Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
vahk mees, palun nou
 
skorpa N 24. oktoober 2017, kl 16.22
Tere. Olen siin sirvinud ja lugenud ja saanud palju infot vahk M kohta, tapsemalt siis nende ara kadumiste kohta. Minu lugu on aga kuidagi veel pentsikum, seega palun nou targematelt mida teha..
kaks kuud tagasi tutvusime mehega, absoluutselt tema initsiatiivil. ma polnud alguses vaga huvitatud, siis ta ponmitas mind pidevalt. peale seda kohtusime paaril korral, kus ma talle endast ja oma nagemusest voimalikust suhtes ka raakisin(sama tegi ka tema ja sellest juttu tegi ka tema)
Peale seda, smside teel suheldes(suhtlus oli tihe) uhe vestluse kaigus ta teatas, et me uhel pohjusel ei sobi kokku. See pohjus, oli uks fakt minu kohta, mis tal oli minu kohta esimesest hetkest teada- mu lapsed.
Peale seda tanasin teda aususe eest ja lopetasin sugtluse. Ma ei teinud draamat, vaid lihtsalt eeldasin et peale sellist otsekohesust pole nagu enam vaga midagi raakida.
Ja siis- 2p hiljem ilmus valja nagu poleks midagi juhtunud. uurib mis ma teen, kus ma olen, kellega, kas olen kellegi leidnud ja kuidas laheb. ja seda tapselt iga 3 paeva tagant. samas kokku pole tahtnud saada ja muud vestlust pole. mina olen napisonaliselt kuid viisakalt vastanud aga hakkab ule viskama- ma ei saa aru mida ta tahab!
olen kaalunud varianti ta jargmine kord viisakalt pikalt saata, selgitada et selline isa-ture chattimine mulle ei sobi seda enam et raakida vaga pole midagi, kuna me ei kohtu. voi siis kaduda, ehk ignoreerida.. voi armukadedaks ajada(kuigi armukade oli ta esimesest hetkest peale niigi ja oli ka pohjust)
mida teie soovitate?
lugedes siinseid teemasid olen aru saanud et siin foorumis on vaga haid nouandjaid vahk m puhul, palun jagage mulle ka soovitusi..olen vaga mures, sest hetkel ta rikub mu narve -minu maailmapilt on usna mustvalge.

vanuselt oleme 25-30 vahel molemad

ei tahaks ennast piinata, aga praegu on see piin, see platooniline suhtlus.

andke rumqlale nou palun:(

ette tanades skorpa N
 
Kogenu 26. oktoober 2017, kl 22.19
Nii tuttva tunne .. soovitan vaid ûht, tee kiirelt minekut ja àra tagasi vaata!
 
to kogenu 27. oktoober 2017, kl 16.28
 
maiu 31. oktoober 2017, kl 10.44
mulle ka tuttav tunne... et vähk ei suuda nagu konkreetselt suhet lõpetada, ikka üritab suhelda veel, see teeb teisele inimesele haiget. Ma usun millegi pärast, et ta ise ka kannatab selle all ja põeb.

Ma soovitaks talle ikka konkreetselt siis selgeks teha, et ise otsustasid suhte lõpetada ja ära siis ühendust ka võta. Tee talle selgeks, et ta jätab su külmaks ja enam suhelda ei soovi. Või siis lihtsalt täiesti ignoreerida teda, mitte vastata ja küll ta ise sellest järeldused teeb ja ehk enam ühendust ei võta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!