Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Soovin mõista Kaljukitse
 
Üks naine 10. märts 2017, kl 17.01
Mida tähendab, kui Kaljukits mitmeid aastaid ei anna selget vastust, et kas on tunded või ei ole? Lahti ka ei lase lõplikult ja vastab valikuliselt sõnumitele. Vaikus on olnud terve suhtlemise aja üks põhiline faktor. Ja kui olen hakanud juba loobuma, siis reageerib. Selline seis on väsitav ja ei oska ringist välja tulla...
 
kaljukits naine 10. märts 2017, kl 18.23
Olen enamvähem samasugune, kahjuks. Suhted on olnud, aga mitte sellised kuis peaks.
 
teate 10. märts 2017, kl 21.07
Tommake nah..i mõtTeTud delfinaisedom a sodiaagimärkidega.
 
kaljukits naine 10. märts 2017, kl 22.38
ei mina ei pea kunagi nendest märkides, ei ennustusest. Täitsa suva mis nad kokku räägivad. Jäi praegu silma sõna kaljukits. Ei seosta end küll et mingid tähed või kuupäevad või täiskuu on mõjutanud elutee, see läheb ikka nii kuidas lükkad.
 
Kk 10. märts 2017, kl 22.45
Võibolla Ta ei ava oma tundeid ega suhtle vabalt enne kui pole aru saanud, mida sina tunned. Kõige suurem hirm on anda endast kõik ja siis vastuseks saada aitäh vms. Sa võid olla ta jaoks kogu maailm ja iga hetk sulle mõelda aga enne ei tee ikka midagi kui ei tea kindlalt, et pole sattunud vaid tähelepanu otsija kätte. Kui nii mitmeid aastaid sinuga suhtleb siis ilmselt kahtleb lihtsalt, mida sina temast arvad/tunned.
Või siis teine variant on, et tal on lihtsalt suva. Kui ise sinuga vahepeal ühendust võtab siis ilmselt nii küll pole aga kes teab.
 
Vastus peitub lihtsates asjades 14. märts 2017, kl 20.53
Märka väikseid asju. Kui vihje on, et soovib suhelda, siis on tema jaoks juba see nagu ütlemine, et tal on tunded. Ootab vaid, kas sina samaga vastad. Maamärgid on need, kes korra elus ehk mainivad, et armastavad ja seda ka läbi lihtsate asjade aga olenemata kõigest teevad seda elu lõpuni ja tihti palju sügavamalt, kui need, kes seda igapäev korrutavad.
 
Üks naine 14. märts 2017, kl 22.44
Tänan vastuste eest. Tema teab minu tunnetest, aga mina pole temast aru saanud, sest tema tekst on olnud mitmeti mõistetav aeg ajalt ja ongi selline tunne, et jätab rohkem ütlemata, kui ütleb. Aga küll kõik vastused tulevad omal ajal, ma usun.
 
Mees 15. märts 2017, kl 10.21
Oled otse öelnud? Mehed tavaliselt vihjetest aru ei saa.
 
Kaljukits n 15. märts 2017, kl 10.59
Mul on jälle vastupidi.Olen ise mitu aastat üritanud saada selget vastust aga ikka ei midagi. See on üsna väsitav. Endal pole olnud ühtegi päeva, kus talle ei mõtleks. Aga ta Vastab alati vaid ühe sõnaga. Kui ütlen et ta võib ju minuga ise ka ühendust võtta, siis ei tee ta seda kunagi. Ise ka ei taha koguaeg alustada, sest on öelnud, et talle ei meeldi survestamine (kellele meeldiks muidugi) . Mingi hetk enam ei jaksa ja jääb jälle pikaks ajaks nii nagu on, lootuses et ehk kunagi ise ühendust võtab. Mida ei juhtugi. Surnud ring samamoodi ja ei oska enam midagi teha.
 
