Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop aprill 2017
gemka 02. aprill 2017, kl 09.23
Aprill algab aeglaselt ja kogub tasapisi jõudu, ent ikkagi tuleks olla ettevaatlik. Sind valitsev Merkuur on 9. aprillist kuni 3. maini retrograadne ja saab oma endise jõu tagasi alles 20. maiks. Aprill on kuu, mil kuulata ja analüüsida, mitte alustada uusi ettevõtmisi ega võtmetähtsusega suhteid. Kolm Maale lähimat ja meid enim mõjutavat planeeti on Merkuur, Marss ja Veenus. Kui mõni neist on retrograadne, tajume seda väga tugevalt. Aprillis on nii Veenus kui Merkuur retrograadsed.

Armastuse, ilu ja kasu planeet Veenus on retrograadne kuni 15. aprillini. Sel ajal ei tohiks ette võtta suuri muudatusi oma välimuses. Veenus mõjutab kõike, mis kaunistab või pakub meelelisi naudinguid: välimust, ehteid, lilli, parfüüme, veini, kunsti, maiustusi. Oota nende muutmise ja ostmisega, kuni Veenus on jälle tugev. See aeg ei sobi ka pillavate pidude pidamiseks.

Merkuur valitseb kommunikatsiooni, lepingulisi küsimusi, läbirääkimisi, äritegevust, samuti kõikide asjade liikuvaid osi ja elektroonikat. Ära osta retrograadse Merkuuri ajal arvutit, telefoni, telekat vmt. Oota vähemalt 4. maini, veel parem, lase mööda ka 20. mai. Ajal, mil Merkuur liigub tagurpidi, hakkab elu muutuma ning tuul muudab suunda. Kui tingimused muutuvad, siis muutuvad ka sinu prioriteedid, seepärast oleks nüüd arukas oodata ja vaadata.

Eelmisest kuust alates on Marss Sõnnis, märgis, mis ühendab sinu 12. maja (vaenlased, raskused, eraldatus, varjatud katsumused ja haigused, saladused) ja suletud uste taga tehtavat tööd. Kuna Marss selles majas valitseb privaatsust, siis näib, et see töö, mida sa hetkel teed, pole veel valmis avalikkuse ette toomiseks. Sul tuleb veel pingutada ning vigu parandada. Võib ka olla, et sina ja su meeskond töötate mõne põneva toote või teenuse kallal, mis peab esialgu veel saladusse jääma, kuna te ei taha, et võistlejad sellest aimu saaksid.

Kõik muutub, kui su tegevus on valmis avalikkuse ette tulema, kui Marss liigub 21. aprillil Kaksikutesse ning jääb sinna kuni 4. juunini. Viimati oli Marss Kaksikutes 2 aasta eest. See seis annab sulle suure konkurentsieelise, kuna Marss viib sind otse sündmuste keskmesse. Sel ajal on sul lihtsam kui tavaliselt pääseda mõjukate inimeste kontorisse ning nad on valmis sind aitama. Ainult helista. Oled seda kaua oodanud, nii et kasuta nüüd 100% see võimalus ära. Siinkohal tasub üle korrata: Ära tee oma olulisimaid ettevõtmisi avalikuks enne, kui Marss on Kaksikutes, st mitte enne vahemikku 20. maist kuni 4. juunini.

Sinu parim ajahetk on järgmisel kuul, kui luuakse uus kuu Kaksikutes, st 25. mail ja sellele järgnevatel päevadel. Kui sa ei saa oodata, kuni 3. mai on möödas, siis muidugi tegutse juba mai alguses, aga toonitan, et asjad lähevad mai lõpus tohutult palju paremaks. Päev, mille valid oma projekti avalikustamiseks või uue suhte alustamiseks, märgib sündi, ja astroloogias on sellel sündmusel asja edasise arengu seisukohalt suur tähtsus.

11. aprillil luuakse täiskuu Kaaludes. See on paras pusle, kuna sisaldab hulgaliselt vasturääkivusi. Ühest küljest on see tõeliselt hea seis, mida mõjutab suur kasutooja Jupiter sinu 5. majas (armuasjad, naudingud, meelelahutus, loometegevus, lapsed, vedamine õnnemängudes, kõik meeldivad tegevused). Kui käid kellegagi, siis jõuab see suhe nüüd kulminatsiooni. Kui sul on laps, siis võib keskenduda talle, või võimalikule rasedusele.

Aga selle täiskuuga on 180 kraadises vastasseisus segadusi külvav Uraan ja see on äärmiselt kahjutoov aspekt. Võid kuulda halbu uudiseid inimese kohta, kellega käid. Neid uudiseid võib sulle tuua mõni meessoost tuttav. Teine variant, et mõni lõpufaasis oleva loomingulise projektiga tekivad viimasel hetkel probleemid ja sul tuleb pidada läbirääkimisi kliendi või oma meeskonnaga, kui asjad hakkavad ootamatult käest minema või hargnema.

