Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kuidas panna Kalad mees endasse armuma?
 
KristiOlen33 02. jaanuar 2017, kl 02.46
Nii ebakindel ja kaalutlev on ta.
Soovib sõprust, aga mina kõrvuni armunud.
On öelnud, et ta pika toimega ja võtab aega.
Kas on mingeid nippe ja kavalusi, kuidas võluda seda meest?
Mis kaladele meeldib?

Tänan juba ette ära kõiki armsaid vastajaid. Olgem sõbralikud ja mõistvad
 
KristiOlen33 02. jaanuar 2017, kl 02.52
Lisaks veel nii palju, et tunneme umbes aasta.
Olen vist hirmus pealetükkiv ka olnud, kirjutan oma tegemistest ja soovidest ning unistustest. Aga ma sooviks koos olla ja jutustada. Praegu rohkem kirja teel saame suhelda.
 
Karm tõde 02. jaanuar 2017, kl 09.04
Tundeid sa ilmselt ei saa. Saad tal vaid kõvaks ajada ja ta endale fuckbuddy-ks võtta.
 
Esopus Spitzenburg 02. jaanuar 2017, kl 09.37
No kui ta on pika toimega ja vajab aega, siis aega sa peadki talle andma. Ja hingamisruumi, praegu tundub, et sa lämmatad teda ja see teebki ta kahtlevaks...
 
ohjah 02. jaanuar 2017, kl 14.13
Selliseks jääbki, see ongi tema armastuse "lagi". Tal palju tutvusi ja palju suhteid korraga, kõik on sõbrad ja eriti muidugi naised.Tahad olla üks neist?
 
ene 02. jaanuar 2017, kl 14.15
Kalast mehest võiks kaugele hoida.
 
minul 02. jaanuar 2017, kl 17.05
oli kala mees, no hulluks ajas mind oma tuimuse ja aeglusega. Peale selle oli veel armukade ja kahtlustav, aga suure egoga.
 
Soovitus 02. jaanuar 2017, kl 18.46
Nüüd kao vähemalt kaheks nädalaks. Ei helista, kirjuta - mitte midagi. Kui ta sellele ei reageeri ja igatsema ei hakka, siis pole midagi suurt loota. Taktikaliselt on see kõige parem nipp panna puudust tundma - oled kogu aeg olemas ja siis järsku ei kuule ta sinust enam. Kui ta vähegi hoolib, paneb see teda muretsema.
 
Kala isu 03. jaanuar 2017, kl 19.44
Sama lugu siin. Läksin lollitama, ei julgenud väga tõsiselt võtta, aga jäin ise võrku. Ootasime esmakohtumist mõlemad väga, kohtusime, kõik oli tore, ta rääkis endast kõike, leidsime nii palju ühist. Kui suudlesime, tekkis kohe kirg nii tal kui mul. Kahjuks või õnneks andsime sellele järele, kuigi see oli super... Ja paar korda veel, sest päris ületamatu külgetõmme oli. Lahkudes suudles mind. Mingit pettumist kohtumises ei paistnud. Siis ta kadus pildilt. Algul paar kirjakest saatsin, aga vastust ei tulnud, lõpuks kustutasin ta fb-st ära. Endal muidugi kahju... Kohtumisest on 3 nädalat. Ei ole ka muud teha kui vastu eirata :) Lootust vist ei ole. Aga selline kadumine õlu imelik. Võtsin hiljuti deitimise ette ja ülejäänud deidid kõik nii läinud, et mehed on kõik tahtnud jätkata, seega tegin temaga vist selle vea, et kirele järele andsin. Kuigi ise andis ka, ju on mingi vanakooli mees vm.
 
Kala isu 03. jaanuar 2017, kl 19.47
Õlu asemel pidi olema oli :)
 
KristiOlen33 04. jaanuar 2017, kl 23.35
Ta ikka soovib sõber olla.
Ütlesin siis täna ära selle peale, et mul ilusaid poisse tuttavate hulgast valida küll, pole hullu. Polegi enam mõelnud tõsistel teemadel selle aasta numbris. Ja ma juba harjunud.
Justkui solvus ja kadus. Ütles veel enne, et leiadki parema. Sain aru, et solvus ja tõmbus omaette
 
KristiOlen33 04. jaanuar 2017, kl 23.39
Olin veel täna eriti positiivses tujus, ta märkas seda tööl.
Lootis vist, et hirmsasti põetakse tema pärast.

