Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Suur sügise armuhoroskoop!
 
Liis25 25. september 2017, kl 11.18
ôhtulehe suur sügise armuhoroskoop. Kas kellelgi on ligipääs ja oleks lahke jagama Vähi tähtkuju:)
 
Vähi uudne bravuurikus seab püsisuhte ohtu 25. september 2017, kl 18.28
Oktoobrikuine kuuvajutus aitab Vähist teha hoopis uue inimese.See, kuida sa end välismaailmale näitad, muutub märgatavalt.Oled valmis tegema elus radikaalseid samme, näit. töökohta vahetama.Päikesevarjutus raputab vähi perekonna alustalasid.Siitki võib sündida päris uus konfiguratsioon. Vallalistel V-del on küllaga külgelöömisvõimalusi, kuid püsisuhtes V-d peaksid keskenduma pingetega võitlemisele ja pere kooshoidmisele. Raseduse planeerimiseks pole hea kuu kui teil just tõesti tuli takus pole.Novembris võid tunda, et sind kistakse igas suunas ning sul on tükk tegemist, et vastandlike nõudmistega toime tulla.Õnneks terendavad silmapiiril õnnelikud ja harmoonilised ajad.Oled sotsiaalselt aktiivne ning vaba südamega. Vähk võib sel perioodil lõbutseda südametunnistuspiinadeta. Püsisuhet sa praegu ei ootagi. Ka abielurahvast V-d kipuvad pilku võõrastele viskama. Ettevaatust truudusetuse oht !
 
Amurinna 26. september 2017, kl 22.34
Tere

Palun kas saaks Amburile ja Jäärale ka?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!