Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop september 2017
gemka 02. september 2017, kl 11.13
September on sinu jaoks tähtis kuu, sest nii sinu kaardi ülemine kui alumine maja on suurepäraselt valgustatud ja tegemist on majadega, mis valitsevad karjääri ning kodu ja perekonda. Mõlemalt rindelt on oodata suuri uudiseid ning näib, et uudised toovad rõõmu ja aitavad saavutada suurt edu.

Merkuur on alates 12. augustist retrograadne olnud ja pöördub 5. augustil taas otseteele. See tähendab, et ka sinu plaanid hakkavad kiiresti edasi liikuma. Sinu maailm, mis vahepeal oli väga vaikne, muutub nüüd suisa lärmakaks, kuna uudised, mida sa oled oodanud, näivad saabuvat ühekorraga. Ei mingeid viivitusi ega vastuste ootamist enam. Hüvasti unustamine ja tagasiminekud.

Kui tahad osta arvutit või autot või sõlmida lepingut, siis on parim aeg selleks PÄRAST 6. augusti täiskuud, eriti hea aga 12.-15. september. Kui vähegi saad, oota seni.

Aga vaatame nüüd uuesti kuu algust. 1. septembril saadab sinu reisisektoris viibiv Marss armastava läkituse 11. majas (sõbrad, ühisprojektid, grupitegevused) viibivale üllatusteplaneet Uraanile. Võid saada viimase minuti kutse nädalavahetuse veetmiseks sõbra maamajas. Samuti võivad saabuda väga head uudised misiganes teemal, mis on sulle oluline.

Septembri esimesel nädalal toimub ka midagi sellist, mis osutub nii oluliseks, et seda võib nimetada lausa elumuutvaks. 3. ja 4. septembril vaikselt orbiidil liikuv Marss jõuab 29 kraadi Lõvisse ehk täpselt samasse punkti, kus toimus 21. augusti kuuloomine. Tegemist on tähendusrikka seisuga. Võid saada uudiseid uue kommunikatsioonialase projekti kohta, kus sinu vastavaid oskuseid saaks suurepäraselt ära kasutada ja mis viiks sind oma valdkonna tippu. Enamik kaksikuid on andekad kas kirjutamises, toimetamises, kõnelemises, reklaamivaldkonnas, avalike suhete vallas, läbirääkimistel, sotsiaalmeedias vmt. 3.-4. september võib märkida tähistamist väärivat teetähist. Meenuta 21. augusti paiku toimunut – see võib anda aimu, mis ees ootab.

Septembri esimene nädal on kahtlemata sinu jaoks särav, eriti arvestades, et 6. septembri täiskuu luuakse sinu 10. majas (sotsiaalne edu, tööalane saatus, karjäärialased püüdlused ja saavutused, avalikkus, au ja kuulsus). Tegemist on aasta ainsa täiskuuga selles valdkonnas ning see tõotab võitu, mis on sinu jaoks väga tähendusrikas. Selle täiskuuga haakub samas majas viibiv Neptuun, andes mõista, et sinu nägu saab avalikkusele tuntuks. Ka Pluuto on selle seisu suhtes toetav, mis tõotab sulle raha kas vahendustasu või honorari näol. Pluuto ligiolu ütleb ka seda, et sinu tööst saab teadlikuks väga suur hulk inimesi ning meedia tunneb huvi selle vastu, mis sul öelda on.

Karjäärist ja rahast rääkides – kui Pluuto 28. septembril taas otseteed käima hakkab, on sul lihtsam oma rahaasju korraldada ning ka rohkem raha teenida, peamiselt tänu honoraridele või vahendustasudele. Pluuto on 20. aprillist saadik retrograadne olnud ning paljud kaksikud on pidanud kuude kaupa taluma rahalist stressi. Kuu lõpust lähevad asjad paremaks.

Kui eelnevalt sai öeldud, et septembri esimene nädalavahetus või kaasa tuua reisimist, siis kolmas nädalavahetus 15.-17.09 võib seda veelgi tuua. See on suurepärane hetk aja maha võtmiseks ja kallimaga kusagile sõitmiseks. 15. septembril saab Veenus säravaid signaale Jupiterilt, sidudes omavahel kiire lühireisi ja romantika. Kui sul on partner olemas, võib sellest saada nõiduslik nädalavahetus. Kui oled vallaline, on sul hea võimalus kohata reisil mõnd põnevat tüüpi. Kodus pole sel nädalavahetusel kindlasti mõtet istuda.

