Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
ABI VAJA hakkan homme Kalad meest võluma
 
Heilikka 23. november 2016, kl 11.25
Ta ei ole tunnetes kindel. Kas sõprus või midagi enamat.
Ütleb, et soovib enamat, aga tundeid sundida ei saa.

Pelgab meie vanuse vahet. Olen 8 aastat vanem.

Kas kellegil on häid soovitusi, kuidas õhtu võiks kujuneda, et mul ta kahtlused hajutada ja armuma panna?

Oleksin südamest tänulik
 
Heilikka 23. november 2016, kl 11.37
Kas 8 aastat on üldse suur vanusevahe,
 
Esopus Spitzenburg 23. november 2016, kl 11.59
Oleneb vanusest...kui sina oled 16, siis on ikka väga suur vanusevahe...
 
Heilikka 23. november 2016, kl 12.10
Tema 30. Mina 38
 
Hanna 23. november 2016, kl 12.27
Mees on selles eas, kus vaadatakse rohkem 25-aastaseid. Ilmselt oli asi nii, et sinuga k...misest sai isu täis ja tahab minna uusi tutvusi looma. Mida siin enam võimelda kui mees on juba äraütleva vastuse andnud?? Kui sulle ikka pärale ei jõudnud, siis korda endale, et mees ütles sulle, et ta ei armasta sind ja ei soovi sinuga ühist tulevikku. Soovitan kohtamise ära jätta, säästad ennast ja teda ebameeldivast õhtust.
 
Kalade naine 23. november 2016, kl 12.31
Minu Kalad oli 42, lahutatud, kui me tuttavaks saime, ja ta ütles, et enam kunagi ei taha vanade naistega tegemist teha. Mina olen 17 aastat noorem.
Telekas vaatame kedagi, mõni tuntud inimene, siis kohe suskab: vanaks jäänud..!
Aga olgu Kalad või kes tahes, ükski mees ei taha omale nii palju vanemat naist. Loodusseadus. Ja kui sina ta alatute trikkidega õnge võtad, siis oled üks halb ja südametu inimene, Kalad-mees on väga hea mees, ta ei salli alatuid ja valelikke naisi. Samas väga kaastundlik, kui etendad talle südantlõhestava loo raskest lapsepõlvest, siis ta võib kaastundest sinuga magada, aga sisimas on õnnetu, et mingi vana eit talle ligi ajab.
 
Kuri 23. november 2016, kl 12.39
30-nene mees peaks hakkama perekonna peale mõtlema, mitte vanaemaga ringi aelema. Ära riku mehe elu ja tulevikku ära, ta tahab ju ka naist ja lapsi!
 
Heilikka 23. november 2016, kl 13.55
Mina tahan ka lapsi ja meest. 38 pole vanus, et ma neid ei saaks. Siiani karjäärile pühendunud. Sportlik ja näen tema vanune välja. Minu jaoks pole siin probleemi :)
 
Kuri 23. november 2016, kl 14.02
Sina tahad meest ja lapsi? 38-selt? Püha müristus! No vaata siis mõni 50-nene vanapoiss omale! Aga selle noore mehe elu sina ära ei riku, see on kuritegu, las mees elab oma elu, leiab omale 20-25-a noore lastetu neiu, kellega pere luua!
 
Hanna (uuesti) 23. november 2016, kl 14.34
Asi ei ole ju väljanägemises, kuidas sa aru ei saa! Mehel puuduvad sinuga edaspidiseks suhteks vajalikud tunded. Ta ei suuda ennast kujutleda sinu kõrvale praegu, 5, 10 või 15 aasta järel. Sõpruse-jutt on vaid selleks, et sa ennast selles nõmedas olukorras päris halvasti ei tunneks. Tegelikult tähendab see seda, et ta tahab nüüd viisakalt üksi edasi minna ja eemalduda.
 
Heilikka 23. november 2016, kl 14.51
Ootan asjalike nõuandeid
 
Heilikka 23. november 2016, kl 14.58
Sellele, mida küsisin. Teised võivad oma arvamused endale hoida. Neid ei loe :)
 
Ei noh 23. november 2016, kl 15.05
kahju, et peab 38 aastasele naisele sellist nõu andma aga ole hea. Kui soovid, et ta sinuga seksib mõnda aega siis soovitan ennast võimalikult seksikaks teha, alustades soengust, makeup ja kindlasti riietus sinna juurde. Kui aga soovid, et ta sind armastama hakkaks on ainult üks võimalus ja selleks pead jääma selleks, kes oled ja kui talle see meeldib siis on kõik ok aga kui mitte siis tuleb oma eluga edasi minna.

Sellist juttu räägitaks küll juba 15 aastastele aga noh mõnele on vaja üle korrata, et hakkaks aru saama.
 
Heilikka 23. november 2016, kl 16.40
Lisan veel nii palju, et tal pole varem pruuti olnud. Mitte ühte ka.
Seksinud me pole.
Meil on jutu poolest hea klapp ja mõistmine.
Olen optimistlik, sest on ju ennegi nähtud sellise vanusevahega paare.
Mõni on lihtsalt väga õel ja raamides kinni
;)
 
Heilikka 23. november 2016, kl 16.43
Peaasi, et inimene on õnnelik. Mees oskab ise ka otsuseid teha ja kui olen tema valik, siis mille üle siin vaielda. Ta suudab ise ka mõelda.
Pime aeg, saan aru, tuju halb ja nähakse mustades värvides
 
Heilikka 23. november 2016, kl 16.47
Töötan klientidega ja näen iga päev mõnd paari, kus mees on noorem.
Hakkab silma just oma juhtumi pärast. Ma armastan teda.
Tehke silmad lahti inimesed :)
 
Ei noh 23. november 2016, kl 17.05
ei ole olemas sellist imerohtu või siis käitumis valemit, mis suudaks teist inimest sind armastama panna. Muinasjuttudes ehk on aga päris elus mitte.

