Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
ambur mees ja ilusad sõnad
 
veevalajan 11. aprill 2017, kl 18.42
Ambur mees kellest ma ülihuvitatud olen väidab, et armastab mind. Kas seda tasub uskuda? Tema käitumist vaadates on põhjust kahelda, sest pildil on veel teinegi naine. Tegemist kaugsuhtega. Kui mul on mure või häda, siis on ta alati mu jaoks olemas. Suhtlemisel tuleb initsiatiiv minu poolt. Kui ma mõneks ajaks ära kaon, siis tuleb mind otsima. kas ambur ütleb, et armastab lihtsalt suu soojaks. Ma ei taha teda mitte uskudes talle haiget teha aga eks ma kardan ise ka haiget saada.
 
täpsustav küsimus 11. aprill 2017, kl 18.50
Kas te nikute ka?
Kui ei, siis on see sinu omaenese viga
 
veevalajan 12. aprill 2017, kl 00.46
Ikka, järelikult omaenese viga ei saa olla :)
 
Mees 12. aprill 2017, kl 09.43
Räägib ilusaid sõnu, et sinult seksi saada oma teise naise kõrvalt. Ongi kogu moos
 
veevalajan 12. aprill 2017, kl 10.50
Seksi ta ei saa, sest tegu kaugsuhtega ja pigem on tema pidur kui mina.Ta tegelikult ei saagi minult midagi. Kurtmas ta mulle ei käi, raha ma talle ei saada. Lihtsalt tahan teada kas amburi jaoks on neil sõnadel tähendus või loobib ta neid lihtsalt.
 
Ambur M 13. aprill 2017, kl 19.22
Oleneb inimesest ikka, mitte tähemärgist. Mina isiklikult ei loobi lihtsalt sõnu. Kui ütlen, et armastan, siis päriselt ka ja mõtlen seda täietõsidusega. Kuid ambureid on erinevaid, nagu teisigi tähemärgi esindajaid ja seega konkreetselt tema tunnete kohta teab vaid jumal taevas või kurat põrgus öelda.
 
Olen veendunud 14. aprill 2017, kl 10.52
No see vaevalt oleneb tähemärgist kui tõsiselt inimene mõtleb seda mida ta ütleb. Oleneb ikka konkreetsest inimesest. Mina isiklikult ei usuks seda kui pildil oleks teine naine. Üldse ma ei kujutaks enda jaoks ette mingit suhet mehega kelle puhul ma tean, et tal on mitu rauda tules ja pildil on veel keegi. Minu jaoks kohe suur suur EI. Ma olen selles veendunud, et kui inimesel(olgu selleks mees või naine) on väga suured tunded või armastus teise vastu siis pildil pole mitte kedagi teist. Ja kui on siis minu jaoks siinkohal lõppeb igasugune arutelu.
 
Naine 23. aprill 2017, kl 12.08
Liiga tavaline, et kõigil mitu rauda tules. Ei julgegi kedagi enam enda ellu lasta, sest usaldus lihtsalt juba eos puudub kõigi suhtes.
 
Ambur mees 25. aprill 2017, kl 23.26
Mul pole juba veits üle aasta kedagi teist naist olnud suhteks. Naudingi hetkel "vabadust" ja pealegi tööd ka krdima palju, et ei jõuakski naistega sebida. Eks silmarõõme ikka ette satub ja niimõnigi läbi lillede pärinud mu suhete kohta, kuid tagasihoidlikult viin teema mujale. Kuid mis puutub armastusse, siis kui on üks siis üks, ei meeldi mitmega sebida, läheks raskeks ja milleks elu keeruliseks ajada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!