Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop jaanuar 2017
gemka 04. jaanuar 2017, kl 16.04
Jaanuari alguses võib sul mõtteis mõlkuda mõni partner, kellega suhtlemises on sul viimasel ajal paus olnud. Saturn on sinu 7. majas (kõikvõimalikud liidud, lepingud, koostöö, abielu). Viimastel nädalatel oled nii mõndagi õppinud ning ehk viimaste kuude jooksul ka otsustanud, kui seotud sa tahad mõne partneriga olla. Kas sa tahad koos edasi minna ja seda koostööd parendada või üldse sellest liidust lahkuda. Palju sõltub sellest, milline on see koostöö või liit viimase kahe aasta jooksul olnud.

Kohati oled tundnud, et koostöö on puudulik. Võib-olla oled tundnud, et pead koormat kandma teie mõlema eest. See on ajutine Saturni mõju. Võib olla on su partneri elus keeruline aeg ja sa pead teda aitama ega pruugi ise teadagi probleemi kogu ulatust, kui jutt on näiteks töisest koostööst.

Mais sündinud kaksikute jaoks oli kõige keerulisemaks ajaks armastuse või ärilise liidu seisukohalt aasta 2016. Vahemikus 1.-13. juunini sündinud tundsid survet ja raskusi aastal 2016. Kaksikud, kelle sünnipäev jääb vahemikku 14.-20. juunini saavad seda tunda praegu. Õnneks viibib Saturn tähekaardi selles piirkonnas 3 aastat iga 29 aasta järel ja isegi siis ei tunne sa selle mõju kõik need kolm aastad, vaid ainult siis, kui Saturn liigub väga sügavale oma märki ja lendab sul n-ö otse üle pea.

Viimati oli Saturn samas positsioonis novembrist 1985-1988. Nii et kui oled seda ka varem tundnud, on sul kergem sellega toime tulla. Saturni pole vaja karta. Ta on suurepärane õpetaja ning tema tema õppetunnid ei lähe kunagi meelest.

Novembrilõpu kuuloomine pakkus sulle võimaluse otsast alata, aidates parandada olemasolevat suhet, millega oli probleeme või siis võimaldades sul astuda täiesti uude suhtesse. Võib-olla tegid lausa mõlemat. Tegemist oli või on kas suhtes kindla ja pikaajalise partneri, abikaasa, äripartneri, kolleegi või koostööpartneriga. See noorkuu mõjutas kogu detsembrit. Nüüd, jaanuaris saab juba näha märke suhte paranemisest või siis oled astunud täiesti uude suhtesse.

29. detsembri noorkuu Kaljukitses heidab jaanuari alguses valgust sinu rahaasjadele. Näib, et oled väga keskendunud sellele, et saada rahaasjad kontrolli alla. Vaata, et sa kusagil vigu ei tee. Merkuur on retrograadne kuni 8. jaanuarini. Kui sul on vaja saata materjale oma raamatupidajale, oleks seda mõistlik teha pärast seda kuupäeva, et vältida vigu. Kui ootad mingit raha, mida on sulle lubatud, siis saad selle pärast 8. jaanuari.

NB! Ära kuluta raha (isegi mitte kinkekaarte!) mingitele elektroonilistele vidinatele, auto ostuks või mis iganes masinate ostuks enne, kui Merkuur on taas tugev. Merkuur valitseb sind ja seepärast tajud tema mõju tugevamalt kui teised.

Kui sul on käsil lahutus, võid jaanuaris materiaalsetes asjades kerge vaevaga kokkuleppele jõuda. Eriti, kui alustad läbirääkimisi kohe jaanuari alguses ja vaatad ette, et kõnelused ei vaibuks enne, kui kokkulepe on sõlmitud. Kui nüüd selle ajahetke maha magad, on sul hiljem palju keerulisem oma eksiga kaubale saada. Eriti halb aeg selleks on 2017. aasta lõpp.

