Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop juuni 2017
gemka 02. juuni 2017, kl 11.46
Käes on sinu sünnipäevakuu. Päike on sinu märgis ja soovib sulle elu parimat aastat. Nüüd on sul asjade üle suurem kontroll kui tavaliselt, kuna sind valitsev Merkuur on praegu tugev ja kenasti orbiidil ning liigub tagasi sinu tähemärki ja Päikesesse.

Uus kuu loodi 25. mail 5 kraadi Kaksikute märgis. Head õnne toov Jupiter oli selle seisuga jumalikus positsioonis. See noorkuu avaldab sulle ka juunis positiivset mõju. Kuna sul on ainult üks noorkuu Kaksikutes aasta kohta, siis on just nüüd aeg astuda samme, et jõuda lähemale unistusele, mis on sulle nii südamelähedane. Võid juunis kohati tunda, et elu on täis väljakutseid, aga ära unusta, et sul on suur eelis – Päike on naasnud sinna, kus ta oli sinu sündides. Sa võib-olla pole ise sellest teadlik, aga sinus on jõudu, mida vajalikul hetkel tagataskust välja võtta.

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 21-29. maini, annab see noorkuu sulle topeltannuse võimalusi. Sama kehtib, kui sul on tõusumärk, Kuu või mõni sünnikaardi planeet 1-10 kraadi Kaksikutes, Kaaludes, Veevalajas, Jääras või Lõvis.

Seda noorkuud toetab head õnne toov Jupiter ning see õnnetoov aspekt kestab veel mitu nädalat.

Marss on kuni 4. juunini Kaksikutes. Kui vajad kontakti mõne VIPiga, siis on just nüüd õige hetk. Ja on veel üks põhjus, miks tasuks juuni algul olla hüppevalmis ja motiveeritud:

Kuu (ja võimalik, et terve hooaja) parim päev on 3. juuni, mil Jupiter ja Päike moodustavad taevaliku 120-kraadise paari. Seda peetakse astroloogias üheks parimaks aspektiks ja sina oled just õiges positsioonis, et sellest täit kasu saada. Päike on 13 kraadi Kaksikutes ja Jupiter on 13 kraadi Kaaludes. Vau, lihtsalt vau. See on silmipimestav seis, mis on eriti soodne armastuseks, romantikaks, lõbusaks ajaveetmiseks ja lastega tegelemiseks. Oled ülimalt loominguline. Kui oled mõnel kunstipõllul tegev, jaga oma ideid kõrgemalseisvate isikutega. 3. juuni kuuseis moodustab Jupiteriga täiusliku liidu. Ja see pole veel kõik. Samal päeval ühendab armuplaneet Veenus oma jõud üllatusteplaneet Uraaniga. Mõlemad asuvad Jääras ja sinu 11. majas (sõbrad, tiimid, seltskond, võrgustikud, ühised ettevõtmised, üllatused, avastused, eesmärgid, unistused). Veenuse ja Uraani ühendus tõotab väga üllatuslikku ja elektrit täis armuvõimalust.

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 31.05-07.06, võid loota jackpotti – see 3. juuni on nagu spetsiaalselt sulle mõeldud. Kui oled sündinud 18. juunil, muudab Veenuse ja Uraani ühendus sind karismaatiliseks ja ligitõmbavaks. Kui sind kutsutakse peole, siis ei pruugi sul sõrmegi liigutada – ikkagi tõmbad teisi ligi nagu magnetiga. Kui su sünnikaardis on tõusumärk 8-18 või 22-32 kraadi Kaksikutes, ootab sind ekstraannus naudinguid.

Teisisõnu – kõik kaksikud naudivad 3. juunit.

Vahel teeb universum meiega trikke või ajab asjad ristirästi. Sama juhtub pärast imelist 3. juunit.

