Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Sõnn otsib vaid seksi?
 
Kuumalaine 23. aprill 2017, kl 10.46
Tere Sõnnid. Kas tutvute naistega ka lihtsalt seksi eesmärgil?
Mul vist üks selline juhtunud kahjuks. Või ongi selline käitumine tavaline ka siis kui huvitatud enamast ka?

Nimelt kõikide muude teemade puhul, mis ei ole seksiga seotud vastatakse vaid ühe sõnaga. Lihtsalt ei küsi, mida mina teen ja kes olen ning samamoodi ei soovi rääkida, mida tema teeb ja kes on. Aga kui teema läheb seksile, siis on ta järsku jutukas ja tahab kokku saada. Niisama kokku saamiseks initsiatiivi ei näita. Ja samas üritab mind kõige ja kõigi eest varjata ning muidugi temaga hommikuni olemine on täiesti mõttetu soov, sest kui on saanud, mis tahab siis soovitakse et koju lähen. Ja samuti pole probleemi teiste naiste näitamine nagu meessõbrale. Igatepidi jääb mulje, et ma midagi väärt pole ta jaoks. Ehk ei ole see tähemärk siin oluline, vaid lihtsalt selline käitumine peaks reetma, mida mees soovib. Samas kui otse uurida, kas otsid ainult seksi/armukest vms, siis sellega keerutab et ei ole ainult füüsiline oluline või ei vasta üldse.

Mulle ka muidugi meeldib seks väga aga ma lihtsalt ei soovi olla ärakasutatud kalts. On lihtsalt teisi, kes teeksid kõik, et mind korra niisamagi näha aga tundub, et tõrjun kõik eemale, lihtsalt et kellegi mitte keegi olla.
 
küll sa oled loll, kuumalaine 23. aprill 2017, kl 11.35
lausa uskumatu kohe. nii uskumatu, et tekib kahtlus, äkkki sa ikkagi mängid end lolliks, mitte ei ole? aga sel juhul, mis mõttega sa seda teed? kirjapildi järgi oled haridust saanud, isegi nagu intelligentne tüdruk, võib olla on massohism siis su suurima orgasmi algtingimuseks.. see võikski olla ainukeseks põhjuseks, mille mina välja mõelda suudaks;(
 
Kilpkonn 23. aprill 2017, kl 11.45
Mis see Sõnn siia puutub, kui mõni mees lihtsalt seksi otsib...? Seleta mulle kõigepealt see ära, siis võin uuesti kaasa mõelda.
 
Kuumalaine 23. aprill 2017, kl 11.49
Tänan. Seda oligi vaja, et keegi lolliks sõimaks. Mingi kindel märk, et see idiootsus lõpetada. Vahest vaja et keegi kinnitaks lihtsalt.
Orgasmi pole ammu saanud, veel vähem massohistlikut kahjuks/õnneks. Ehk pigem see ongi põhjuseks miks ikka veel aega raiskan.
 
To kilpkonn 23. aprill 2017, kl 11.54
Lihtsalt anonüümne viis mehe nimetamiseks. Kui lugeda viitsisid, siis loed ka välja, et polegi see väga oluline. Ehk lihtsalt lisainformatsioon.
 
kuumalainele lisaks üldteadmisi sõnnist 23. aprill 2017, kl 12.53
ta meeldib sulle, isegi niipalju, et hakkad mõtlema suisa armastamise peale, mis võib samuti juhtuda kui sa ette ei vaata. ta on tõesti armsa olemisega kena poiss, kes voodis muutub kuningaks endaks. aga sinna juurde pead sa teadma ülejäänud tõde ka. kõigepealt seda, et ta on täiesti otsustusvõimetu. selles annab ta isegi kaaludele silmad ette - need tõesti vaagivad, mõõdavad ja kaaluvad kaua ja põhjalikult, aga ükskord teevad ikkagi oma otsuse ära. sõnniga ei juhtu seda kunagi. sõnn otsustab ainult, ja ainult, siis kui ta on selleks sunnitud. mis need sundused siis on, mis sõnni liigutama panevad? noh, see on kerge, sest neid on ainult kaks võimalust.
esimene. sa ei anna kätte. sealjuures oled alati malbe, lahke, naeratav ja absoluutselt kannatlikult truu ja see tähendab aastaid ja aastaid. sõnnil endal saab nende aastate jooksul sellest mitu-setu korda villald, ta läheb ja kepib enda vajadused välja, sest tema truuduse mõistet ei tunne, ja tuleb siis tagasi vaatama, kas sa tõesti ikka veel ootad ning oled seejuures ka truu.
teine. sa jääd lapseootele. ja see on tõesti ainus võimalus, et sõnni suhteliselt kiiresti tegutsema panna. sest kuigi sõnn ei tunne isegi oma haigemas unenäos mingeid kohustusi naiste vastu, keda ta kepib, omab ta suurt kohusetunnet oma kepiviljade suhtes. need on tema omad ja neist ta ei loobu. kui sa teed talle täiesti ühemõtteliselt selgeks, et ilma abieluta ta oma lapsi ei näe, siis teeb ta oma käigu.
kokkuvõtteks. sõnn on tegelikult argliku loomuga, töökas, omakasupüüdlik egoist, kes tahab, et temal oleks hea olla, kõht täis ja toru tühi. ja et kõik temale kuuluv omand (auto, maja, lapsed, koer, naine) oleksid korra juures ja seal, kus tema seda ette näeb, mitte mujal ja mitte teistmoodi kui tema tahab.
kui sulle sedasi sobib, on elu sõnniga lihtne ja muredevaba, eriti majanduslikus mõttes. sõnn ei ole mitte kunagi oma naisele truu, kuid hoolitseb tolle muude vajaduste eest hästi, see on talle tähtis nagu talle kuuluva kinnisvara korrashoidki.
põhimõtteliselt ongi see kogu info, mida sõnnist teadma pead. kui sulle tundub, et jätsin välja sõnni südame, südamlikkuse ja tundmised, siis tundub sulle õigesti. miks? kas nad ei ole võimelised siis tundma? on ikka ja kuidas veel. nad rõõmustavad kui sa neid kiidad ja nutavad kui saavad haiget, nad võivad armunutena külvata su roosidega üle või ehtida sind kullaga nagu jõulupuud. aga mis siis? kõik eelpoolräägitu kehtib kindlalt siiski, olenemata sellest, kas nad tunnevad midagi või mitte.
 
