Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop detsember 2016
gemka 04. detsember 2016, kl 14.02
Detsembris osaled rohkelt avalikus elus. Peaaegu kõik ringiliikuvad planeedid, välja arvatud Jupiter, on nüüd jõudnud sinu kaardi ülemistesse sfääridesse, kõrgemale horisondist, andes mõista, et kogu maailm märkab nüüd sinu tegemisi.

29. novembri noorkuu annab detsembrialgusele endiselt tooni. Partner äri- või armurindel on viimasel ajal tõenäoliselt väga häälekas olnud ja pole ilmselt võimalik olnud teda eriti milleski veenda. Vana aja astroloogid kutsusid seda osa inimese tähekaardist, kus sinu puhul planeedid praegu koonduvad, avalike vaenlaste majaks. Mina pean seda veidi ekstreemseks, pigem võiks lihtsalt öelda, et halvustajad on häälekad. Sinu puhul võib tegemist olla kas ühe halvustajaga või terve grupiga. Olukorras, kus Saturn on opositsioonis Päikesega, sõltub su enesetunne hiljutistest kogemustest. Meenuta, kes on sind sundinud milleski kõhklema ja kes seda jätkuvalt teeb.

Eelmainitud 29. novembri noorkuu oli iseenesest päris sõbralik. Heade andide ja õnne tooja Jupiter saadab jätkuvalt sinu loovuse ja armastuse majast Kuu suunas kuldseid kiiri, muutes selle aja lummavaks. Marss saadab oma vägevat energiat sinu 9. majast, mis valitseb reisimist, rahvusvahelisi suhteid, kõrgharidust, kõrgeid ideaale, juriidilisi ettevõtmisi, meediat, religiooni. Tõsi, Neptuun on selle seisuga keerulises suhtes, andes mõista, et su informatsioon mingi asja kohta võib olla puudulik või tuleb sul teha äripartnerit, kallimat või abikaasat puudutav otsus kahtlustest hoolimata.

29. novembri kuuseisul on aga ka palju toetavaid aspekte. Kui tahame teada mõne kuuseisu lõpptulemust, peame vaatama, kes seda seisu valitseb. Kõnealust noorkuud valitseb Ambur, nii et Amburit valitsev Jupiter on see, kellele jääb lõppsõna selle kohta, kuidas see seis laheneb. Jupiter on selle noorkuuga ilusas suhtes, nii et siit soovitus: püüa hankida nii palju infot kui võimalik, eriti seda, mida Neptuun püüab varjata. Kaevu sügavale, küsi küsimusi. Tõde pole võimalik igavesti varjata.

19. detsembrist kuni 8. jaanuarini on Merkuur retrograadne. Tunneme seda juba paar nädalat varem, umbes alates 6. detsembrist. Tee oma kingiostud seepärast väga varakult või kui jääd hilja peale, osta kinkekaarte. Ja kui viimast varianti kasutad, tee neist veel koopiad ka, juhuks, kui need kaotsi lähevad ning enne kaartide ostmist uuri välja, mis poodide kaardid kingi saajatele üldse meeldivad.

Retrograadse Merkuuri ajal ära allkirjasta lepinguid, vastasel juhul tuleb sul hiljem hakata uusi läbirääkimisi pidama. Samuti ära sel ajal osta elektroonikat.

Marss on alates 8. novembrist olnud Veevalajas. Sulle see asetus sobib, kuna see annab energiat sinu rahvusvaheliste reiside majale. Pole välistatud, et reisid sel kuul kusagile kaugele, kasvõi omaenda riigi teise otsa. Kui reisi pole ette näha, võib juhtuda, et sul tuleb palju suhtlemist, telefonikõnesid või meilivahetust toimetajate, kolleegide või ülemustega, kes paiknevad välismaal ja kellega teil on oluline projekt käsil. 9. maja valitseb lisaks reisimisele ka kirjastamist, raadiot, televisiooni, internetti, kõrgharidust ning igasuguseid juriidilisi ja intellektuaalseid teemasid.