9. juuni täiskuu toob fookusesse mingi suhte. See on emotsionaalne aeg ja kuna Saturn on domineeriv, siis võib see olla ka masendav. Aga ainult nende jaoks, kelle äri- või armusuhe on nõrk. Eriti võib see mõjutada neid, kes on sündinud 9. juuni paiku. Partner võib öelda midagi valusat ja see võib sinu jaoks osutuda viimaseks koormale lisatud õlekõrreks, mis purustab kaameli selgroo ning paneb mõtlema, miks sa üldse selles suhtes oled nii kaua olnud. Mõnede kaksikute jaoks märgib see täiskuu lahkuminekut ning sellega seotud kaotusvalu.

Võib ka olla, et su partneril on suur pinge ja stress ning see sunnib sind muretsema tema tervise pärast. Sel juhul oleks sul mõttekas teda aidata. See täiskuuseis märgib tõenäoliselt ka muretsemist rahalise seisu pärast, aga see on ainult ajutine.

See täiskuuseis on suhteplaanis võta või jäta seis. Kui tunned, et kõik on hästi, siis tähendab, et oled oma suhtele pühendunud ja sellega on kõik korras. Kui lähed lahku, hoolitseb Jupiter selle eest, et sa kauaks üksi ei jääks.

Jupiter on tiirutanud sinu 5. majas (loovus, naudingud, meelelahutus, hobid, armusuhted, lapsed) alates 2016. aasta septembrist ja lahkub sealt 2017. aasta oktoobri alguses. Kui sulle tundub, et sellest pole mingit kasu olnud, siis tea, et Jupiter on olnud nõrk ja retrograadne alates veebruarikuust. Hea uudis on aga see, et 9. juunil hakkab ta jälle otseteed käima ja jõudu koguma.

Alati, kui mõni suur planeet otseteele pöörame, tunneme, kuidas asjad paranevad. Nüüd toimub see sinu 5. maja valdkonnas. Vahemikus 7.-11. juunini vaata hoolega ringi – Jupiter saadab sulle märguande selle kohta, kus su õnn sind ootab ja kuhupoole peaksid liikuma. Kes on püüdnud lapseootele jääda, külastagu abi saamiseks arsti. Kas väga kuu alguses või pärast 19. juunit.

Suhetele keskenduvast täiskuuseisust tulenevalt on 14.-15. juunil selle aasta keerulisim ajahetk. Kõik sõltub sellest, kuidas su elu siiani läinud on. Kui on hästi läinud, ei pruugi sa seda aspekti üldse tunda. Kõige enam tunnevad seda tõenäoliselt need, kes on samadel kuupäevadel sündinud. Kui sündisid varem, kogesid oma väljakutseid millalgi viimase kahe aasta jooksul. Kui oled sündinud pärast 15. juunit, saad oma õpetunnid (kuidas olla tugev ja tark) Saturnilt sügisel. 20. detsembriks on Saturn sellest positsioonist lahkunud ega naase enne aastat 2044.
Kui sa pole suhtes, siis vaata, et sind 14.-15.06 ei tabaks tervisprobleemid. Võid tunda end väsinuna ja kui oled magamata, võid muutuda ebaharilikult pessimistlikuks. Kui keegi sind sel ajal kritiseerib, püüa seda mitte tähele panna.

Nüüd aga vaatame, kuidas on lood rahavoogudega. Etteruttavalt võib kohe öelda, et 24. juuni noorkuu, mis luuakse 3 kraadi Vähis, muudab asjad tunduvalt paremaks. See noorkuu paneb särama sinu 2. maja (sissetulek, raha, omand, varjatud anded, väärtus, enesehinnang). Nüüd on õige hetk küsida palgakõrgendust. Õigemini, aasta parim aeg selleks on 24.06-04.07. Ja kõige parem ajahetk on vahetult pärast jaanipäeva.