20. septembril liigub Veenus Neitsi tähemärki ja sinu kodusektorisse ning jääb sinna 15. oktoobrini. See tähendab nelja nädala pikkust kasu Veenuselt, kes kaunistab kõike, millega kokku puutub. Seekord pöörab Veenus oma tähelepanu sinu koduga seonduvale. Kui tahad seda misiganes viisil parendada, kaunistada, mugavamaks muuta, on sul nüüd selleks ideaalne planetaarne tugi, kes aitab teha õigeid valikuid.

20. september paneb su tähelepanu pöörama ka sulle kuuluvale või sinu poolt üüritavale kinnisvarale, samuti perekondlikele sidemetele. Sel ajahetkel on koguni 5 taevakeha sinu kodusektoris. Isegi, kui sul seni polnud mingeid koduga seotud plaane, näib, et septembri kolmandaks nädalaks on sul neid tekkinud.

20. septembri kuuloomine toob sulle võimaluse oma kodu enne aastalõpupidustusi korda sättida. Võid kolida oma unistuste korterisse või renoveerida olemasolevat. Veenuse kohalolu annab võimaluse teha põhjalik koristus või suurepäraste tulemustega ümberkujundus.

Samal päeval kui luuakse uus kuu ehk 20. septembril on Merkuur Neptuuniga opositsioonis. Merkuur valitseb kaksikuid ja sinu astroloogilist kodumaja. See võib tähendada kodust veeavariid. Saturn on päikese ja noorkuuga keerulises suhtes, mis tähendab, sul tuleb veekahjude pärast võib-olla pöörduda kindlustuse poole. Näib, et sinu kindlustus ei kata kogu maksumust ning sul tuleb asjade korda saamiseks sääste kasutada või laenu võtta.

Kui sinu füüsilise elukohaga on kõik korras ja sul pole vajadust ka midagi muuta ega parendada, võib sinu tähelepanu keskmes olla hoopis su vanemad, kuna 4. maja valitseb lisaks kodule ka perekonda ja vanemaid, juuri, lapsepõlvekodu. Vanemad võivad vajada su abi ja sel juhul tuleb sul selleks aega leida. Neptuuni vastasseis Merkuuriga võib lagedale tuua mõne murettekitava saladuse, mis puudutab perekonna ajalugu või tuleb seoses vanemate elukohaga täita mingeid pabereid, mille kohta kõik olid seni arvanud, et need on ammu tehtud. Sul võivad sel ajal käed-jalad tööd täis olla, kuna Saturnil on kombeks kogu must pesu korraga kapist välja tõmmata.

Nüüd aga vaadakem, kuidas on lood romantikaga. Ehkki sul on septembris kindlasti 1000 ja 1 tegevust, jagub sul siiski aega ka lõbustuste ja armastuse jaoks. Veenus on pea kolm nädalat Lõvis (kuni 19.09) ja see tähendab armastusele rohelist tuld. Sina oled õhumärk, Lõvi on tulemärk ja koos mõjuvad nad nagu sukk ja saabas. Lühireisid on teretulnud, vali ainult koht välja ja mine.

Parim aeg selleks on 1.-3. septembrini, teine taevalik nädalavahetus on 15.-17. septembrini.

Ja lõpetuseks, kui sa just parajasti kolimisega hõivatud pole, korralda 30. septembril kodune pidu. Veenus tõmbab sel päeval Marssi nagu magnetiga, Amor laseb noori vasakule ja paremale, haldjatolm heljub peade kohal ning sinu pidu osutub selliseks, mida ükski külaline eales unustada ei taha.

KOKKUVÕTE

Kuu algul jagavad kolleegid netis alles oma reisipilte, aga sina mitte. Sinu meeled on hõivanud suur karjääriamps ning aega pole puhkusele raisata. Tunned seda kohe, kui september tuurid üles võtab. 6. septembri täiskuule järgnevad päevad annavad põhjust karjäärialase võidu tähistamiseks. Sinu karjäär on tõusuteel ja sinu nimi kogub tuntust nii oma valdkonnas kui kogu maailmas.

Selle täiskuu ajal, mis luuakse Kalades ja on seotud Neptuuniga, kanna stiilseid rõivaid ning näe suurepärane välja, kuna võid kohtuda pressiga. Kohe-kohe pärjatakse sind kuude- aga võib-olla lausa aastatepikkuse hea töö eest. See saab olema päev, mil sul on võimalus kümmelda aus ja kuulsuses. Sinu nägu saab kõikjal tuntuks. Pluuto on ebatavaliselt sõbralik, mis tõotab sulle kasvava staatuse tulemusena suurt ühekordset rahasummat. Kui oled tegev mõnes loomingulises valdkonnas, võid selle täiskuu ajal tõusta täiesti uuele tasemele.