Selline käitumine on juba lapsik ja imelik tema poolt.
Tahtis sõpra- sai. Milleks mängida
 
KristiOlen33 04. jaanuar 2017, kl 23.42
Pole sellest Kalad mehest eriti aimu saanud.
Ongi sellised?
Kuulan heameelega neid, kellel Kaladega kogemusi
 
HeaTydruk 07. jaanuar 2017, kl 13.48
Kala isu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sama lugu siin. Läksin lollitama, ei julgenud väga
> tõsiselt võtta, aga jäin ise võrku. Ootasime esma
> kohtumist mõlemad väga, kohtusime, kõik oli tore,
> ta rääkis endast kõike, leidsime nii palju ühist.
> Kui suudlesime, tekkis kohe kirg nii tal kui mul.
> Kahjuks või õnneks andsime sellele järele, kuigi s
> ee oli super... Ja paar korda veel, sest päris üle
> tamatu külgetõmme oli. Lahkudes suudles mind. Ming
> it pettumist kohtumises ei paistnud. Siis ta kadus
> pildilt. Algul paar kirjakest saatsin, aga vastus
> t ei tulnud, lõpuks kustutasin ta fb-st ära. Endal
> muidugi kahju... Kohtumisest on 3 nädalat. Ei ole
> ka muud teha kui vastu eirata :) Lootust vist ei
> ole. Aga selline kadumine õlu imelik. Võtsin hilju
> ti deitimise ette ja ülejäänud deidid kõik nii läi
> nud, et mehed on kõik tahtnud jätkata, seega tegin
> temaga vist selle vea, et kirele järele andsin. K
> uigi ise andis ka, ju on mingi vanakooli mees vm.

Ei ole asi mingis vanakooli mehes. Ära mõtle üle. Järelikult kas seks oli ikka nii keskpärane, et ei tahtnud enam uuesti või siis polnud sinuga midagi muud plaaniski. Kui pole sinuga kolm nädalat ühendust võtnud siis sul tõesti pole muud teha kui vastu ignoreerida jah :D
 
miks peaks 07. jaanuar 2017, kl 14.26
Pole Kalad mehe asi, et sina oled armunud. Anna talle piisavalt kätte ja looda, et niipea maha ei jäeta.
 
Kala isu 07. jaanuar 2017, kl 15.20
Seks oli mõnes mõttes super, aga teisest küljest kehva, sest mees oli nii ülierutunud, et tal tuli kahel korral peaaegu suudlemise peale, vaevalt alustasime. Ise olin samas seisus, seepärast ei läinud tulemus mulle üldse korda, see tõmme oli lihtsalt nii vägev. Vaevalt et selline asi eemaletõukava naise peale tekib? Ehk põeb seda ka, mine tea. Tal oli selle pärast piinlik ja ta vabandas. Pilte nähes arvas, et olen tema jaoks liigagi ilus. Kohtudes näost ära ei vajunud ja ka lahku minnes suudles, tegi minust pilti ja ütles, et ilus olen. Ta tundus siiras, vähemalt mingi tüüpiline moosija ta pole.
Seega see eelmine soovitus kätteandmise kohta ei pea ka paika :)
 
Ohkab 07. jaanuar 2017, kl 20.55
Vähid ja kalad mehed mõlemad selised memmekad, suured solvujad, tahavad-ei taha, naine peab asja vedama ja liikuma hakkavad selle peale, kui naine neid natuke piinab ja on kõrk, kord on olemas ja siis jälle ei ole. Minu silmis pole päris mehed, pigem poisikesed. Õige mees tuleb ja võtab ja kui e meeldi ei taha enam, siis nii ütlebki. Ei jäta kedagi niisama ootama ja tagavara variandiks. Kui sinu järel ei jookse, siis löö käega, täiesti mõttetud mehed. Saad ainult haiget ja mõtled ennast lolliks.
 
HeaTydruk 07. jaanuar 2017, kl 23.20
Jah, aga fakt on see, et kolm nädalat pole sinuga rääkinud. See vist on suht ainuke mis nüüd loeb eks. Midagi pole sulle siis peale kohtumist vastanud ega kirjutanud?
 
