Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop mai 2017
gemka 01. mai 2017, kl 12.02
Ehkki kuu algab aeglaselt, märkad kohe, et mai erineb tunduvalt kahest eelmisest kuust, mil tõenäoliselt kogesid tervet plejaadi pettumusi. Sind valitsev Merkuur oli retrograadne ja pöörab nüüd 3. mail taas otseteele. Tajud sel ajal endas otsekui energiasööstu. Nüüd võid öelda hüvasti viivitustele, muutustele ja kõhklevatele ülemustele. Anna Merkuurile paar päeva aega kosumiseks ja anna siis tuld kõigele, et mida ellu viia tahad.

Merkuuril võtab umbes 20. maini aega, et oma täit jõudu tagasi saada, aga sa ei pea nii kaua ootama. Kui tahad osta elektroonikat vmt, siis võid seda teha alates 12. maist. Kui on hädaolukord, siis võid tegutseda juba 7. mail. Kui tahad osta midagi, mis on väga kallis nagu auto või disainerile mõeldud lauaarvuti, siis soovitan siiski oodata nii kaua kui vähegi võimalik. Sama kehtib, kui sul on vaja allkirjastada väga olulisi pabereid või tulla avalikkuse ette olulise toote või teenusega. Alati on parem, et Merkuur on tugevas positsioonis ja toetab sind, kui sul tuleb midagi suurt ja olulist avalikuks teha, tähtsaid otsuseid langetada, kalleid oste teha või pikaajalisi sidemeid sõlmida.

26. aprilli noorkuu oli hea strateegia paika panemiseks või tervise parandamiseks. See kuuseis mõjutab mai 1. nädalat, tänu millele on see hea aeg arstiga või terapeudiga kohtumiseks, kui mõni probleem on sind pikemat aega vaevanud, näiteks, kui tahad suitsetamist maha jätta, oled pikka aega valuvaigisteid söönud vmt. Samamoodi on see hea aeg abi ja toetuse leidmiseks karjääri puudutavates küsimustes. Neptuun on nüüd sinu au ja kuulsuse majas väga aktiivne ja sõbralik. Võimalikud on läbirääkimised mõne projekti osas, mis hetkel on veel kalevi all, aga mis toovad sinu nime ja näo rambivalgusse.

Mai on sinu jaoks oluline kuu, kuna Marss on esimest korda üle 2 aasta Kaksikutes. See annab ohjad sinu kätte ja annab võimaluse nautida kontrolli ettetulevate ettepanekute, projektide ja läbirääkimiste üle. Erakordne päev saab olema 12. mai, mil seksikas Marss Kaksikutes küündib õnnetoova Jupiterini, mis paikneb nüüd sinu 5. majas (armuasjad, kõik meeldivad tegevused, loometegevus, lapsed). See on kindlasti päev seltskonnas viibimiseks. Kui sul on siiani olnud keeruline rasestuda, siis külasta sel päeval arsti.

Veenus on terve kuu jumalikus harmoonias Jääraga ning liigub läbi sinu 11. maja (sõbrad, ühised ettevõtmised, unistused, tulevik). See on suurepärane. Veenus oli märtsis retrograadne ja saab oma täieliku jõu tagasi alles 18. maiks, aga kui tahad endale uut värsket välimust, siis on just 12. mai õige päev selle teoks tegemiseks.

Teine ideaalne päev armastuseks ja inimestega suhtlemiseks on 30. mai, mil Kaksikutes olev Marss ulatab käe üllatusteplaneet Uraanile, tehes sellest päeva täis lõbusaid seiklusi. Võid sõita linnast välja, kohtuda pere või sõpradega. See on tõeline kolmetärnipäev ja kui sul on võimalik see päev töölt vabaks võtta, siis tee seda kindlasti. Kuu on sel päeval Lõvis, mis kindlustab, et sel päeval lendab su elus sädemeid.

Aga vaatame uuesti kuu esimest poolt. 11. mai täiskuu luuakse 20 kraadi Skorpionis. See seis aitab sul poolelioleva projekti täiuslikult lõpetada. Kuna finantse valitsev Pluuto on sõbralikus seisus, siis näib, et saad tänu sellele projektile ühekordse suurema summa. Tõmbad tulusa töö otsad kokku hiljemalt 14. maiks.