Tasakaalustamaks keskendumist sinu avalikule elule, saadab kosmos sel kuul erakordselt palju energiat ka sinu eraellu. Marss liigub kuu algul sinu 4. majja (pere, kodu, päritolu, esivanemad, lapsepõlvekodu), lüües segi sinu senised plaanid ja see on alles algus. 20. septembri noorkuu käivitab terve võimaluste plejaadi. Alates sellest kuupäevast on Veenus (ilu), Marss (motivatsioon), Merkuur (ideed ja hinnangud), Päike (sina) ja noorkuu (võimalused) kõik koos sinu hetkel Neitsi tähemärgis asuvas 4. majas (pere, kodu, päritolu, esivanemad, lapsepõlvekodu). Sa võid kolida, kujundada, renoveerida, korrastada. Vali üks neist endale eesmärgiks ning võid kindel olla, et kõik laabub kiirelt ja kergelt.

Selle noorkuu juures on aga üks keeruline aspekt. Saturn on sinu kodumajas viibivate planeetidega kehvas seisus. Võib-olla arvab su partner, et sinu poolt soovitatud kodused muudatused pole vajalikud või need ei meeldi talle ja sul tuleb teda veenda. Teine variant, et sul tuleb silm peal hoida oma ehitajal, sisekujundajal või arhitektil. Võta aega, uuri nende inimeste tausta ja varasemaid töid, keda kavatsed palgata oma kodu muutma. Kolmas variant, et su kodus võib juhtuda veeavarii ja sinu korteri omanikul puudub piisav kindlustus vmt.

Kui sa pole just hõivatud kolimise või senise kodu ümberkujundamisega, võid kuulda olulisi uudiseid mõne pereliikme, tõenäoliselt oma vanema kohta. Uuri asja ja ole talle kättesaadav. Su õde võib anda teada, et läheb mehele või ootab last. Vanemad võivad teada anda, et on otsustanud soojemasse kliimasse kolida. Vanemad võivad vajada abi paberite korda ajamisel. Või kerkib esile mõni teine perekonnaga seotud teema, mille korda ajamiseks aega kulub.
Merkuur pöördub alates 5. septembrist taas otseteele, mis tähendab, et võid peagi jälle vajadusel lepinguid sõlmida. Siiski on selleks väga kehv päev ka 19. august. Sel päeval varjutab Neptuuni pilv Merkuuri selge silma, mis takistab kõiki fakte õiges valguses nägemast. Allkirjasta lepinguid 12.-15.09 või oota 22.-23. septembrini.

Kiire spontaanne reisivõimalus võib tekkida 1.-2. septembril, kui sinu reisisektoris olev Marss saab kuldselt kutsuva kiire üllatusteplaneet Uraanilt. Sulle sellised viimase minuti plaanid meeldivad, nii et anna minna. Kuu esimene nädal võib tuua ka lepingu, mida allkirjastada. Sellega oota kuni ülaltoodud kuupäevadeni.

Järgnevad päevad võivad veelgi reisivõimalusi tuua. 15.-17. septembril on Veenus Lõvis ja sinu reisisektoris ning talle saadavad kuldseid kiiri Jupiter, kes on parajasti sinu armastuse ja romantikasektoris ning Uraan, kes on sinu sõprade ja lõbustuste sektoris.

Kui tahad kodus külalisi vastu võtta, siis alusta aegsasti planeerimist. Vali kuu viimane nädalavahetus 30.09-01.10, mil kuu on Veevalajas, mis on õhumärk nagu sa isegi. Ja mis veel tähtsam, kosmilised armastajad Veenus ja Marss on sel ajal teineteisele haruldaselt lähedal, mis annab kõigele armastavalt kuldse sära. Veenus ja Marss kohtuvad 6. oktoobril, kuid just septembri viimastel päevadel on tunda, kuidas nende kahe armastaja ühine energia hakkab pead tõstma. Sul võib tekkida soov korraldada kodune pidu ja sellest saab tõeliselt mälestusväärne sündmus. Pole välistatud, et sel peol leiavad kaks sõpra teineteist igaveseks.

Armastus, kodu ja reisimine on sinu jaoks selle kuu märksõnad.

Tõlgitud lehelt: https://www.astrologyzone.com/forecasts...
 
Mari 02. september 2017, kl 11.31
Aitäh, Gemka! :)
 
K 02. september 2017, kl 17.18
Tänan :)
 
kaksikN 03. september 2017, kl 09.42
 
kaksik 04. september 2017, kl 10.13
Suured tänud!
 
Juunikuu 04. september 2017, kl 17.14
Suured tänud armas Gemka :))!
 
ka kaksik 15. september 2017, kl 19.26
Suured tänud Sulle ☺
 
kaksik 05. november 2017, kl 18.35
Tere! Paluks novembrikuu 2017 kaksikute horoskoopi. Aitäh!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!