Uraani kutsutakse astroloogide seas ka Suureks Äratajaks ning teda tuntakse kui planeeti, mis toob ootamatult tõe lagedale, nagu välk selgest taevast. Kui selle täiskuuga oleks ainult Uraani vastasseis ja puuduks kuuga käsikäes seisev Jupiter, võiks sellest tulla väga karm kogemus. Aga, õnne- ja imettegev Jupiter ON selle kuuseisu keskel väga silmapaistval positsioonil, seda fakti ei saa eirata. On tõenäoline, et Jupiter kaitseb kogu olukorda ja sinu südant, ehkki see, mis juhtub, põhjustab esialgu kahtlemata emotsionaalset pinget ja ärritust. Vahet pole, sul on võimalus asja parandada. Ja kuigi üllatusi ning segadusi külvav Uraan on tegutsemas, asub ta parajasti Jääras, mis aga omakorda tähendab, et ta on samaaegselt ka imeliselt toetaval positsioonil sinu Päikese suhtes.

Kui oled sündinud vahemikus 14.-19. juunini, tajud seda täiskuuseisu Kaaludes kõige tugevamalt ning sind võib tabada ootamatu õnn. Sama kehtib, kui sul on tõusumärk 22 kraadi Kaksikutes või sünnikaardil Kuu või mõni planeet 12-22 kraadi Kaksikutes või Veevalajas.

Kui sinu sünnikaardis on Kaalud väga silmapaistval positsioonil või Kuu, tõusumärk või mõni planeet 17-27 kraadi Kaaludes, võib see täiskuu osutuda keeruliseks ja soovitatav on oma kalender vaba hoida, et vajadusel oleks ruumi manööverdada.

Uus kuu, mis luuakse 25. mail 6 kraadi Sõnnis, pole õnneks nii dramaatiline kui eelmainitud täiskuu. Kui vajad aega iseenda jaoks ja töölt eemale, et töötada mõne käsikirja, uurimisprojekti vmt kallal, mis nõuab suurt keskendumist eraldatuses, kus teised inimesed ei sega, siis kasuta selleks päevi, mis sellele noorkuule järgnevad. Reisi metsamajakesse ja kirjuta oma projekt valmis. Pane tähele, et Sõnn valitseb haljendavat ümbrust ja Päike on parajast sinu 3. majas (lähiümbrus, õed-vennad, koolikaaslased, kolleegid, lühireisid, õpingud).

Kiht kihi järel viitavad kõik aspektid, et aprilli viimasel nädalal on saabumas loominguline läbimurre. Neptuun saadab sellele noorkuule hõbedase kiire, mis tugevalt sinu loomingulisust mõjutab. Sind valitsev Merkuur on liidus geeniuste planeet Uraaniga. 26. aprillil tulevad ideed sulle pähe kiirel ja pöörasel moel, need on elegantsed ja edasiviivad. Viibi keskkonnas, mis ideede genereerimist soodustab. Kui tunned, et maal tulevad paremad ideed, siis sõida maale!

12. maja, kus see noorkuu luuakse, valitseb vaenlasi, raskusi, eraldatust, varjatud katsumusi ja haigusi ning saladusi. Kui tunned, et vajad teraapiat või psühholoogilist nõu, siis aitab see kuuseis sul seda leida.

Kuu lõpus on sinu intuitsioon äärmiselt tugev. Tajud nüüd selgelt, milline on kellegi motivatsioon ja miks inimesed nii käituvad nagu nad seda teevad. Sulle antakse selge ettekujutus asjadest, mis aitab sul teha häid ja õigeid otsuseid. Usalda oma intuitsiooni, isegi, kui sul puuduvad faktid, mis su valikut toetaksid. Hiljem leiad ka faktid.

KOKKUVÕTE

Mõtled aprillis tõenäoliselt oma tulevikuunistustest ja soovid väga neid teostada. Aga aprill pole kuu, mil oluliste algatustega lagedale tulla, küll aga on see ideaalne aeg plaanide tegemiseks. Sea kõik oletused ja eeldused kahtluse alla, kogu fakte ning valmistu kindlaks teeks. Sa kohtad takistusi ning sul tuleb välja mõelda nutikaid lahendusi, et neid ületada. Tunned kiusatust neid takistusi teelt paisata, aga see poleks tark tegu. Sinus on planetaarset energiat, mis ennustab suurt edu, seepärast jää oma kavale kindlaks. Ja kui kohtad keerulisi küsimusi, võta päev korraga.

