Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaljukits naine
 
uudishimu 14. aprill 2017, kl 12.39
Mida head/halba nende naiste kohta siin räägitakse? :)
 
Tralla 14. aprill 2017, kl 13.05
kaljukitsest mutid ei niku
niisiis hoia neist eemale, kui katkust
 
Kk n 14. aprill 2017, kl 13.31
Sellise suuvärgiga mehega kindlasti mitte jah. Üsna labane ja loll peab olema et sellisega voodit jagada.
 
uudishimu 14. aprill 2017, kl 13.40
Ma ei pidanud ise silmas oma küsimusega ainult ühte eluvaldkonda:) Mind huvitab rohkem selle naise iseloom, mõttemaailm, kuidas iganes seda nimetada, küllap selle teise kiire asjaga on aega :)
 
KK 14. aprill 2017, kl 14.08
Vaevalt et nad kõik ühtmoodi on. Võin vaid enda kohta rääkida. Sisult romantik, armastus on tähtsaim, kuid välja näitan sõltumatust. Võin olla vahel harva natuke dramaatiline, aga siiski mõistlik. Olen väga uhke, ülemääragi teinekord, aga endale pähe istuda ei lase. Võrdsus ennekõike. Naljasoon on hea. Teiste arvamusest ei hooli, kui ise milleski kindel olen. Kangekaelne natuke ka. Rahast ülemäära ei hooli, aga mugav võiks elu ikka olla :) Ilu oskan hinnata, häid maitseid, lõhnu, loodus ja loomad on toredamad kui rahvamassid. Armastuse füüsiline pool on eriti tähtis ja üldse kontakt. Empaatiavõime hästi arenenud.
 
Kaljukits naine 14. aprill 2017, kl 14.25
Eelmisega nõus 100% (eriti looduse ja loomade teemal) . Ja mehed meeldivad rahulikud, ausad, hoolivad ja austavad. Ja kõike seda üritan ise ka olla. Eemaletõukavad on need, kes suudavad rääkida ainult ühel teemal. Kõigepealt peab inimest tundma õppima ja teadma kas klapp on, siis alles muu. Ja ainult oma mehe jaoks teeks kõike ja naudiks sama palju, seega Tralla kommentaar on lisatud ilmselt lameda korvi saanud mehe poolt, kes arvab et kui naine kohe voodisse ei roni, siis ta ongi kitsi. Ilmselgelt kirjapilt juba näitab et hoiaks isegi sellisest eemale.
 
Eelmine KK 14. aprill 2017, kl 15.27
Igaks juhuks täpsustan, et mina usaldan just füüsilist tõmmet rohkem kui mistahes muud sobivust, eks ka armastus esimesest pilgust käib selle alla. Vaist pole seni veel alt vedanud. Enne kohtumist uurin ikka natuke ka hinge ja mõistuse olemasolu :) Teistpidi ei oska ja kui proovingi, järgneb mõttetu segadus, mis lõpeb ikka sellega, et teine inimene saab haiget ja mina mõtlen, et oli seda nüüd vaja.
 
uudishimu 14. aprill 2017, kl 15.54
Aitäh teile eelmised Kaljukitsed neiud ja eks ma sain siit juba nii mõndagi kõrva taha panna :) Ma tean, et iga inimene on erinev, aga esialgu huvitab mind kõige rohkem, kuidas see konkreetne naine mõtleb, mis talle meeldib ja mis mitte...eks tõesti sealt võib areneda mis iganes. Ma ikka loodan ka füüsilisele sobivusele, aga usun, et sellele lisaks peaks olema inimestel millestki omavahel rääkida ja mõttemaailmad, väärtused- hoiakud põhiasjades võiks enam-vähem sobida. Mulle meeldib selle konkreetse huviobjekti puhul tema asjalikkus, mis on kuidagi läbi põimunud ka lõbususe ja hea huumorimeelega.
 
kkn 14. aprill 2017, kl 16.27
Kes sa ise oled?
 
uudishimu 14. aprill 2017, kl 18.03
Peaksin horoskoobi järgi Kaalud olema.
 
good bye to yesterday 15. aprill 2017, kl 01.03
Kaotatud usaldus viib kaasa tunded. Ära jää vanasse ja ammu lõpetatud suhtesse kinni, mis ei tee head ei sulle ega temale. Suuna oma pilk ettepoole ja tee tehtud vigadest järeldused. Südamesse mahub vaid üks korraga ja paraku on seal juba keegi ees. Mitte midagi uut, teadsid seda niigi.
 
KK 15. aprill 2017, kl 09.11
Mulle ei ole Kaalud-mehed kunagi sobinud, olen nad alati väga kiiresti kellelegi teisele jätnud. Mulle sobivad romantilised, aga tugevad ja kirglikud mehed, parimad on olnud tulemärgid ja lisaks Kalad miskipärast, aga Kaalud oma pessimismihetkedel ajasid mu ruttu hulluks - kõik oli neil elus hästi, aga nad leidsid ikka asju, mis olid halvasti ja võimendasid neid. Hädaldamine on mulle nii võõras. Need vist on need kaalukausid, millest räägitakse :)
Võib-olla minu Amburi tõusumärk mõjub, aga olen ise optimistlik ja ehk seepärast Kaaludega ei klapi. Teistel ei pruugi nii olla :)
 
Kk naine 19. juuni 2017, kl 08.12
Inimesed on tõesti erinevad, mulle just meeldivad ja sobivad õhumärgid, eriti Kaalud ja Veevalaja mehed :) Mis ei tähenda, et ma nüüd suhtes olevana nende kõikidega intiimsemalt suhtleksin, aga ka inimestena meeldivad õhumärgid enim. Kahjuks või õnneks ei sobi tulemärkide impulsiivsusega ja selle kuidas nüüd öeldagi, ilma et nad solvuks, suhteliselt suure ego ja eneseimetlusega :) Veel kord, kõik on erinevad oma soovide ja otsingutega, minule sobib õhumärkide selline rahulikum ja muretum asjadele lähenemine. Kaalud kohe kindlasti hädaldajad ei ole ja pessimistlikum olen pigem ise kui Kaalud mees mul :) Ja veel, minu meelest ei ole tulemärgid tugevad, pingerida oleks tugevuse seisukohast maamärgid, õhumärgid, veemärgid ja alles siis tulemärgid.
 
eelmine veel 19. juuni 2017, kl 08.15
Ja kirglik ei pea olema tingimata selliselt, et see kirg kohe igalt poolt välja paistab ja lööb, need Veevalaja ja Kaalud mehed keda tean, on väga kirglikud nii mehe kui lihtsalt inimesena. Mulle just sobib, et tean, nad jätavad üldiselt sellise hästi mõnusa ja laisa kõutsi olekuga petliku mulje, et ei viitsigi millegi ega kellegi pärast pingutada, aga oi kui vale see arvamus tegelikult on, kui neil on kelle pärast pingutada ja oma kirge näidata, muutub see laisa kassi olek kohe :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!