Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kalad mees on nõme mees
 
Kallipalli 25. jaanuar 2017, kl 12.29
Jutt käib ühest konkreetsest isikust. Ei üldista.
Oli meeldiv, pani armuma oma armsa tähelepanu ja suhtumisega minusse.
Nüüd tujutseb. Ei mingit viisakust, hiilib vastustest kõrvale.
Kui ütlen, et aitab mulle neist jamadest, lahkun.
Siis käib ûks plirts-plärts, solvub ja soovib edu.
Peaks umbes pidev ülistamine ja taga nutmine minu poolt käima. Tema aga mängib külma.
Täiesti mõttetu mees.

Kas kalad mehed ongi sellised?
 
Kallipalli 25. jaanuar 2017, kl 12.38
Eile hakkasin ta jutule takka kiitma..jah, oleme sõbrad, nii on parem. Siis jäi vakka ja täna ei räägi ka ta enam minuga. Ei vasta mu sõbralikele pakkumistele koos teed lõuna ajal jooma minna :)
 
Kallipalli 25. jaanuar 2017, kl 12.42
Kas keegi tõlgiks mulle selle kalad mehe keelt, kes paremini mõistab neid.
Miks ta selline on?
 
Millimalli 25. jaanuar 2017, kl 13.59
Sa oled üks heerìngahaìsune telfìmutt, kes eì nìku.
Sììn on poìnt.
 
vobla 25. jaanuar 2017, kl 14.12
Juba nimest "kalapalli" peaks piisama, et mõista, kellega tegu. Ükski normaalses kaalus naine ei pane isegi siin sellist nime endale. Kala mehel aga jõudu uue leidmisel. Kala mehed on väga head mehed, aga neil peab olema kõrval väga hea, truu ja seda meest tahtev naine. Siis teeb kala mees imet. Ilma selleta sa lihtsalt tapad ära.
 
vobla 25. jaanuar 2017, kl 14.13
sry, silm pettis:), aga vahet pole, oled sa kallipalli või kalapalli:). Ühed pallid mõlemad.
 
vist 25. jaanuar 2017, kl 14.30
Kalad jäävad suht lapsikuks jah kogu eluks.
 
pensionieelik 25. jaanuar 2017, kl 15.18
See ongi see koht, kus ta sinuga end ammendanud ja mine ära, ta ei solvu, ta tahab sust lahti saada.
 
kallipallile 25. jaanuar 2017, kl 15.18
kui tahad kogu elu pead kinni hoida ahastuses ja ise kõike teha tema eest, siis vali kalad.
 
Kallipalli 25. jaanuar 2017, kl 16.03
Tundub küll kahjuks lapsik.
Kas on norm kui 32 mees elab veel vanemate juures?
Tal pole pruuti olnud elusees. Pole ka ime, kui ainult mängitakse ja siis solvutakse, kui ütlen, et jääme sõpradeks
 
Kallipalli 25. jaanuar 2017, kl 16.06
Sest tõesti temaga sebides ainult hoia pead kinni. Kuigi on midagi, mis tõmbab tema poole. Ma isegi ei saa aru, mis see on
 
vobla 25. jaanuar 2017, kl 16.16
selle asja nimi on armastus.
 
Sinine 25. jaanuar 2017, kl 18.20
Täpselt sama siin. Ei saagi aru, kas pole otsustusvõimet, julgust või ausust. Isegi siis, kui pealtnäha stabiilse ja ausa mehe puhul tegin erandi, sain ikka sama tulemuse, koos olles on ideaalne mees, räägib täiesti ehtsana tunduvat juttu (no ma saan ju ometi aru, kui mulle kägu aetakse?). Siis aga tuleb ikka seesama udutamine, lihtsa küsimuse peale vaikus, mitte aus ja otse: tead, ei olnud ikka seda vms. Miiiks? Ja siis mingi poole aasta pärast ujutakse välja, et armastan... Nii on mul olnud. Ja isegi, kui ütlesin, et mul on teine, jätkas oma tunnetejutuga. Mingi teine ajaarvamine või?
 
vobla 25. jaanuar 2017, kl 19.05
no ärge nüüd vaest kala sedasi grillige.
 