Nii, et sinu ainuke valik on nagu sa ise ütled "mees oskab ise ka otsuseid teha ja kui olen tema valik, siis mille üle siin vaielda. Ta suudab ise ka mõelda."
 
vaatleja 23. november 2016, kl 17.05
Ma arvan, et mingeid trikke ja imenippe sa küll välja ei peaks mõtlema. Selliste võluvahenidtega suhted väga kaua kandepinda ei leia. Kui on tark ja eneskindel mees, siis näeb ta sinu punnitatud hoiaku kohe läbi ja tõenäoliselt muudab see sind tema jaoks pigem vastumeelsemaks, kui on veidi pehmem ja ebakindlam tüüp, võib ta veidi kallutatud saada, aga tõenäoliselt mitte pikaks ajaks ja hiljem mõlemal raskem. Soovitan veeta mõnus õhtu avameelselt vesteldes, pole häbiasi rääkida ka oma hirmudest ja ootustest ja olla lihtsalt aus oma tunnetes. Kui mees kaasa räägib ja avaldab oma arvamust, on väga hea ja saad juba oma järeldused teha, isegi kui vastus ei ole see, mida ootad. Kui teema osas mees rohkem kinniseks tõmbub, võid samuti oma järeldused teha ja võtta aeg maha mõlema jaoks. Vahel on lihtsam veidi hoogu pidurdada ja lasta suurematel kuhjunud emotsioonidel vaibuda. Olen ise suht samas olukorras (mina 30ndates, mees 20ndates, vanusevahe 9 aastat) ja meie puhul on olukord vastupidine - mees on püüdnud mu tähelepanu ja püüab suhelda ja asjasse loomulikult suhtuda, aga mina olen see kaine mõistuse hääl, kes tahab lasta esimestel emotsioonidel jahtuda ja vaadata, mis edasi saab. Üldiselt see vanusevahe ei ole midagi katastroofilist veel. Mul on endal tutvusringkonnas paar juba toimivat suhet, kus naise vanus on 14 ja 15 aastat mehest üles poole. Ja väga õnnelikud on koos. Üks paar üle 20 aasta, teine juba naudib vanaduspõlve. Aga ära sellesse mehesse kui kinnisideesse suhtu, väega ei saa kedagi enda külge liita... ütle, mida tunned, kuid ära oota sama vastust. Võid küsida otse, kas ta üldse näeb ühist tulevikku. Kui oled hea väljanägemisega enese eest hoolitsev ja endast lugupidav naine, ei ole sul kindlasti probleemi leida kaaslane, kellega sarnased molekulid vastastikku õhus hõljuvad. Anna aega :)
 
Kuri 25. november 2016, kl 01.31
No said hakkama? Ma mõtlen mehele lapse tegemisega? Nii kaua hoiad saladuses, kuni aborti on hilja teha, siis teatad külmavereliselt, et nüüd hakkad isaks.
 
vaatleja 25. november 2016, kl 10.14
Huvitab jah, kuidas õhtu kulges?
 
Vanapiiga 26. november 2016, kl 10.47
Kalade naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Minu Kalad oli 42, lahutatud, kui me tuttavaks sai
> me, ja ta ütles, et enam kunagi ei taha vanade nai
> stega tegemist teha. Mina olen 17 aastat noorem.
>
> Telekas vaatame kedagi, mõni tuntud inimene, si
> is kohe suskab: vanaks jäänud..!
> Aga olgu Kalad
> või kes tahes, ükski mees ei taha omale nii palju
> vanemat naist. Loodusseadus. Ja kui sina ta alatu
> te trikkidega õnge võtad, siis oled üks halb ja sü
> dametu inimene, Kalad-mees on väga hea mees, ta ei
> salli alatuid ja valelikke naisi. Samas väga kaas
> tundlik, kui etendad talle südantlõhestava loo ras
> kest lapsepõlvest, siis ta võib kaastundest sinuga
> magada, aga sisimas on õnnetu, et mingi vana eit
> talle ligi ajab.

Vau! Ja sa veel oled selle mehe üle õnnelik ka ja keksid sellega siin? Miks ainult ma sellest küll aru ei saa. Ja sinu kalakese mehe jaoks olid vanad naised siis tema vanused või? Taevake, ta on ju ise ka siis vana mees. Ja no see telekast kommenteerimine, see oli küll kirss tordil. Eks sa siis oota kui varsti sina talle ka vana hakkad tunduma, sest ülla ülla, inimesed vananevadki, kaasaarvatud see sinu kaladest meheke. Ise ei kujutaks küll ette, et oleks endast 17 aastat vanema mehega suhtes. Kuidas saab üks naine sellise asja üle veel uhke olla kui mees on nii tropi suhtumisega. Võttiski endale ühe noore ullikese.
 
Autorile: 28. november 2016, kl 09.53
Mis toimub, kuhu kadusid? Me tahame ka teada, kas mehele laps valmis tehtud ja rõngas ninna pandud?
 
horoskoop 28. november 2016, kl 10.56
Põgene, kalad- mees ei sobi abieluks , ta on ludri selle kõige otsesemas mõtes, mugav ,kes elab meeleldi naiste kukil, kes teda toidavad, tema eest hoolitsevad ja tööl on laisk nagu vana kalts. Joodik ja vägivaldne.Vanusest olenemata tõmbab ringi, tal on palju naissõpru ja kui saadad ta pikalt, siis oled õigel teel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!