Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
taurus
 
??? 08. jaanuar 2018, kl 13.50
Kas sõnn üldse muutub ka kunagi ? Või kui on võtnud endale kinnisidee, et tal kõik lubatud, siis nii ka jääb ? Küll ollakse ühega kinos ja teisega klubis, ise käitudes, et nii elu käibki. tõesti ei jaksa enam head nägu teha ja teeselda et ma ei saa aru, mis toimub. Tahaks, et see läbi lihtsalt saaks. Enam tõesti ei jaksa.
 
G 08. jaanuar 2018, kl 19.06
Väga lihtne su soovi täita: löö jalaga vastu maad ja ütle, et sulle nii ei sobi. Ja kui sulle sobivat lahendust ei pakuta, siis jää endale kindlaks.
Kingituseks saad uue elu ja hingamise.
 
??? 10. jaanuar 2018, kl 12.15
Mis siin ikka enam rääkida. Edevast ja kergemeelsest seiklejast korralikku pereinimest ei saa. Ehk kui pole enam kedagi peale iseenda (sellise suhtumisega juhtub see varsti) siis saadakse aru kui palju keegi hoolis. Maailmas on nii palju inimesi aga ikka valid selle kõige hullema ja nii ikka mitu korda et ei õpiks ikka oma vigadest. Ainult ennast saan süüdistada.
 
???-le 10. jaanuar 2018, kl 15.59
Kas Meessõnnist või Naissõnnist on kirjutatud see teema?
 
??? 10. jaanuar 2018, kl 16.07
 
K.K 18. jaanuar 2018, kl 12.09
Sa teeksid väga õige otsuse, kui jätaksid ta maha.
 
Elu24 27. jaanuar 2018, kl 11.57
Väga lihtne. Kui suhtlemise aastate ajal pole ta kordagi öelnud, et sa talle oluline oled (kuigi sina oled seda teinud) , ei ole soovinud sinu lähedust ning on jaganud pigem etteheitvat kriitikat kui sooje sõnu siis milleks arvata, et sa tema jaoks keegi oled? Ning kui juba näiteks oma sõpradele sind loovutab siis pole enam milleski kahelda. Sa polegi keegi olnud tema jaoks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!