Rahaasjade haldamise teema kerkib veelgi tungivamalt esile täiskuu ajal, mis luuakse 12. jaanuaril 22 kraadi Vähis. Kuu algus keskendub laenudele, krediidile, riskikapitalile, pärandusele, hüpoteekidele, kindlustusasjadele, kohtuasjadele jmt. 12. jaanuaril loodava täiskuu ajal on su mõtteis aga kuupalk või mõni muu kindel sissetulek), ja kulud. Saadad välja arveid ja koristad oma laualt saabunud arvete hunnikuid. Sinu 2. maja, kus see täiskuu luuakse, valitseb raha ja selle teenimist ning omandit ja selle haldamist. Kui hakkad töökohta vahetama või oled iseenda tööandjaks ja pead läbirääkimisi mõne kliendi saamiseks, siis suure tõenäosusega lööte nüüd käed ja jõuate sobiva summa osas kokkuleppele.

Probleemiks on Pluuto, mis on 12. jaanuari (tegelikult vahemiku 08.-16.01) täiskuuga keerulises seisus, asudes samal ajal sinu 8. majas (kired, kriisid, muutused, investeeringud, surm, pärandus, teiste inimeste poolt teenitud raha, seksuaalne võim, varjatud asjad). See võib tähendada, et sul tuleb olla päri sellega, mida sulle ette kirjutab valitsus (Pluuto valitseb valitsust), pank, võlausaldaja või investor. See ei ole aeg, mil minna rahaasjades kellegagi vaidlema või tülli. Sinu vastas olevad jõud on sinust tunduvalt tugevamad ja sõidaksid sinust piltlikult öeldes lihtsalt üle nagu teerulliga. Parim, mida teha saad, on olla nii vastutulelik kui võimalik ja paluda neile sobivat makseplaani.

Lisaks keerulisele Pluutole on selle täiskuuga vastuolulises seisus ka Uraan. See annab mõista, et miski, mis sul käsil on - investeering meediavaldkonda, kohtukaasus, mingi välismaaga seotud tegevus vmt - põhjustab sulle ootamatuid rahalisi probleeme. Õnneks pole selliseid täiskuuseise 2017. aastal palju. Sellistel puhkudel läheb sul vaja kaksikute legendaarset paindlikkust, kohanemisvõimet, teravat mõistust ja suhtlemisoskust, et keerulisest olukorrast välja tulla. Ja otse loomulikult sa seda ka suudad.

Kui nüüd rääkida karjäärist, siis asjad ei saaks olla paremad. Vaatame tõele näkku: ratsutad nüüd sellise sissetulekulaine harjal, mis viib sind otseteed mäetippu ja seda kõige tähelepanuväärsemal moel. Kõik pingutused, mida oled viimaste aastate jooksul teinud, tasuvad nüüd ennast ära. Terve kuu, kuni 28. jaanuarini, on Marss Kalades, süstides esimest korda üle 2 aasta energiat sinu 10. majja (ühiskondlik edu, ametialane saatus, karjäärialased saavutused, ambitsioonid, avalikkus, kuulsus). Marss annab sulle otsustavust ja energiat ning teeb lihtsaks kõrgemalseisvate isikute tähelepanu endale tõmbamise, keda liigutab sinupoolne kirglik ideede esitlemine ja kes tahavad sulle omakorda toeks olla.

Koos Marsiga on terve jaanuarikuu samas 10. majas ka Veenus, andes mõista, et oled kõrgemalseisvate isikute silmis ülimalt populaarne. Sinu kunagine esinemine või töösooritus on neile sügava mulje jätnud, seetõttu on sul nüüd oodata nende suurt tuge. Ülemused tahavad sind enda kõrvale ning alluvad tahavad sinult õppida. Sinu karjääriväljavaated on nii erilised, et lausa pead karjäärialase edenemise nüüd oma südameasjaks võtma. Elu ei ole mitte alati nii magus ja kuni ta seda on, tasub seda 200% ära kasutada.

Lisaks eelmainitud Marsile ja Veenusele on sinu 10. majas ka Neptuun. Ja see on äärmiselt tähendusrikas. Neptuun ergutab sinu loomingulisust, mis tähendab, et pälvid tunnustust oma loomingulise lähenemise eest tööle ning ideede eest, mida nüüd genereerid. Neptuuni mõjuväljas olemine tähendab ka seda, et võid leida end teleekraanilt, ajalehest või internetist. Kõikvõimalik meedia võib sinust nüüd huvituda.

