Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Jäär naine & kaksik mees.
 
Mõistatus 24. märts 2017, kl 01.44
Kaksikutest juttu palju aga küll ei tee küllale liiga.
Miks kaksik mees on nii raskesti loetav? :/ Oleme tundnud pea 2 a.
Tutvuse alguses olin mina veel abielus ja tema suhtes. Kohe alguses oli meeletu tõmme ja selline hea ja õige tunne kuigi mees üritas mind kohe nö ära rääkida,siis kohvist edasi arenes asi alles paar kuud hiljem kuna ma ei pidanud õigeks petmist, vaatamata sellele kui kehv ka oma suhe oli.
Nii, aga see tegi siis asja veel keerulisemaks kuna kinnitas teadmist,et koos on ikka super. Nüüd nii pool aastat tagasi kaksik mees tegi enda suhtele lõpu ja on nüüd üksi, samas ka minul on lahutus sees. See ei olnud omavahel kokkulepitud :) vaid asjade kokkulangevus ning teineteisele sellega seoses nö kohustusi pole asetatud.
Mis mind aga siia kirjutama pani on see, et alguses kui kohtusime pidasime kohtumisi ikka salajas, siis hiljem ta juba rääkis nendest enda sõpradele (kuulsin tuttavatelt kuidas mina olevat ikka nii õige jne) aga samas seltskonnas, minu juuresolekul on/oli ta nii närviline nagu kardaks mind aga omavahel olles taas fantastiline, täiest eri inimene?! aga see selleks.
Kõik meie kohtumised on lõppenud voodis. Nüüd aga, mis mind vähe härib on see, et viimastel kordadel ta soovib minuga ka niisama lõunatada ja täiesti sellistes kohtades kus iga sekund mitmeid tuttavaid võib esinenda ja ilma et see kohtumine seksiga lõpeks... asi on naljast kaugel kuna :) kui sa oled ikka harjunud,et alati siis kui kohtusite mehega oli teada mis edasi saab, siis nüüd olen saanud kallistuse ja põsemusi ning nägemist :O Mis paneb mind enda atraktiivsuses ja tema huvis kahtlema :/ ok. minul käib veel lahutuse trall ja usun et ta ei taha end siia segada aga selle 2 a. peale iga mees tõenäoliselt oleks juba avaldanud ka mis plaanid/soovid /ootused tal naisega seoses on. Aga ei, kaksik mees ei paota sõnagi rohkem kui seda,et lõhnan hästi,olen hea, ilus jne. Muidu hoiak selline mitte midagi ütlev nagu tavalisel sõbral/tuttaval. Loomulikult ka mina enda jääralikus uhkuses siis tunnetest ei pajata ja hirm ka et peletan inimese eemale. Aga koos on nii nii hea, juba vahest kahtlen, kas kujutan seda vaid ette. Kuhu me nii jõuame? Kuidas ometi kaksik mehest vähe aimu saada? Mida sellinen tahan/ei taha mäng nii kaua ometi tähendab?
 
jaaa 24. märts 2017, kl 10.29
Olen kaksiknaine ja mees on jäär. No anna vaid olla, jube kooslus;]]]] kaksikud on rasked, neid peab kogu aeg jahh kätel kandma.
 
jäärnaine 24. märts 2017, kl 13.27
Ebamõistlik kooslus.
Jäär on uhke. Ta ei kanna kedagi kätel, kui ta just ise ei taha.
Kaksik on tore ja lõbus kaaslane, aga pealiskaudne.
Jäärale võõras teema.
 
Kaalud 26. märts 2017, kl 22.02
Ei saa aru, mis siin segast on? Miks sa üle mõtled ja olematuid probleeme ette kujutad?
Kui mees kutsub sind välja, mitte vastupidi, siis on tal huvi. Kui mees ei rebi sind kohe voodisse, siis tahab ta sind võibolla rohkem tundma õppida, kui lihtsalt tühipaljas keha, millega ta nii kui nii harjunud juba. Kenad komplimendid, põsemusid, natuke häbelikkust, see on tore. Aga sul vaja kohe hakata kokku elama ja pesa punuma, no anna inimesele hingamisruumi ometi. Tunne vahelduseks rõõmu vähe teistsugusest suhtlusest ja kui ikka üldse rahu ei anna, küsi otse. Rahulikult ja rõõmsalt. Muidu on nagu surve avaldamine ja kaksikule meeldib vabadus, mitte ahistamine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!