1. detsember on erakordne päev, mil Veevalajas olev Marss on täpselt 120-kraadises suhtes heade andide ja õnne tooja Jupiteriga. See on väga õnnelik aspekt. Saturngi hüppab ligi ja aitab sul särada, tuues sulle sel päeval laia kaliibriga vedamist. Kui su sünnipäev jääb vahemikku 3.-11. juunini, naudid seda veel eriti.

Detsembris on rohkelt säravaid päevi, mis valgustavad öist taevast ning annavad sulle põhjust olla lootusrikas. Ehkki Merkuur on rajalt maas, on sul võimalus nautida detsembrikuud täiel rinnal.

6. detsember on samuti üllatavalt õnnelik päev. Tänu sõbrale võid saada imekena kogemuse osaliseks ja kui uudised selle kohta saabuvad, tulevad need täieliku üllatusena. Aktiivne Marss on sünkroonis Uraaniga, mis tähendab, et ootamatud arengud toovad su näole naeratuse. 6. detsember on sinu jaoks tõeliselt hea päev.

Ja päevad lähevad järjest paremaks. Üks parimaid päevi on 9. detsember, mil Päike ja Jupiter on erakordses harmoonias. Kui kirjutad, kõneled, pead loengut, õpetad, toimetad, näitled, tegeled avalike suhete, kirjastamise või misiganes muud tüüpi kommunikatsiooniga, läheb sul sel päeval lihtsalt pööraselt hästi.

Nädalavahetusel 10.-11.12, kui Saturn on opositsioonis Päikesega, võid tunda end tühjakspigistatud sidrunina. See on keeruline aspekt. Õnneks vaid lühiajaline hetk toredate päevade vahel. Soovitan sellel nädalavahetusel võtta vabalt ja puhata. Oled sel ajal ka ülitundlik kriitika suhtes, seega ära seda kuula, muidu muutud asjatult ebakindlaks ja sead oma võimed kahtluse alla. Keegi võib sind kritiseerida ja sulle seeläbi haiget teha või öelda välja mingi tõsiasja, mis kõlab hävitavalt. Soovitan panna tropid kõrva ja see nädalavahetus maha magada.

Esmaspäev, 12. detsember leiab aga õnn sind taas üles. Jällegi võib üks sõber selles rolli mängida. Võib olla reisite koos kusagile ja tegelete mõne kommunikatsiooniprojektiga, mis läheb erakordselt hästi. Variante on mitmeid, igal juhul oled õnnelik.

Täiskuu luuakse öösel vastu 14. detsembrit ning see ilmneb 22 kraadi Kaksikutes. Midagi erakordselt tähtsat saab küpseks vahemikus 14.-18. detsembrini. Jupiter ja Uraan on ideaalses suhtes, mis tähendab, et kõik naudingut pakkuv, armastus, romantika, meelelahutus, kallima, abikaasa või sõprade poolt üles näidatud soojad tunded võivad nüüd olla põnevate sündmuste allikaks. Samas on Saturn opositsioonis nii Päikese kui Kuuga, andes mõista, et võta kõike rahulikult, muidu võid ülepingest ja suurest väsimusest depressiooni sattuda.

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 10.-18. juunini, tunnetad selle täiskuu mõju kõige tugevamalt. Sama kehtib, kui su sünnikaardis on Kaksikute tõusumärk, või oli sünnihetkel Kuu või mõni planeet 17-27 kraadi kas Kaksikutes, Kaaludes, Veevalajas, Jääras, Lõvis või Amburis. Nõudlik Saturn tuletab sulle meelde, et su vastutus on suur ja teised loodavad sinu peale. Oled täiesti võimeline seda vastutust kandma, isegi, kui su enesekindlus aeg-ajalt pisut kõikuma lööb. Üks sinu suurepäraseid omadusi on see, kui ruttu sa suudad pea püsti ajada.

