Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Skorpioni naine
 
Karu 27. september 2017, kl 05.30
Kas tasuks midagi loota ültse kui olen skorpioni naisele valetanud.Ma rääkisin ja tunnistasin kõik ülesse ja tundus et kõik oleks korras.FB on jäänud külmaks räägib väga vähe kui sedagi.Ma imestan et ta oli nõus peale valetamist kokku saama ja terve pika päeva koos veetma.Kas tasuks ta rahule jätta ja mitte enam kirjutada?Oodata või lihtsalt eluga edasi minna?
 
loogik 27. september 2017, kl 14.19
MIs täpsust siin taga aetakse. Iga normaalne naine teab, et Delfi meestel vaid üks eesmärk. Ja pole see meie riik midagi erilist, Soomest võid samasuguseid mehi leida.
 
skorpion naine 31. oktoober 2017, kl 10.49
Ma arvan, et kui ta sinuga juba pika päeva koos veetis, siis ta on ikka sinust huvitatud. Aga eks see solvumine ja pettumus sinu ikka kestab. See võtab aega. Sa pead ennast nüüd ikka tõestama ja oma väärtust tema silmis tõstma. Ega ta nii lihtsalt seda valetamist ei unusta.
 
Skorpion 09. jaanuar 2018, kl 00.38
Kõik oleneb valest ja sellest jaa rääkisid ise või sai ta kuskilt teada.
 
... 10. jaanuar 2018, kl 23.38
Ta niigi kahtlustava loomuga. Oma karistuse saad sa kindlasti, pärast seda on näiliselt kõik unustatud, ette ei heida, aga jätab selle meelde. Ta peab nägema, et püüad heastada ja oled oma veast õppinud. Skorpionilt on kõige raskem tõeliselt andeks saada.
 
Rahel 01. juuni 2018, kl 10.18
Skorpionile saad sa valetada ainult üks kord, rohkem ta selleks võimalust ei anna. Ta võib sinuga edasi mängida nagu kass hiirega aga ta teab, et tegelikult oled väärtusetu rämps ja ei unusta seda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!