Oled nüüd 2017. aasta karjäärialaste saavutuste kõige olulisemas ajahetkes. Hoia nüüd käed roolil ja keskendu teele, mis su ees lahti rullub. Ära lase millelgi end segada. See tähendab, et ära lase millalgi segada oma keskendumist karjäärile, ning rahaasjade korraldamisele, millega kuu alguses tegeled. Sammud, mida jaanuaris astud, toovad veebruaris-märtsis suurt karjäärialast kasu.

Kuu lõpeb hiilgava noorkuuga, mis luuakse öösel vastu 28. jaanuari 8 kraadi Veevalajas. Ühtlasi on tegemist hiina uusaastaga. Ka sul võib olla põhjust tähistamiseks. Veevalaja sobib hästi Kaksikute märgiga ning meelitab sind reisile. Pole välistatud, et juba veebruaris leiad end lennujaamast.

See on väga põnev aeg. Sinu kommunikatsioonialaseid oskusi ülistatakse ning sinul on ehk käsil töö mõne käsikirja või kõnega. Sama noorkuu avab ukse lähemale koostööle välismaalastega. Kui töötad rahvusvahelises ettevõttes või oled iseenda tööandjaks ja tegeled ideede impordi-ekspordi, hüvede või teenustega, võib sul olla väga palju tööd ning äri väga vilgas.

Nüüd on ka õige hetk kontrollida, et su passid-ID-kaardid ikka oleksid piisava ajavaruga kehtivad. Samuti on sobiv aeg vajalike viisade korda ajamiseks.

Kui sul on käsil mõni kohtuasi, taotled kaubamärki või patenti, kas kohalikul tasandil või välismaal, siis on väga hea aeg sellega tegelemiseks pärast 28. jaanuari noorkuu loomist. Katsu selle ajani oodata. Kindlasti ära astu mingeid sellealaseid samme kuu alguses retrograadse Merkuuri ajal. Ja kui tegemist on eriti tähtsa asjaga, siis oota kohe kindlasti ära see 28.01 kuuloomine.

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 24. maist kuni 3. juunini, siis saad 28. jaanuari noorkuust kõige enam kasu. Sama lugu on siis, kui sul on tõusumärk 8 kraadi Kaksikutes või sünnikaardis Kuu või mõni planeet 3.-13 kraadi Kaksikutes, Kaaludes, Veevalajas, Jääras, Lõvis või Amburis.

Armastus ja romantika lähevad jaanuaris paremini neil, kes juba on tõsises suhtes või plaanivad abielluda. Sinu partnerlusemajas asuv Saturn tekitab sinus igatsuse juurte maasse ajamise ning püsiva partneri järele, nii armastuses kui töises plaanis. Jupiter on alates septembrist 2016 sinu tõelise armastuse majas ning jääb sinna kuni oktoobrini 2017. Kohustustemajas asuv Saturn on Jupiteriga ideaalses seisus. See tähendab, et isegi, kui sul oli partneriga vahemikus oktoobrist detsembrini probleeme, toob Jupiter sellele leevendust.

Vabadel ja vallalistel kaksikutel läheb elu põnevaks niipea, kui Marss siseneb 28. jaanuaril sinu 11. majja (sõbrad, projektid, toetajad, kollektiivsed ettevõtmised). Kuni 9. märtsini keeb su seltsielu kõrgel temperatuuril. See on hea aeg leida uusi sõpru, saada rohkem kokku vanade sõpradega ning leida uusi kaaslasi. Jaanuar keskendub karjäärile ja rahaasjadega ree peale saamisele. Ära lase millelgi end sellest teest kõrvale juhtida. Lõbustustele võid täiel rinnal pühenduda veebruaris.


KOKKUVÕTE

Jaanuar algab sinu jaoks aeglaselt. Sul on selle üle hea meel, kuna pühadeaeg oli tõenäoliselt päris ärev. Kui lõpuks kontorisse tagasi jõuad, on sul rahulikult aega mõtteid koguda ja strateegi paika panna, misjärel võid julgelt uude aastasse astuda. Sind valitsev Merkuur on kuni 8. jaanuarini retrograadne, andes mõista, et aeglane ja kaalutletud lähenemine on parim.