See täiskuuseis annab juhtohjad Merkuuri kätte. Ja ehkki viimane on hetkel tagurpidikäigul ja seetõttu tavapärasest aeglasem, on ta nüüd ühenduses Pluutoga, mis teeb sellest väga jõulise ja uuendava aspekti. Merkuur on sõbralikus suhtes ka Neptuuniga, nii et sinu loov leidlikkus ja loomingulisus annavad sulle selle täiskuuseisu ajal kõik vastused kätte. Saad näha, kui hästi kõik lõpeb.

Abielus kaksikud võivad loota Veevalajas viibiva Veenuse peale, kes 8. detsembrist kuni 2. jaanuarini suhtele energiat ja entusiasmi, muutes kogu selle perioodi tõeliseks pidustuste hooajaks. Kui sel ajal reisile lähete, süütab see kõrge armuleegi.

Pühad on sel aastal üldse väga erilised. Kuu on Skorpionis ja liigub sealt edasi Amburisse. Viimane on rahvusvaheline märk, mis seob kõik inimesed üheks universaalseks pereks kokku. Skorpion on aga vaimsuse, usuliste tõekspidamiste ja uuenemise märk.

24. detsembril on Saturn ideaalses suhtes Uraaniga, mis on esimene kolmest järjestikusest kohtumisest, pärast mida ei juhtu seda uuesti enne aastat 2047. Järgmised kaks kohtumist tulevad 18. mail ja 11. novembril 2017. Uraani ülesandeks on üles otsida kõik, mis on oma aja ära elanud ega mängi sinu tulevikus enam rolli ning pühkida need ajaloo areenilt. Uraan tabab nagu välk, kuid aitab sul ehitada üles uut. Saturni ülesandeks on alati luua püsivaid struktuure, seega kuna need planeedid liiguvad mõlemad väga aeglaselt, siis järgnevatel kuudel võtad ette muutusi, mis sulle meeldivad ning on väga pikaajalised ja püsivad.

25. detsembril kohtub armastuse, kiindumuse ja iluplaneet Veenus sinu 5. majas (armuasjad, üldse kõik meeldivad ja toredad asjad, lapsed, loovus, õnnemängud, hobid) Jupiteri (hea õnn) ning Uraaniga (head üllatused)! Veenus teeb koostööd ka Saturniga, mis annab mõista, et lubadusi, mille nüüd annad neile, kellest hoolid, pead igavesti.

26. detsembril saadab Kalades viibiv Marss läkituse Päikesele, tuues seeläbi sulle suurepärase päeva, mil on lootust kuulda kiidusõnu töö kohta ja võimaliku kõneluse sinu uue tööalase rolli teemal. Kui oled iseenda tööandjaks, võid saada sel päeval erakordse reklaami osaliseks.

30. detsembril saadab sinu au ja kuulsuse maja valitsev Neptuun signaali Päikesele. Pole kahtlust, et detsembri lõpp saab olema sinu jaoks erialases plaanis särav.

29. detsembri noorkuu + 10 sellele järgnevat päeva toovad tohutu rõhuasetuse rahaasjadele. Kui keegi on sulle võlgu (tegemist võib olla ka tänu kohtule saadava summaga, kindlustusmaksega dividendidega vmt), võid oodata kiiret ülekannet. Sul on selja taga terve toetajate koor: Neptuun, Pluuto ja Marss. Kõik nad seisavad hea selle eest, et oma raha kätte saaksid. See on suurepärane ajahetk, mil teha oma rahaasjades aastalõpuinventuur. Võid avastada, et sind ootab suurem maksutagastus vmt raha, mida sa ette näha ei osanud ning mis aitab sul tulevikus sääste suurendada.

Vana-aastaõhtul liigub Kuu Veevalajasse, mis on õhumärk nagu sa ise. See on suurepärane uudis, mis tähendab, et veedad vana-aastaõhtu tõenäoliselt sõprade seltsis. Õnnelikku uut aastat, kallis kaksik!