Neptuun on selle täiskuuga samuti seotud, mis tähendab, et oled loominguline ja saad selle eest kiita. Neptuun on praegu sinu au ja kuulsuse majas, mistõttu võib eeldada, et su töö pälvib ka avalikkuse tähelepanu.

11. mai täiskuu valgustab sinu 6. maja (igapäevane elu ja töö, kolleegid, alluvad, tööülesanded, tervis). Kui oled selles valdkonnas vaeva näinud, näed nüüd tulemusi. Kui sul on tervisega probleeme olnud, saad nüüd täpse diagnoosi ja tead, mida edasi teha.

Ja nüüd midagi eriti head. Innovatsiooni, leiutamise ja üllatuste planeet Uraan on kuni 2017. aasta lõpuni Saturniga parimas võimalikus suhtes. Uraan on sinu 11. majas (sõbrad, ühised ettevõtmised, unistused, tulevik) ja stabiilsuse ning kindlustunde tooja Saturn sinu 7. majas (partnerlussuhted, lepingud, abielu). Selline aspekt tekib ülimalt harva, kuna Saturnil kulub 29 aastat, et teha tiir ümber Päikese ja Uraanil 84 aastat. Järgmine kord, kui Uraan ja Saturn niimoodi sõbralikult käest kinni seisavad, on aastal 2047.

See aspekt jõuab haripunkti 18. mail ja uuesti 11. novembril, kuid on kuni aasta lõpuni üksteisele piisavalt lähedal, sind aidata. Inimene, kes sind esindab või keda sina esindad, toob sulle nüüd silmatorkavalt suurt õnne. Usalda neid, kes püüavad sind aidata. Sellel võivad olla otse imetabased tagajärjed. Usu - Sinu aeg Päikese all on nüüd tulemas.

Ja see aeg saabub ühes kuu loomisega 25. mail, mis luuakse 6 kraadi Kaksikutes. See on ainus noorkuu sinu tähemärgis 2017. aastal ja sellest saab sinu sünnipäevakink armastavalt universumilt. Võid seda kasutada milleks iganes soovid. Tegemist pole tavalise noorkuuga, mille kohta ma jagan soovitusi, et milleks see kõige paremini sobib. See noorkuu annab sulle võimaluse teha seda, mida ise soovid.

Kaaludes olev Jupiter on sellele seisule piisavalt ligidal, et muuta see aeg eriliseks, lahedaks, mõnusaks, armastusest pakatavaks. Kõik noorkuud annavad sulle 10 võimalusterohket päeva. Kõigel, mida neil päevil ette võtad, on kaalu. Kõik, mida nüüd ette võtad, toob kasu. Võid teha lähireise ja saada suurepärase elamuse. Väikeseks vihjeks: ka 3. juuni on taevalik.

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 21.-29.05, on sinu sünnipäeval algav aastaring täidetud põnevate uute algustega. Sama kehtib, kui sinu sünnikaardis on tõusumärk 1-11 kraadi Kaksikutes või Kuu või mõni planeet 1-11 kraadi Kaksikutes, Kaaludes, Veevalajas, Jääras, Lõvis või Amburis.

KOKKUVÕTE

Alustad maikuud heas vormis. Energiaplaneet Marss on nüüd üle 2 aasta taas Kaksikutes. See on kindel märk sellest, et oled energiast pakatav, enesekindel ja valmis maailma vallutama. Marss sisenes Kaksikutesse 21. aprillil ja jääb sinna kuni 4. juunini. See teeb maist aasta ühe elavama kuu. Nüüd paned paika, mis on sulle oluline ja astud samme, mis teevad unistuse teoks. Vali eesmärk, mis on sulle hingelähedane ja mille elluviimiseks on vaja võistluslikku eeldust või vedamist. Marss aitab sul takistused ületada. Sinu ülesandeks on keskenduda eesmärgile.