KK-VV naine eelmisele 09. aprill 2017, kl 12.34
Mida teha? Lootusetult surnud ringist välja astuda, loomulikult. Mitu aastat... On ikka kannatust antud :) Taluksin sellist olukorda ehk kaks kuud, aga siis tuleks ultimaatum.
Selline mees, kes sinuga suhtlemist survestamiseks peab, ei vääri küll oma aja ja elu raiskamist. Kas siis tõesti pole teisi mehi maailmas peale selle ühe, kes sinust huvitatud pole? Kao ta elust. No kui ta selle peale liigutab, on tore, aga kui ei, võidad elu, väärikuse ja võimaluse vastastikuseks armastuseks...
 
HeaTydruk 14. aprill 2017, kl 10.57
KK-VV naine eelmisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mida teha? Lootusetult surnud ringist välja astuda
> , loomulikult. Mitu aastat... On ikka kannatust an
> tud :) Taluksin sellist olukorda ehk kaks kuud, ag
> a siis tuleks ultimaatum.
> Selline mees, kes sin
> uga suhtlemist survestamiseks peab, ei vääri küll
> oma aja ja elu raiskamist. Kas siis tõesti pole te
> isi mehi maailmas peale selle ühe, kes sinust huvi
> tatud pole? Kao ta elust. No kui ta selle peale li
> igutab, on tore, aga kui ei, võidad elu, väärikuse
> ja võimaluse vastastikuseks armastuseks...

Nõustun sinuga! Nii on ja ise ka ikka ei suudaks sellist olukorda aastaid välja kannatada. Elus on muudkui teha kui sellistele töllidele oma aega raisata
 
Zara 16. aprill 2017, kl 21.55
Kaljukits on väga kinnine. Ta ei avalda oma tundeid enne kui on oma partneris kunnitust saanud, et partner on 100% oma tunnetes kindel.
 
3$ 17. aprill 2017, kl 11.55
Oled sa hilissügisel või varatalvel sündinud?
 
Tsiteerin ja arvan 21. aprill 2017, kl 18.17
Kaljukits on väga kinnine, ta ei avalda oma tundeid enne, kui on kindel, et partner on... pikast ootamisest ära surnud :)
Tegelikult tahan öelda, et tean mitut väga mängulist ja seltskondlikku Kaljukitse, mõni neist pole isegi mitte monogaamne. See, mida peate kinnisuseks, võib olla ka lihtsalt totaalne huvipuudus objekti suhtes. Kaldun arvama, et enamasti see nii ongi. Piisavalt ahvatleva pakkumise peale elavneb iga normaalne mees. Ja naine.
 
lihtne 25. aprill 2017, kl 18.11
Kui sa oled positsioonikas, siis ta tahab sind.
 
Kaljukits naine 25. aprill 2017, kl 18.23
Viimasele- jah seda paljud arvavad, et Kaljukits on horoskoobi materialistlikum tähemärk. Võimalik, et oma tõepõhi on seal all. Enda pealt vaadates on märksõna nr 1, mida mina suhtest otsin teadmine, et ma saan teise inimese peale loota ja temas kindel olla, et ta ei vea alt ja siis vastan talle ka samaga. Number kaks on armastus, hoidmine ja teineteisest lugupidamine. Ma suudan enda materiaalsed vajadused ka ise katta, mulle pole mehe positsiooni vaja, vaid seda kindlust, et me läheme ühes suunas ja tunnet, ma tõesti olen talle tähtis ja kallis. Seda näidata saab ka ilma suure rahakoti ja karjääripositsioonita. Nii palju kui Kaljukits mehi tunnen, soovivad need minu tuttavad naises iseseisvust, samuti tarkust ja muidugi ka armastust ning hoolimist. Milline mees seda tegelikult ei sooviks oma naiselt. Naine ei pea mehe armastamiseks tema küljes rippuma, mees ja naine võiksid võrdsed partnerid olla suhtes ja teineteist toetada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!