Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Veevalaja mehest vabaneda - kuidas?
 
Lõvi naine 02. detsember 2016, kl 14.18
Nädala jagu tuttavad vanema VV mehega, kes paistab olevat kummaliselt kiindunud - telefonikõnedes mainib igatsust minu naeratuse järele, kaunist välimust jne. Ning loomulikult ka seda, kuiväga ootab taaskohtumist.
Tahaks nüüd sellest emotsioonidetulvast vabaneda nii, et meest ei solvaks ja edaspidi kohtudes üksteise suhtes tsiviliseeritult käituda suudaks.
Missugune oleks mõistlik taktika taastkohtumisel?
 
soovitus 02. detsember 2016, kl 15.06
lase kohtudes kõvasti puuksu.
 
LOLL 02. detsember 2016, kl 19.13
Eks ikka otse ja konkreetselt korvi andmine! Kui kaobki, küll naaseb sõbrana kunagi, ehk isegi uue kallimaga! ;)
 
savi777 02. detsember 2016, kl 21.36
lihtsalt ütled et tõmbaks nhu ! Lihtne, tehke.. väike kommentaar ehk kobisege juurde kui sõprust väärtustate ja las ta siis olla eemal. Mingit lootust ei anna peale seda ofc, nips vastu nina alati
 
virgo 10. detsember 2016, kl 06.22
Kes keelab meest solvata, ütle talle midagi ebameeldivat. Isegi Veevalaja peaks asjast aru saama.

Ei ole võimalik pikalt saata ja oodata, et mees on asjast vaimustuses. Ütle talle kohe julmalt ära.
 
Kaksiknaine 19. detsember 2016, kl 21.00
To Lõvi naisele:Kahtlaselt tuttav jutt,sinu kirjutis vastab täpselt minu kunagise tuttava vv-mehe jutule ;) äkki tegemist sama mehega ;P
 
Lõvi naine 22. detsember 2016, kl 10.35
solvata ei tahaks, siiani aga ei mõju isegi teade, et tegelikult on mu südames ja voodis teine mees. ikka helistab iga päev, tahab kõiges abiks olla, elus osaleda jne.
jube tüütu!
 
sutsti 22. detsember 2016, kl 16.50
Siis on lihtsalt loll mees! :D
Endal on vv sõber kes on tõsiselt, hea sõber!
Algul arvasin, et tahab mind sebida jne aga sain omad vitsad! Hetkel olen suhtes teise skorpioniga, sõbral veevalajal on samuti kallim, sõprus kestab meil juba 10 aastat. Tõsi vahel mõjub tüütavalt, aga see saab sõnadega selgeks või tajub ta ise, et ei ole nalja tuju! Või ta leiab midagi huvitavat ja ei suhtle mitu kuud! :)
Lõvil ju peaks kerge olema olla õel ja eemaletõukav iseloomust? See peaks mõjuma vv nagu külm vesi!! Minuarvates veevalaja ei kanna kaua viha, oma kogemustest küll!? Kaovad küll mõned plusspunktid tema silmis, aga lõppkokkuvõttes jääb sõbraks edasi!
Üleüldse õppige olema sõbrad vastassoo esindajatega, on ka elu kergem! ;)
 
HeaTydruk 23. detsember 2016, kl 07.11
To Sutstile: mis mõtted õppige olema sõbrad vastassugupoolega? Seda sa ütled naistele? :D seda peaks hoopis meestele ütlema, sest minu isiklikud kogemused on näinud,et tihtipeale meestel selle sõbratamise taga on ikka mingid muud mõtted ka. Ja kusjuures just lugesin ühte uurimust mis tehti, et mehed tegelikult võimalusel nahistaks küll oma kauni sõbrannaga. Naised seda aga tihtipeale just ei taha tähele panna ja usuvad, et meestel on ainult lihtsalt sõprus eesmärgiks. Selleks tuligi üllatusena, et sa seda naistele ütled, et õppige sõbrad olema.
 
..,, 23. detsember 2016, kl 11.46
arvatavasti ütles ta seda kõigile, alati ei pea hakkama inimesi lahterdama, või mis?
 
nii on 23. detsember 2016, kl 17.10
Veevalaja vabaneb hoopis sinust ise, kui leiab, et pole ta vääriline ja üldiselt kustutavad vv-d need inimesed oma elust lihtsalt ära, päevapealt, olen seda ise kogenud.
 
vvjanna 23. detsember 2016, kl 20.53
vabaneda millest? et mees sind imetleb? päris imelik.
aga üldiselt vabaneda aitab mehest, sõltumata tähtkujust, kui oled risti vastupidine sellele, mida mees ootab. loe, kuidas võrgutada meest, ja siis tee kõike täpselt vastupidi. mina olen kõikidest ebameeldivatest austajatest nii lahti saanud:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!