Lisaabimeheks on 25. mail Kaksikutes loodav jõuline noorkuu, mille muudab veelgi tugevamaks jõujaama Pluuto ja õnnetoova Jupiteri ligiolu. Pluuto on sinu 8. majas (algused ja lõpud, muutused, ühisvara, laenud, maksud, hüpoteegid, vahendustasud, pärandus) ning Jupiter valgustab sinu 5. maja (armuasjad, kõik meeldivad tegevused, loometegevus, lapsed). Kui vajad laenu või rahasüsti olukordadeks, mis puudutavad 5. maja valdkondi, siis aitab Pluuto sul seda saada.

Kuna see noorkuu luuakse Kaksikutes, on soositud kõik kommunikatsioonialased tegevused. Alusta reklaamikampaaniat, tutvusta uut rakendust, kodulehte või sotsiaalmeedialehte. Kuu lõpus lähed tõenäoliselt lühikesele reisile ja see saab olema väga lõbus. Kirjutamine, kõnelemine ja õpetamine lähevad hästi. Kui sult oodatakse kirjatöö esitamist või kõnet, on tulemus hea. Oled neis asjus andekas ja nüüd on sinu aeg särada.

Sind valitsev Merkuur on alates 3. maist otseteel, andes sulle voli edasi liikuda. Oma suurima algatusega lagedale tulemiseks oota, kuni Merkuur saavutab oma täieliku tugevuse. Anna avapauk 25. mail. Elektroonilisi vidinaid võid ostma hakata alates 12. maist, väga suure vajaduse korral alates 7. maist. Mida suurem ja olulisem ost, seda kauem soovitan oodata. Sama kehtib lepingute allkirjastamise kohta.

Teine oluline teema mais on sinu tervis. 26. aprilli ilus noorkuu Sõnnis avas ukse, mis aitab sul leida viise, kuidas oma välimust parandada. Kui sul on sõltuvusi, on mai algus hea aeg neist vabanemiseks.

12. maja, milles see noorkuu loodi, valitseb saladusi, kannatusi ja varjatud raskusi. Nüüd on sul võimalik neist vabaneda. Kui otsid arsti, leiad ta.

Mai on suurepärane kuu arstliku kontrolli minekuks, hambaarsti juures käimiseks.

11. mai täiskuu, st selle mõjusfääris olev aeg vahemikus 7.-15. maini jätkab keha ja vaimu parandamise teemat. See toob tervise või fitnessiga seotud küsimuse kulminatsiooni. Võid leida vastuse oma terviseprobleemile, saavutada elu parima vormi vmt.

See täiskuu on täiuslikus seisus Pluutoga, andes mõista, et see on võimalus parandada ka oma finantse. Sul õnnestub rohkem teenida või sulle antakse raha või kingitakse raha. Tegemist võib-olla ka sünnipäeva puhul saadava rahaga.

Ka Jupiter on selle seisuga ilusas suhtes, mis tähendab, et sul on suurepärane võimalus selle täiskuuseisu ajal nautida silmapaistvat romantikat. Koguni sellisel määral, et võid selle tulemusel kihluda või abielluda. Nädalavahetus 13.-14.05 tasuks planeerida veetmiseks kallimaga, mis iganes muud plaanid sul muidu ka poleks.

Kirsiks tordil on selle kuu magusaim hetk, taevalik harmoonia, mis valitseb Kaksikutes oleva Marsi ja Jupiter oleva Kaalude vahel. Reede, 12. mai peaks olema otse hunnitu päev täis sõpru, tähistamist ja rõõmu.

Ees on, mida oodata, armas Kaksik!


Tõlgitud lehelt: https://www.astrologyzone.com/forecasts...
 
kaksik 01. mai 2017, kl 15.17
suured tänud, gemka, ja edu sulle endalegi! :)
 
Jääratarike 01. mai 2017, kl 17.57
Palun Jäärale ka kallis Gemka :)
 
kaksik 01. mai 2017, kl 20.52
Suured tänud ja kena kevadet!
 
Juunikuu 02. mai 2017, kl 09.39
Tänud Gemka :)
Ootan detsembrikuust ühte projekti, äkki nüüd saab see unistus teoks!
 
Mari 02. mai 2017, kl 13.40
Suured tänud! :)
 
ka kaksik 02. mai 2017, kl 19.09
Ilusat meid meile ☺ ja tänud Sulle!!!
 
Mare 06. mai 2017, kl 06.39
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!