See on 2017. aastal see ajahetk, mil panna paika oma eesmärgid ja otsustada, mis on sulle kõige olulisem. Oled täiskasvanuks saanud, oma perspektiivi muutnud ja tead, mis on sulle tõeliselt oluline. Retrograadsed planeedid annavad võimaluse avatumaks ajakavaks ja su elu pole enam nii hullumeelne nagu see tavatses olla. Sul on nüüd hingamisruumi. 27. märtsi noorkuu aktiveeris sinu 11. maja (sõbrad, toetajad ja kollektiivne tegevus). Oled nüüd targem selles osas, kuidas elu võiks edasi minna.

Sellega sobib hästi kokku 11. aprilli täiskuu, mis külvab energiat sinu seltsiellu, eriti, mis puudutab romantikat. Kuid suhe sõbra või kallimaga võib minna komplitseerituks. Jupiter on selle seisuga käsikäes - ilus aspekt, kuid sellega on 180-kraadises opositsioonis Uraan, tuues kaasa ootamatuid ja närvesöövaid uudiseid. See on emotsionaalne aeg, hoia oma graafik vaba.

Veenus jätkab oma tagasikäiku läbi Jäära ja Kalade, mis kestab 5. märtsist kuni 15. aprillini. Tema otseteele pöördumine aitab sul stabiliseerida ja tagant tõugata sinu armuelu. Suhted paranevad tasapisi, kuid progress on kindel ja märgatav.

11. aprilli täiskuu toob su mõtteisse kallima, lapse, raseduse või sõbra. Või keskendud peole või muule tegevusele, milles tahaksid osaleda. Näib, et sellega on seotud ka paljud su sõbrad. Ehkki see täiskuu võib esialgu tuua mõningaid äraspidiseid uudiseid, võib see lõpuks tuua asjade õnneliku kulminatsiooni, kuna aktiivne Marss on ilusas suhtes kujumuutva Pluutoga. Marss ja Pluuto on hetkel mõlemad kahe jalaga maa peal olevates tähemärkides, mis tähendab, et selleks, et saada neilt parimat toetust, ole ise ka praktiline ja selgesilmne, isegi, kui täiskuu sind esialgu väga emotsionaalseks ja sentimentaalseks teeb.

Merkuur on 9. aprillist kuni 3. maini retrograadne ja Kalade märgis. Nii Veenus kui Merkuur on Maale lähedal, mis tähendab, et tunned nende mõju tugevalt.

Kui võitlev Marss 21. aprillil Kaksikutesse jõuab, toimub silmanähtav energia muutus ja selginemine. Üle pika aja on sul nüüd tõeline kontroll asjade üle. VIPid pööravad sulle tähelepanu, toetavad sind ja neile avaldab muljet sinu entusiastlik ja kirglik suhtumine oma eesmärkidesse. Kuna Merkuur on retrograadne, tuleb sul võib-olla kalendris ümber tõsta mõned üritused, kui kodused või töised kohustused ette tulevad. Tööl näikse viivitused lausa paljunevat. Pole lugu, Marss on Kaksikutes kuni 4. juunini ja kuna Merkuur hakkab 3. mail jälle otseteed käima ning Veenus kogub samuti jõudu, on mai sinu jaoks kuu, mil ennast välja elada ja võidu peale välja minna.

25. aprilli noorkuu Sõnnis valgustab sinu 12. maja, valitseb saladusi, vaenlasi, raskusi, eraldatust, varjatud katsumusi ja haigusi. See on suurepärane aspekt. Kui töötad omaette, üksi ja suletud uste taga, oled lausa imetabaselt produktiivne. Kui pead valmis kirjutama raamatu, reklaamikampaania, olulise rahataotluse või midagi muud, mis nõuab suurt tähelepanu, üllatud ka ise, kui kiirelt, kergelt ja kvaliteetselt see välja kukub. Kõik tunnevad huvi, kuidas sa seda suudad. Vastuseks võid öelda, et sul on olemas ingel 26. aprilli noorkuu näol. Mida vähem segajaid, seda paremini suudad keskenduda.

Sama noorkuuseis annab sulle ka suurepärase pilgu, võime näha nähtamatut, avardada oma teadlikkust ning tajuda kõike, mis toimub sinu ümber. Kui fakte pole, muutuvad inimesed rahutuks, aga mitte sina. Mitte praegu. Aprillis oled sa võimeline nägema ka läbi kõige paksema udu ja seda erakordse selgusega.

Tõlgitud lehelt https://www.astrologyzone.com/forecasts...



Toimetatud 3 kord(a). Viimati gemka 02.04.2017 17.05.
 
juunikuu 02. aprill 2017, kl 10.24
Ohh, jumal tänatud :) Gemka on tagasi! 2 kuud ootasin, ootasin...

Aitäh :) :)
 
Mari 02. aprill 2017, kl 10.31
Suured tänud! :)
 
kaksik 07. aprill 2017, kl 19.43
Suur aitähhhh!
 
Jäärapurikas 16. aprill 2017, kl 17.57
Palun ka jäära kohta,pisut hiljaks jäänud küll
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!