Kala isu 08. jaanuar 2017, kl 16.01
Ei ma teda ootama jää, kohtungi juba teistega ja vaatan edasi. Tervislik on võtta seda siiski mees-naine seisukohalt ja endaga nii käituda ei lase.
Imelik asi nende Kaladega siiski, tahaks nagu mõista ka ju. Kui guugeldasin inglise keeles, siis vist igas keeles sama teema, et Kalad on kameeleoni tüüpi, seetõttu sobituvad paljudega hästi, ja see teeb ta enda elu ka raskeks, otsustada, kes õieti sobib. Ja kui otsustada ei oska või raskuste tekkides võib kaduda päevadeks, nädalateks, kuudeks...
See kameeleoni tunne on ka mul endal tihti (mul Kuu ja Veenus Kalades), et paljud mehed on arvanud, et leidsid minus hingesugulase, kuigi mina seda nii ei näe. Lihtsalt empaatiavõime on hea. Aga kui ei sobi, siis ikka ütlen seda viisakalt, mitte ei kao lihtsalt ära :P
 
HeaTydruk 08. jaanuar 2017, kl 19.06
Loomulikult kohtu teistega. Elu tuleb nautida ja kui üks hakkab perutama siis tuleb juba järgmiste kalade juurde siirduda. Ma hoian ikka mitu rauda tules ja alles siis võtan need rauad tulest välja kui kellegagi ikka päris kindel paarisuhe on ja mõlemad seda kindlalt kinnitanud on et on tunded ja tahetakse teineteisega olla. Ühe tölli pärast ei pea nüüd küll elu seisma jääma. Ah need tähtkujud ei loe mitte sittagi. Loeb inimene ja ära ürita leida mingit varjatud lahendust nende tähtkujude taga, seda lihtsalt ei ole. Kõik on tegelikult palju ratsionaalsem kui vist ehk paljud naised tahaksid endale tunnistada. Ma olen seda enda elus õppinud, et kui mees tegusid ei tee siis ei loe mitte midagi, ei loe need sõnad üldse kohe midagi, tühjad kolisevad sõnad lihtsalt. Naised, nautige elu ja ärge jääge ühe mehe pärast kes teile ehk rohkem meeldib hetkel norutama kui see mees enda meeldivust nii palju ei väljenda. Lihtsalt minu soovitus.
 
Kala isu 08. jaanuar 2017, kl 20.02
Jutt õige :) Muidu hindan ikka tegude järgi, huvitatud mehed ei jäta tihtipeale rahule isegi siis, kui "ei" öelda.
Kaladega kipub imelik muster korduma, loogikat ei ole, ilmuvad kunagi hiljem armastusejutuga välja. Eriti meeldib neile vist see, kui naine on kättesaamatu, abielus vms. Kaks sellist olen Kuu peale tagasi saatnud.
Kuigi üks teine huvitatud Kala käitub täitsa normaalse mehe moodi, st vastutusvõimeliselt :) Kahjuks tema mulle huvi ei paku.
Kohtuda ju võib, aga ise tahaks ka vahepeal midagi tunda ju? :)
 
HeaTydruk 08. jaanuar 2017, kl 20.16
Kui siiski jääda nende tähtkujude külge kinni, siis kalad tähtkujust olen ainult ühega mehega rohkem läbi käinud kes oli sõber. Kalasid mehi muidu üldse ei tea. See oli ka ammu kui mul see sõber oli, no mina tema vastu mingi tõmmet ei tundnud, ei oleks suutnud elusees romantilises mõttes vaadata tema poole, tema aga salamisi ikka üritas ja tegi igasugu vihjeid. Meelde on ta mulle jäänud sellisena, et oli väga seltskondlik, vaba, endas väga väga heal arvamusel, ta arvas, et tal on täiega lööki naiste seas, tal võis seda lööki olla, aga mitte ilusate naiste seas. Seda kinnitas ka selle naise välimus kellega ta hiljem abiellus :D Kalade meeste kohta ei oska ma absoluutselt mitte midagi muud öelda, sest lihtsalt ei tea neid.
 
to Ohkab 31. jaanuar 2017, kl 20.40
Vat aru ma ei saa. Mis puutub siia Kala, kui sa ise koperdad igatsugu memmekate otsa? Ma olen Kala ja vajadusel jätnud päevapealt naisi maha ja ka mind on jäetud(küll mitte päevapealt). Seega täiesti tavaline stoori, mis juhtub pea kõigiga meist mingil ajahetkel. Igat naist olen hoidnud nagu kullatükki ja minu alt pole ükski naine pääsenud ilma, et ma poleks teda orgasmini viinud. Lihtsalt ei saa nii, et ise saad, aga naine ei saa. Seega laim, prouad, laim:).
 
Kalad mees - oi-oi 06. veebruar 2017, kl 23.53
Mõnus küll, see õige, aga vingerdab naiste vahet pidevalt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!