Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaljukits naine
 
Mees 28. november 2017, kl 20.08
Läksime naisega (ta on Kaljukits) lahku kuna ta tahab niiöelda pausi ja vaba olla olime 5 aastat koos . Kuigi elame koos (üürikas) ning näeme pidevalt. Suhtleme vähesel määral. Minu Soov teda tagasi saada, nii tahaks teada mida tegem peaksin? Kuidas käituda ? On veel lootust?
 
KK 03. detsember 2017, kl 01.46
Ilmselt on ta seda otsust juba kaua mõelnud ja on oma otsuses kindel. Kaljukitsed naljalt juba ümber ei mõtle ja impulsiivseid otsuseid vastu ei võta. Kui otsustatud, siis nii on. Mis tähtkujust ise? Kui tahad aga kindlalt teada, kas on lootust, siis küsi otse või küsi, mis valesti läks. Võtke tõsine üksteist mõistev vestlus ette. Saate mõlemad suud puhtaks rääkida. Kui on lahendatav probleem, siis saate ehk uue võimaluse, kui aga ei olnud, siis saate mõlemad vähemalt edasi liikuda kergema tundega, et olete suud puhtaks rääkinud. Kui otse ei taha rääkida, siis ole lihtsalt tema jaoks olemas nagu oleksid ta hingesugulane - kuula, mõista, toeta ja ära alaväärista. Nad paistavad ehk külmad ja tundetud " saan üksi hakkama " inimesed aga tegelikult ootavad et keegi neist hooliks
 
Kaljukits N 03. detsember 2017, kl 13.21
5-aastase kooselu järel tähtkujust rääkimine on päris naljakas... Kas ta suhtes käitus ka 100% Kaljukitsena?
Ju ikka rutiin ja armastuse lõppemine, kire puudumine, iseenda otsimine. Või teine mees.
Kui armastus alles, siis on ikka lootust.
 
pole 09. detsember 2017, kl 15.40
vahet, mis tähtkuju - see nagunii VAID ilukirjandus, ja pole mõtet seoseid otsida ja aega raisata selle jama peale...

oluline iga suhte puhul on südamest tulev armastus- see kas on või seda pole.
kui sattusid naise otsa, kellele olid vaid hetkel vajalik ja kes polnud tegelikult päris kindel, kas sind armastab, siiis ... edasine on võimalik vaid nö parima puudumisel..
ehksiis, truudus armastuse puudumisel on vaid juhuse puudus.
vottak
 
Kaljukits naine 11. detsember 2017, kl 19.59
Eelneval õigus. See südamest tulnud tingimusteta armastus ongi kõige olulisem. Kui tõesti ainult hetkeks vajas ja siis kadus, siis oled ju paremat väärt. kui ise eemaldusid enne ja käitusid nagu ta poleks oluline, siis ehk on asi selles hoopis et tema ei tundnud sinu poolt enam seda südamest tulnud armastust Ja ehk ootab seda endiselt?. Igal juhul on alati asi kahe poolne ning tasub rääkida ja mõelda koos. Üksindustunde peletamiseks või kasu eesmärgiks ei ole taas kokku mõtet minna. Kui aga kiindumus ja armastus on endiselt olemas ja lihtsalt asjad vale rada läinud, siis miks mitte proovida.
 
On Nii? 14. detsember 2017, kl 12.26
http://latene.ee/index.php?route=module%2Fkbm%2Farticle&kbm_article_id=692
 
üks kaljukits naine 14. detsember 2017, kl 12.38
Eelmisele- minu meelest oli selles kirjatükis päris palju vähemalt minu kohta käivat. Aga teemast nii palju, et Kaljukitsega saab kindlasti rääkida ja kui saab rääkida, saab ka välja selgitada, mida te tunnete teineteise suhtes, kui tunded, armastus ja hoolimine on alles, saab kindlasti temaga suhteid üles soojendada...kui ühelt või teiselt või mõlemalt poolelt neid aga pole, saab ka viisakalt lahku minna, kui asjast kuidagi asja ei saa.
 
Lui 17. detsember 2017, kl 10.56
kaljukitsed naised on litsakad , alati mitu rauda tules. aga muidu on nendega lõbus aega veeta.
 
Kaljukits naine 18. detsember 2017, kl 15.14
Huvitaks kus kohast selline järeldus? Kui naist pole kodus siis ei tähenda see kohe, et teise mehega on. Ehk ootas, et sinuga aega veeta aga kuna seda aega pole siis veetis näiteks oma perega selle.? Miks peab alati teine mängus olema?

Vastupidi just pühendad ennast ühele, ka siis kui näha on, et teine pool pole huvitatud ja jookseb ringi. Armastada saab ainult ühte meest. Küsimus on lihtsalt selles kui mitu aastat suudad oodata millal tema sama otsuse vastu võtab (mida suure tõenäosusega ei juhtugi). Teist meest ka valida ei saa selle ootamise peale, sest mõtted on ikka esimesel ja see pole teise jaoks aus ning naine poleks nii truu. Litsakad oleks selle ajaga vana ammu unustanud ja rõõmsalt edasi elanud. Kiindumus ühte või ehk ka veidi kaljukitse vastik põikpäisus seda teha ei lase. Kui keegi sai valitud siis nii on ja oma otsust naljalt ei muuda.
 
to Lui 01. jaanuar 2018, kl 17.08
Eks kui ise litsakas oled, oskad teistes ka seda ainult näha!
 
Kaalud 05. jaanuar 2018, kl 00.25
Kaljukitsed on ühed korralikumad, vähemalt need, keda mina tean. Väga otsusekindlad ja kangekaelsed kohati. Väärt ja lojaalsed sõbrad, ei mingit liigset emotsionaalsust, mõistvad. Edasipüüdlikud, majanduslikult mõtlevad. Laiskadel meestel pole nendega pikka pidu. Heale mehele on raskel ajal kindlasti toeks ja heaks nõuandjaks.
 
eh 05. jaanuar 2018, kl 10.44
kui täismees hindab oma naist mingi tähtkuju alusel, siis - ega intelligentne haritud naine sellise harimatu jobuga koos olla soovigi! Mistahes sünniajaga. Isegi kaua saite koos olla!
 
minul on elatud 12. veebruar 2018, kl 12.18
eh Kirjutas: Eh,eh ehh ?
-------------------------------------------------------
> kui täismees hindab oma naist mingi tähtkuju aluse
> l, siis - ega intelligentne haritud naine sellise
> harimatu jobuga koos olla soovigi! Mistahes sünnia
> jaga. Isegi kaua saite koos olla! (SEE KA POLE ÕIGE)
Kaljukitsega 33. aastat--- tähtkuju ei pane elama kedagi,
need kaks inimest purelevad ise ja söövad puuda soola veel !
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!