Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kuidas maha rahustada solvunud vähki?
 
Palun aidake 25. märts 2018, kl 23.27
Läksime vähk mehega tülli. Tema solvas mind, mina solvasin vastu. aga pingutasin oma solvangutega üle ja mees solvus nii korralikult et pole suhelnud juba mitu nädalat. Ma palusin vabandust ja tunnistasin oma vigu, aga tema ütles et on esimest korda elus nii tõsiselt solvunud ning nüüd ei räägi minuga üldse? ma palusin siiralt vabandust ja tunnistasin oma viga. Mees ütles et ei taha sel teemal hetkel rääkida.
Ma olen nii kurb ja kahetsen. hiljuti palusin uuesti vabandust aga mees ei vasta enam mitte ühelegi sõnumile. Mida tegema peaks, et ta mulle andestaks? ja kuidas teda maha rahustada?
Enne tüli oli meil kõik väga hästi ja ma ei saa aru kuidas on võimalik sedasi solvuda et üldse minuga ei räägi
 
Vähike 25. märts 2018, kl 23.53
Kui Vähk ei vasta, on asjad halvasti. Olenevalt tüli sisust ja dünaamikast on võimalik, et ta mingi hetk hakkab rääkima, siis on ka leppimise võimalus. Ma ise ka olen ühe inimesega juba 5 aastat vait, ta solvas mind hingepõhjani ja on miljon korda vabandanud ja ikka vahetevahel katsub vett, et kas ma vastan, aga ma pole siiamaani vastanud ja ei kavatse ka. Ise rikkus ära, mina andsin endast kõik ja rohkemgi ja siis sain sellise käitumise vastutasuks, nüüd elagu ilma minuta. :)
 
Pakskass 26. märts 2018, kl 14.12
Tegelikult on vähil uus suhe. Solvumine mugav pòhjus sind eemal hoida
Samas on tal alati voimalus sinuga uuesti alustada. Sa oled kerge saak, seega ebahuvitav vähile. Aga reservis hoidmiseks oled ok.
 
to Vähike 29. märts 2018, kl 18.57
Ole aus - see inimene pole sinu jaoks lihtsalt oluline, pole kunagi olnudki! Need on need arakesed, kes poevad mugavalt solvumise taha ja ei julge ausalt tunnistada, kuidas asjad tegelikult on. Lihtlabane manipuleerimine, ei kübetki ausust, julgust ega oskust suhteid korralikult ja teist alandamata lõpetada. See inimene ise ei teagi, kuidas tal vedanud on, et ühest ülbikust oma elus lahti sai.
 
teemaalgataja 10. aprill 2018, kl 20.05
Minu vähk mees pole ikka veel minuga vahepeal suhelnud. aga ma nägin teda nädalavahetusel linnas koos sõbraga. Ta tundus veidi vintis olevat, aga ta lehvitas mulle kaugelt.
Kas see võib tähendada et ta enam pole nii solvunud ja mul on lootus ta kunagi tagasi saada?
 
:) 14. aprill 2018, kl 19.19
Pane ennast tema olukorda - kui sa lehvitad, miks? Sest sul on hea meel inimest näha? On see nüüd sõbra tasandil või midagi enamat, seda pead ise välja uurima. Ainult ära torma, keskendu oma elule ja kui ükskõik kumb teist kontakti võtab, siis ole sõbralik ja rahulik, ei mingit suhtejuttu ja ära teemat enam puuduta, sest sa oled juba mitu korda siiralt vabandanud. Kui sellest asja saab, siis ainult tema algatusel. Edu!
 
ka Vähk 10. mai 2018, kl 11.17
Ära ise esimesena ühendust võtab. See lisab õli tulle. Küll vähk ise võtab, kui tunneb, et aeg on õige
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!