Sõnn 23. aprill 2017, kl 12.57
Asi on lihtne. Kui pole seksi, otsin seksi. Kui see olemas, siis otsisin armastust. Nüüd kui see olemas, otsin abielu-elupartnerit. Nagu iga inimese puhul ikka, vajadusi rahuldatakse lihtsamast keerulisema suunas - ennem pead tegelema näljaga, hiljem saavutusvajadusega. Maslow vajaduste püramiid on universaalne, kehtib nii sõnni kui ka teiste inimeste puhul;)
 
Kilpkonn 23. aprill 2017, kl 13.09
Natuke sedamoodi on ka, nagu oleks mehel mingi asi olemas, mille kõrvalt ta midagi otsib. See, et ta sind avalikult näidata ei taha, on vägagi tähenduslik seik. Soovitan mõelda, mida sa ise ühelt suhtelt soovid ja siis olemasolev mudel sobivama vastu välja vahetada.
 
kahh 23. aprill 2017, kl 19.05
Aga kui seks on hea siis mina peaksingi teda just sellepärast. Ise aga vaataksin ringi.
 
On see nali? 24. aprill 2017, kl 06.21
Muust ta sinuga ei räägi kui seksist, sinu isiksus ja sinu elu teda ei huvita ja öòseks ta sind ei taha , sõpradele ka ei näita ja sa küsid kas ta äkki on millestki muust ka huvitatud kui seksist? See on mingi totaalne naiivsuse tipp ja endale asjade ettekujutamine mida pole.
 
Näita ja ära näita 31. mai 2017, kl 19.41
Kilpkonn Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Natuke sedamoodi on ka, nagu oleks mehel mingi asi
> olemas, mille kõrvalt ta midagi otsib. See, et ta
> sind avalikult näidata ei taha, on vägagi tähendu
> slik seik. Soovitan mõelda, mida sa ise ühelt suht
> elt soovid ja siis olemasolev mudel sobivama vastu
> välja vahetada.

Mismoodi see veel käib? Kas sellest on vähe kui naine saab restorani ja lõbustusparki? Peab hakkama naist keskkooliaegsetele koolikaaslastele näitama? Võibolla hoopiski mees peaks saama näha, kes olid naise eksmehed? Miks naine varjab oma eksmehi? Mis põhjustel naine lahku läks või teda jäetigi maha? Mis kole saladus on naisel varjata?
 
Kuumalaine 04. juuni 2017, kl 23.00
Ei ole restorane ega lõbustusparke. Ei hooliks niikuinii restoranist jms. Pole mind maha jäetud ja absoluutselt ei varja ka midagi. Aga facebook on kõikvõimas ja näha on et muud huvid lisaks tal. Juu siis pole huvitav kui keegi selgelt mõista annab, et temast huvitatud. Siis vaja jahti edasi pidada.
 
M 13. juuni 2017, kl 22.50
Sõnnid on ettearvamatud jobud. Jah, üldistan ja meelega, aga mul on täpselt selline kogemus. Nad on olemas ainult siis, kui neile meeldib ja nii, nagu neile sobib. Kui nad ära ajada, siis tulevad tagasi. Tüüpilised hot and cold mängu mängijad – nii kui kätte annad, huvi kaob, nii kui enam ei anna, on joostes tagasi. Mul lõpuks viskas üle, blokkisin ära ja liikusin oma eluga edasi.
 
On see nali? 18. juuni 2017, kl 18.16
Kuumalaine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei ole restorane ega lõbustusparke. Ei hooliks nii
> kuinii restoranist jms. Pole mind maha jäetud ja a
> bsoluutselt ei varja ka midagi. Aga facebook on kõ
> ikvõimas ja näha on et muud huvid lisaks tal. Juu
> siis pole huvitav kui keegi selgelt mõista annab,
> et temast huvitatud. Siis vaja jahti edasi pidada.

Sa võid ju endale valetada, aga asi pole selles, et sa temast huvitatud oled. Sa lihtsalt pole talle algusest peale huvi pakkunud. Kui mehel päriselt on tunded naise vastu siis loomulikult on tal hea meel kui huvi on vastastikune. Naudi seda head seksi ja vaata ise ka kõrvalt kuniks uue ja huvitama ning parema leiad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!