
aqual pidi töökuu olema, seega muule tegevusele aega vähe, kui oma töö ja värvikad hobid! Samuti jah, tasuks peegli pilk heita ja mõelda, sest vv näeb inimesi väga hästi läbi! Tema usaldust on raske võita aga lihtne kaotada, sellep. ka paljud vihkavad vv nagu ka kaksikuid, tee korra liiga ja neil on sinust ükskõik! :) Neile ei meeldi peale käimine, näägutamine ja need mehed ei ole suurt jahimehed, seega nad ei jooksegi järgi ega sebi meeletult, vaid jooksevad suhtesse läbi sõbratasandi!

Kaksik n, koos vv mehega 5 aasta ja pole mingisugust kusimist ega tilpnemist tähendanud just!
 
siku2 21. november 2016, kl 17.37
vot siin sama jutt pikemalt ja asju rohkem välja toodud.. skorpion muidu ei ole just sobiv veevalaje mehele.

If your ex was born between January 20 and February 18, then you are dealing with one of the master communicators of the zodiac. If you want to rekindle your relationship with your Aquarius ex, you need to realize that you have a long way to go. Aquarians are not difficult by nature because they are governed by air. However, they do expect their partners to live up to their standards. If you break their trust, you will be instantly in the doghouse.
Master Communicator
Affectionate, kind and loving are traits that describe an Aquarian in a relationship. However, they can also be cold and harsh when provoked. If your Aquarian has decided to call it quits, then you will have to put aside your seduction tricks and get to the bottom of the break-up. Because Aquarians are always straight-forward with their partners, you probably already know why you were kicked to the curb. In this case, information is power. If you aren’t the best talker, learn how to express your emotions. Your Aquarian ex will only agree to consider making up with you if you present a solid, honest case for the relationship.
Needs Reassurance
Even though many Aquarians have the reputation of being quite flirtatious when they want to be, they are the quiet, jealous types. While they may never have crazy, fits of raging jealousy, they do not like to feel threatened by others. Even if you are split from your Aquarian lover, you should not date anyone if you plan on trying to reconcile. Aquarians need reassurance that they are the ones that you want. Proclaim your love and back it up with actions, and your Aquarian lover may start to consider reconciliation.
Needs Variety at Home
If you want to catch the eye of your Aquarian ex, reinvent yourself. Aquarians love variety in their relationships. If your Aquarian notices that there’s something different about you, it is a sign that you still may have a shot at getting back together. For example, you can change your physical appearance, develop new hobbies or adopt an attitude that is much more appealing than your current one. By spicing up your appearance and personality, you will be cooking up bait to catch your Aquarian ex. Once the attraction is sparked, you can work on letting your ex know that you are committed to doing whatever it takes to repair your fragile relationship.
Break-ups are rough all around, so you’ll need tough skin, especially when dealing with an Aquarian. Since they rarely cut their lover slack when they feel betrayed, it is important to be on your game. Getting your ex back is not out of the question. You just have to open your heart, be honest and learn how to spice up your relationship, while keeping it genuine and special every day.
 
Your Aquarian ex 21. november 2016, kl 18.59
Osta endale aju!
 
v v m 23. november 2016, kl 15.43
vot nii, sobivus missugune.. ise just põgenesin ühe.. hkhmm.. nõelava olevuse käest.
 
Nalja nabani 27. november 2016, kl 23.32
Veevalajalt kinga saanud äbarikud siin jälle halamas, saage üle, et maha jäeti ja hankige endale ka elu, kui veevalaja on otsustanud minema kõndida, siis ju ei vasta te tema kõrgetele ootustele ja tema otsust juba ringi ei muuda. Siin oma tatipritsimisega näitate ainult, kui saamatud olete.
 
wtf-woman? 11. detsember 2016, kl 17.10
Kas need kusikud tilpnevadki eemale?

Absoluutselt, ma kaoksin ka ära ja kiruksin ennast maa põhja oma lolluse pärast, et sinuga tutvusin. Äähh, räige mutt oled, rõve värk.
 
sõnn 11. detsember 2016, kl 18.42
veevalaja mees sobib vaid enesekindlale ja iseseisvale naisele, kes ei ela 24-7 mehe seljas.

seni kuni ta ei vasta, ela oma elu, tee tööd, sporti jne, naudi aega. kuniks ta taas ühendust võtab. aga see siis vaid siis kui neil 100% kindlalt ei ole teist kaaslast või perekonda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!