Sinine 25. jaanuar 2017, kl 20.24
Grillin suurima rõõmuga vastu, sest see on just see, mida nemad ise harrastavad: venitamine, praadimine, grillimine, sillerdamine, mullide ajamine, maigutamine...
OK, tuligi juba ehtne ahven silme ette :)
 
Kallipalli 25. jaanuar 2017, kl 22.07
Mullide ajamine on põhiline tegevus
 
HeaTydruk 26. jaanuar 2017, kl 06.25
Tahaks öelda, et see tähtkuju on siin ikka suht teisejärguline asi, kuid noh tegemist ju tähtkujude alateemaga. See, et mees siukest lolli mängib ja nagu laps on, ma ei viitsiks jännata ja elusees ei suudaks ma enam vastu võtta meest kes poole aasta pärast välja ujub ja ütleb et armastab. Täielik jama ju :D ma unustaks poole aastaga juba mehe ära ja tõenäoliselt oleks juba uued jahimàad ning mingi minevikujorss oma jutuga jätaks täiesti külmaks. Kui sa ütled, et lõpetame selle asja ära siis tee ka nii, mitte ära mängi ise ka lolli. Kuidas te viitsite selliste lastega mãngida. Kui mees tunneb tundeid siis küll ta ennast liigutab. Muidu mitte.
 
vihakõne 26. jaanuar 2017, kl 18.39
Järelikult Bruce Willis on nõme mees?
 
Sinine to HeaTydruk 26. jaanuar 2017, kl 19.10
Said valesti aru, mina saatsin tüübi pikalt kohe, kui ta otsustusvõimetust ilmutas ja mullitama hakkas. Kuigi ta oli võluv ja intelligentne olevus ja muidugi võlus mu ära. Tema aga aina keerutas ja kõhkles ja kadus. Kui ta hiljem ise välja ujus ja minust kui eluarmastusest pajatama hakkas, oli no nii lootusetult hilja igas mõttes, et lausa kahju hakkas, aga normaalne mittejorutav mees oli juba leitud. Tundeküsimustes kehtib siiski "parim enne" ehk tarbida võimalikult värskelt :)
 
5+ 28. jaanuar 2017, kl 23.22
Läbi elatud üks sellne elus ja ei ole asi ootamist väärt. Otsustusvõimetu mees jääbki selliseks nagu ta on või pole huvi lihtsalt piisavat suur. Lisaks kaotab mees austuse naise vastu, kes talle poole aasta pärast kohtudes lahkesti vastu naeratab ja kadumisest numbrit ei tee.
 
anatoli 30. jaanuar 2017, kl 02.27
Mis head omadused teil siis on,et kala peab iga palli peale nahast välja pugema?Tundub ,et ikka vist ei ole?V1tt on igal naisel jalgevahel ja pole midagi ainulaadset.Tuleb lihtsalt ära paugutada ja järgmise juurde ujuda.
 
Kallipalli 31. jaanuar 2017, kl 10.08
Anatoli on ehtne näide kalad mehest :D
 
vobla 31. jaanuar 2017, kl 18.47
Pallvaalad võiks ikka ise ka peeglisse vaadata. Korjavad tänavalt üles mingid jorsid või memmekad ja siis kui selgub, et ei olegi Brääd Pitt, siis hakkavad otsima, mille süüks kõike ajada. loomulikult...tähtkuju. Irw. Kui valida ei oska või ise ei vea välja, siishakkame sildistama.
Kalad on mõnusad mehed:).
 
skisole 31. jaanuar 2017, kl 20.33
Hämmastav kuidas mõni skiso ei suuda endiselt endale elu hankida ja erutub kellegi teise tegemiste peale, mis absoluutselt temasse ei puutu. Ilmselt skisost isa kehvad geenid ja hüsteerikust ema näägutamise kombinatsioon on viimasegi adekvaatse mõistusenatukese viinud. Perekonda ja lapsi ei saa selline hull aga kunagi. Igavesti üksi oled ja jääd.
 
Mull-mull 06. veebruar 2017, kl 23.59
Ajab ilusat mullijuttu, keel on tal osav ;)
aga siis on tükiks ajaks kadunud ka ja annab oodata, kuni välja sukeldub kuskilt ja arvab, et tema pole küll milleski süüdi.
 
ahahaa 08. veebruar 2017, kl 11.27
Muidugi on nõme aga ta ise arvab ja on pähe võtnud, et kõik naised teda tahavad ja seda noorest east kuni kõrge vanaduseni, tõmbab ringi nii kuni jalad enam ei kanna. Ise ta seda ringitõmbamiseks ei tunnista, ise arvab, et need naised kellega aelemas käib on kõik ta sõbrad kellega ta käib rääkimas ja tööasju ajamas, millegipärast sünnivad sest "tööjutust" lapsed aga ega tema seda ei tunnista...Tal oma peregi laiali ja lapsed mitme ex abikaasa juures elamas, "naised teda tahavad" aina helistavad suvalisel ajal ,kes puid lõhkuma ( kodus lõhkumata)kes pesumasinat parandama, kes õunu aiast korjama aga noh,kes katust parandama, koduni autoga pikk tee tervelt 5 km, jääb sinna maale "sauna diivanile ööseks"....Ja seda ulmejuttu ja ulmeselgitusi ususb sie ka, et on veenev.Hoia kalademehest eemale kui ei taha olla varsti üks tema naistest,kellega on "sõber".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!