Tegemist vajavate asjade nimekirjas olgu esimesel kohal tasumist vajavad arved. Hiljem ei taha sa sellega enam koormatud olla, kuna saad nii palju häid karjäärialaseid uudiseid, mis toovad kaasa veebruaris vormuva tööalase tipphetke.

29. detsembri noorkuu keskendus sinu rahaasjadele ja eelarvele ning see teema jätkub ka jaanuari alguses. Kuna aasta algus on rahulik, kogu kokku kõik maksmist vajavad arved ja tegele nendega. Vaata, et kusagil mingeid vigu poleks ja saaksid aastat alata puhta lehena.

Oluline on laud arvetest ruttu tühjaks saada, kuna edaspidi on sul põhjust olla hõivatud hoopis karjääritõusu alaste teemadega. Sinu karjäär nimelt hakkab nüüd valguse kiirusel edasi liikuma. Võib lausa öelda, et aasta esimese veerandi jooksul liigud tööalaselt kaugemale kui viimase kahe aasta jooksul kokku.

Nimelt valgustab sel kuul Marss imetabaselt sinu 10. maja (ühiskondlik edu, ametialane saatus, karjäärialased saavutused, ambitsioonid, avalikkus, kuulsus). Marss lahkus viimati sellest positsioonist 2 aastat tagasi, seega on tegemist ühtaegu harvaesineva kui ta erilise ajahetkega. Võid nüüd Marsi toetusele loota kuni 28. jaanuarini. Kuna Marsi kõrval seisab nüüd Neptuun, võid oodata kutset televisiooni, näha oma fotot ajalehes või saada muul moel suurepärast reklaami oma tegevusele. Kõik, mida jaanuaris teed, paneb aluse suurele karjääriuudisele, mis vallandub 26. veebruari kuuloomisega.

12. jaanuari täiskuu paiku võib rahaline käive osutuda sulle murekohaks. Uudised, mis selle täiskuu ajal tulevad, pole kerged ja võivad tulla ükskõik, kust suunast. Ootamatute uudiste planeet Uraan tõstab pead, mis tähendab, et sind võivad ootamatult tabada uudised suure väljamineku kohta. See võib osutuda väga raskeks löögiks, kuna sul on niigi koorem arveid, mida maksta. Võib ka olla, et raha, mida sa ootasid, ei tule saabu nii kiiresti, kui sa arvasid, mis tähendab, et sul võib vaja minna plaani B.

Kuu lõpuks oled aga jälle omas elemendis. 28. jaanuaril luuakse uus kuu Veevalajas, mis on õhumärk nagu sinagi, mis tähendab, et maailm on sinu jaoks taas rahulik ja õnnelik paik. Noorkuu avab uusi uksi ja see konkreetne noorkuu meelitab sind tegelema kirjastamise, televisiooni, raadio või suurele rahvahulgale kõne pidamisega. Ka võid sattuda pikale reisile. Need võimalused võivad ka olla omavahel seotud, st võib-olla läheb reisile ja esined seal kõnega või sõidad kusagile auhinda vastu võtma vmt. Igal juhul on kuu lõpus su näol naeratus, kuna sul on võimalus teha asju, mida sa oskad, mis sulle meeldivad ja mille eest sind hinnatakse.


Tõlgitud lehelt https://www.astrologyzone.com/forecasts...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati gemka 04.01.2017 21.21.
 
kaksik 04. jaanuar 2017, kl 17.55
aitäh.:) head uut aastat, gemka! :)
 
kah 04. jaanuar 2017, kl 19.45
Mulle täitsa sobib!
 
juunikuu 04. jaanuar 2017, kl 21.18
Täitsa minu ootused :) Ootan põnevusega!
 
Ann 05. jaanuar 2017, kl 12.48
Kas saaks vähi tähtkuju ka! Ette tänades!!!
 
kaksik 05. jaanuar 2017, kl 15.26
Tänan ja head uut aastat!
 
kaksikN 05. jaanuar 2017, kl 15.56
Aitäh gemka ja rõõmsat aastat!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!