See noorkuuseis on magus, kuna Uraan toob ootamatuid ja positiivseid arenguid, mis puudutavad sinu sissetulekuid. Võimalus hästi teenida võib sind tabada nagu välk selgest taevast. Samal ajal saadab see noorkuu otsustava, konkreetse ja sõbraliku viipe Neptuunile, mis on hetkel sinu au ja kuulsuse majas. See annab mõista, et rahateenimise võimalus võib olla kuidagi seotud sinu näo tuntuks saamisega või sinu kommunikatsioonialaste võimetega. Ja see noorkuu ei viipa mitte ainult Neptuunile, vaid paar päeva hiljem, 26. juunil võtab ka Marss Neptuuniga ühte rivvi. Ning 27. juunil lööb Neptuuniga käed ka sind valitsev Merkuur. 26.-27. juuni on sinu jaoks eriline aeg. Su nägu ja nimi koguvad tuntust ning selle tulemusena teenid ka raha.

Nagu näed, on juuni täis pikitud tõuse ja mõõnu. Ent asjad juhtuvad alati põhjusega. Kui mõni suhe on oma aja ära elanud, on aeg sellest lahti lasta. Selleks on vaja suurt julgust, aga sa saad vajadusel sellega hakkama, kuna võimas Päike on sel kuul su seljatagust kaitsmas.

KOKKUVÕTE

Kuna Marss oli mais Kaksikutes, olid ka sina kadestamisväärsel positsioonil ning sul oli võimalik tõmmata endale kõrgemalseisvate isikute tähelepanu. See seis kestab kuni 4. juunini. Kui sul on vaja veel mõne VIPiga kokku saada, siis tee seda enne seda kuupäeva.

Pärast 4. juunit liigub Marss edasi Vähi tähemärki, mis tähendab, et keskendud sealtmaalt rahaasjadele. Mõtled, kuidas seda juurde teenida, millele kulutada, kui palju säästa ja millesse investeerida. Marss kütab nüüd kuumaks sinu 2. maja (sissetulek, raha, omand, varjatud anded, väärtus, enesehinnang). See võib tähendada seda, et mais polnud sul mahti või võimalik endale midagi lubada. Või seda, et tahad nüüd panna raha kõrvale suvekodu, koolilõpu vmt tarvis. Vähi märgis olev Marss stimuleerib ka su soovi raha juurde teenida ning pakub selleks ka võimalusi. Kui tähelepanelikult ringi vaatad, võid avastada, et neid võimalusi on su ümbruskond täis.

24. juunil noorkuu Vähis aitab sind rahateenimise teekonnal samuti edasi. See on sinu 2017. aasta parim sissetulekute suurendamise noorkuu. Kui oled iseendale tööandjaks, on nüüd sobiv aega tõsta oma hindu ja/või asutada uus äri. Kui töötad palgatöötajana, küsi kohe pärast jaanipäeva endale palka juurde. Just sel hetkel on sind valitsev Merkuur sinu rahamajas, koos aktiivse Marsi, noorkuu ja Päikesega. Selline ports kosmilist abi on nagu loodud raha juurde võlumiseks.

Neptuun ulatab selle noorkuu ligiduses Marsile käe, andes mõista, et viis, kuidas sa raha juurde teenima hakkad, on seotud sinu oskustega kommunikatsioonivallas. Sind võidakse kutsuda kõneisikuks, anda sulle külalisroll mõnes sarjas või lausa oma saade juhtida. Asjasse on kindlasti segatud visuaalne meedia, kas film või televisioon. Tegemist on karjäärialase võiduga, mis tuuakse avalikkuse ette. Neptuun valitseb sinu kuvandit, mis annab mõista, et kuu lõpuks on su nägu meedias.

9. juuni täiskuu toob rambivalgusse sulle olulise suhte. 2 viimast aastat on Saturn olnud sinu 7. majas (liidud, lepingud, abielu, ärisuhted, lahutus, võistlejad) ja see pole mitte lihtne olnud. Saturni ülesandeks selles positsioonis on avaldada suhtele survet, et kontrollida, kas need inimesed ikka peaksid koos jätkama, olgu siis tegemist äri- või armusuhtega.