KOKKUVÕTE

Detsember on aeg, mil tegeled oluliste partnerlussuhetega, mis pole alati võib-olla kõige paremad olnud. Õpid andma ja õpid võtma, nagu igale pühendunud suhtele kohane. Selline on nõudliku Saturni õpetus. Õnneks oled sa paindlik nagu kaksikud ikka, mis tähendab, et sul on varnast võtta alternatiivseid plaane ja meetodeid, kui neid vaja peaks minema. Oled ka sodiaagi parim suhtleja, mis tähendab, et kui keegi üldse on suuteline jõudma rahumeelse kokkuleppeni, oled see sina.

Marss on sulle toeks, mis tähendab, et võib tekkida võimalus pikemaks reisiks, kas koos või selleks, et üksteisega kokku saada. Kui sellisele reisile lähed, saab see olema tegus ja õnnelik.

Jupiter sirutab tiibu sinu armastuse majas, pakkudes sulle suurt abi detsembri esimese kümne päeva jooksul. Kui sul peaks käsil olema kõnelused oma kindla partneriga, mis võib-olla ei lähe nii hästi kui sa alguses lootsid, meenutab Jupiter teile mõlemale, et te kuulute kokku. Kui kõnealune partner on äripartner, küsi temalt rohkem detailset infot, kuna Neptuun võib hetkel sinu eest olulist infot või fakte peita. Ent Jupiter aitab siingi, kuna ta on loomu poolest hea õnne tooja. Tasub meeles pidada, et Jupiter jääb sinu 5. majja (armuasjad, üldse kõik meeldivad ja toredad asjad, lapsed, loovus, õnnemängud, hobid) kuni oktoobrini 2017, mis lubab oodata kõigile eelmainitud tegevustele pikka, katkematult õnnetoovat perioodi.

Marss viib sind tõenäoliselt pikemale toredale reisile. Võimalikud päevad on 1., 3., 6., 9., 12. ja 24.-25. Reis saab tore ja edukas olema hoolimata retrograadsest Merkuurist. Kontrolli lihtsalt kõik asjad enne üle (piletid, aadressid, passid, rahakotid, telefonid jne), ole lennujaamas varakult, pane oma tehnilistele vidinatele igaks juhuks oma kontaktandmed juurde (näiteks visiitkaart), et need kaotsiminekul kindlasti tagasi saaksid jmt.

Rahaasjades tundub, et oled väga hõivatud planeerimise, investeerimise ja korrastamisega. Marss on sind novembri algusest saadik suunanud keskenduma rahaasjadele ja see on hea.

Sind valitsev Merkuur on 19. detsembrist kuni 8. jaanuarini retrograadne Kaljukitses ja sinu 8. majas (kired, kriisid, surm, transformatsioon, rahalised investeeringud, seksuaalsus, pärandus, võim), andes mõista, et võid avastada, et mõni ammu sinu poolt esitatud arve on endiselt tasumata. Kui keegi on sulle võlgu, saada detsembri alguses selle kohta meenutus. Kontrolli oma raamatupidamine hoolega üle, et mingeid vigu poleks.

29. detsembri noorkuu 8 kraadi Kaljukitses toob su huviorbiiti maksude planeerimise, kindlustusasjad ning teised finantsdetailid. Kaljukits valitseb suurt raha ja see noorkuuseis on harvaesinevalt sõbralik.

Mis puudutab pühadega seotud poodlemist, siis tee seda kuu alguses, eriti, mis puudutab elektroonikat. Kui sa enne 6.12 valmis ei jõua, osta pigem kinkekaarte, mida nende saajad ise hiljem realiseerivad.

Üks sinu jaoks ülimalt oluline probleem hakkab lahenema Kaksikutes loodava täiskuu valguses, vahemikus 9.-18. detsembrini. 5. majas (armuasjad, üldse kõik meeldivad ja toredad asjad, lapsed, loovus, õnnemängud, hobid) viibiv Jupiter naeratab sellele säravat naeratust. Tegemist on tugeva ja harvaesineva aspektiga. Kui see areng puudutab tööasju, pälvid tohutult kiidusõnu oma loomingulise lähenemise eest.

