Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikud, milline oli teie aasta 2017?
 
Aasta 10. detsember 2017, kl 20.01
Hei! Aasta ei ole veel küll päris lõplikult läbi, küll aga on uue aastani väga-väga vähe aega jäänud. Niisiis, mind huvitab, milline oli teie, kaksikute, aasta 2017? Kas täitsite oma eesmärgid ja aasta vastas teie ootustele või olete pigem pettunud? Kas enne uue aasta algust loetud horoskoobid pidasid paika? Endal oli väga pettumusterohke aasta 2016 ja väga lootsin, et see aasta saab üks suursuur eesmärk täidetud, mille pärast tohutult vaeva olen näinud. Paraku nii aga ei läinud ja tuleb uus aasta vana koormaga vastu võtta. Loetud horoskoobid ei läinud ka täppi. On siin veel sarnaseid ?:)
Kõigile head vana aasta lõppu ette soovides ja paremat uut!
 
Kaksik 10. detsember 2017, kl 20.48
Tööalased eesmärgid täitsin. Isiklikus elus veel mitte, aga aasta pole veel läbi. :)
 
Suuuzi 26. detsember 2017, kl 16.37
Ausalt öeldes seni kõige raskem aga õpetlikum. Testis igatepidi otsusekindlust ja tahtejõudu ning kiired tagasilöögid teelt kõrvale kaldudes. Nõudlik aasta oli.
 
Aasta 26. detsember 2017, kl 19.40
Tunnen sama, et oli raske, aga samas jällegi õpetlik, et justkui oleks endas kuidagi selgusele jõudnud. Uueks aastaks igatahes plaanid paigas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!