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 14.-20. juunini, paneb Saturn su nüüd proovile. Enne 14. juunit sündinud kaksikud on selle juba läbi teinud. Täiskuuajal – vahemikus 5.-15. juunini – kerkivad su suhtes esile pinged ja võib juhtuda, et oled sunnitud seisma silmitsi reaalsusega, mis puudutab su partneri tõelist olemust.

Kui suhte mõlemad osapooled, st nii sina kui su partner tahate koos olla ja teil mõlemad on ühise tuleviku osas positiivsed kavatsused, tulete sellest perioodist välja tugevamana kui enne. Kui te pole üksteise jaoks õiged, on lahkuminek vältimatu. Sellisel juhul vabastab Saturn sind, et sa saaksid leida kellegi sobivama. Pane tähele, et tegemist ei pruugi üldse olla romantilise suhtega, vaid väga tõenäoliselt käib jutt hoopis äripartnerist või inimesest, kellega teed tööalast koostööd. Ja võimalik on ka kolmas variant, et esile kerkib mõni võistleja, kes on valmis kõike tegema, et saada endale sinu tööots või töökoht (näiteks see, kuhu kandideerid). Viimasel juhul pole muud soovitada, kui hoia kokku nendega, keda usaldad ning seiske ühiselt sellisele inimesele vastu.

Ja on veel üks võimalus, et 9. juuni paiku muretsed oma partneri pärast, kes on suure pinge all. Sellisel juhul paku talle oma abi.

Kui sa pole üheski eelmainitud mõttes partnerlussuhtes, hoia omaenda tervisel kuu keskpaiku silm peal. Täiskuu ning Päikesega opositsioonis oleva Saturni kombo tekitab sinus tühjaks pigistatud sidruni tunde, samuti oled sel ajal vastuvõtlik kriitikale. Maga piisavalt ja ära lase end kiskuda tülidesse.

Oluline on meeles pidada, et head õnne toov Jupiter on praegu sinu tõelise armastuse sektoris ning täiuslikus ühenduses Päikesega, mis asub Kaaludes. Jupiter, mida kutsutakse vahel ka imettegevaks planeediks, seisab hea selle eest, et saaksid vahemikus juunist kuni 10. oktoobrini tuttavaks kellegi uuega. Pea seda meeles, kui juhtub, et lähed nüüd kellestki lahku. Viimati oli Jupiter selles positsioonis aastail 2004-2005.

Igal juhul, ole sa vallaline või õnnelikus suhtes, parim päev saab olema 3. juuni. Hakka plaane tegema!

Tõlgitud lehel https://www.astrologyzone.com/forecasts...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati gemka 02.06.2017 14.39.
 
Mari 02. juuni 2017, kl 12.50
Suured tänud Gemka, et viitsid tõlkida! :)
 
kaksik 02. juuni 2017, kl 14.05
Suured tänud tõlke eest! :)
 
Juunikuu 02. juuni 2017, kl 22.24
Tänud :) Eelmine kuu, maikuu, läks mul vägagi täppi :) :)
 
kaksik 02. juuni 2017, kl 22.44
 
ka kaksik 03. juuni 2017, kl 10.58
Palju õnne meile kõigile toreda juuni puhul, Sulle suur tänu ka
 
kaksikN 05. juuni 2017, kl 13.21
 
juunikuu 10. juuli 2017, kl 08.52
Kui gemka juulikuud kirja ei ole pannud, siis tähendab, juulis midagi head oodata ei ole :(
 
ka kaksik 10. juuli 2017, kl 14.51
Küllap ikka on, ju tal kiire lhtslt, mu arust ta peres päris mitu sünnipäeva
 
ka kaksik 10. juuli 2017, kl 14.55
Siin ingl.keelne link igax juhux https://www.astrologyzone.com/forecasts/gemini-horoscope-july-2017/
 
juunikuu 10. juuli 2017, kl 15.00
Aitäh :) Kahjuks ei saa aru.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!