Ajal, mil ülejäänud maailm hakkab valmistuma pühadeperioodiks ehk kui algab periood, mis kestab 19. detsembrist kuni 27. jaanuarini, tõuseb sinu karjäär taevasse nagu rakett ja seda tänu Kalades viibivale Marsile, mis täidab sinu 10. maja (sotsiaalne edu, ametialane saatus, karjäär, saavutused, avalikkusse ette jõudmine, kuulsus) esimest korda pärast 2015. aasta algust. Sõbralik ajakirjandus võib sind esile tõsta ja pole välistatud, et 30. detsembriks võime sind näha sinu pilti lehes, sind ennast uudistes vmt.

Kui rääkida armuasjadest, siis on siin seis kahetine. 9. detsember on superromantiline päev, mil õnnetoova Jupiteri ja Päikese liit märgib imetoredat suhtlust inimestega.

10. detsember toob aga tüli sinu ja su partneri vahele, tõenäoliselt rahateemadel. Isegi 11. detsember võib sellele kuluda. Püüa mitte paanikasse sattuda. Pea meeles, et juba kahe päeva pärast on teie omavaheline suhtlus tunduvalt kriitikavabam. Kuula palju, räägi vähe. Võid ka teha ettepaneku, et arutate seda teemat mõne päeva pärast.

Kuu teises pooles tõuseb pidustuste osakaal sinu seltsielus. 12. detsembril võid saada mõnelt sõbralt ootamatu peokutse ja kui nii, siis mine kindlasti, kuna Uraan kindlustab toreda peo ja välistatud pole, et saad ka häid näpunäiteid, kuidas elus edasi jõuda.

Kui sul on hea suhe, siis muutub see nüüd veelgi lähedasemaks. Vallalistel kaksikutel võib tekkida võimalus kihluda. Abielus kaksikutel aitab Veevalajas olev Veenus elu tegusa hoida 8. detsembrist kuni 2. jaanuarini. Tegemist on ideaalse peohooajaga. Aeg on ideaalne ka reisimiseks. See sütitab armuleeke ja on parim vahend igapäevaelule vürtsi andmiseks.

Sinu kasvav edu karjäärivallas toob sulle kuu lõpus kenakese summa. Tegemist võib olla sponsorluse, krediidi, laenu, maksukokkuleppe, komisjonitasu, boonuse, toetuse, preemia, litsentsitasu vmt. Kui oled iseenda tööandjaks võib su uksele koputada suurklient koos tulutoova ülesande või ettepanekuga, pannes märgi maha, mis tõotab edukat 2017. aastat.

29. detsembri noorkuu ja sellele järgnevad 10 päeva suunavad su pilgu rahaasjadele. Kui keegi sulle raha võlgneb, võid nüüd kiiret ülekannet oodata. Planeedid toetavad sind igati ja kindlustavad sulle su raha. See on ka suurepärane aeg teha oma rahaasjades aastalõpu inventuuri.

Tõlgitud lehelt https://www.astrologyzone.com/forecasts...



Toimetatud 6 kord(a). Viimati gemka 04.12.2016 14.30.
 
kaksik 04. detsember 2016, kl 14.34
Aitähh, gemka! IlusatJõulukuud!
 
kahükskaksik 04. detsember 2016, kl 17.05
armas Gemka, suured tänud ja imesid täis jõuluaega sulle! :)
 
Mari 04. detsember 2016, kl 22.36
Suured tänud! :)
 
mai kaksik 05. detsember 2016, kl 21.57
Kallid kaksikud, ilusat detsembrit meile! Gemkale aitäh:)
 
kaksikN 09. detsember 2016, kl 14.20
Aitäh gemka ja ilusat jõuluaega.
 
skorpionN 21. detsember 2016, kl 01.06
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!