Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Sünnipäevakingitus kaksik-mehele
 
Buubea 17. aprill 2018, kl 13.47
Millised kingitused meeldivad kaksikute tähtkujust meestele? Kas praktiline hobiga seotud kink oleks ok? Suhe on meil veel üsna värske, pool aastat ainult kestnud ja seetõttu natukene keeruline kingitust valida.
Tegelikult olen ühe võimaliku asja välja valinud ja sinna on võimalus lisada tasuta graveering ja nüüd teine küsimus olekski, et kas ja mida võiks lasta sinna graveerida? (tegemist on üsna hinnalise 100+ euri maksva, hobiga seotud meheliku esemega, võimalik graveerida kuni 25 tähemärki) kas kingisaaja -eesnimi perekonnanimi-, või - palju õnne eesnimi- või midagi muud samas stiilis, või -eesnimele Buubealt (st. minu nimi)- või see liiga pealetükkiv? Igasugused ♡ sümbolid oleksid ka pigem out? Või siiski midagi isiklikumat ja armsamat? Või pigem vaimukat? (palun andke ideid)
Või kinkida hoopis mingi elamuskingitus? Ühele? Kahele?
 
G 22. aprill 2018, kl 12.12
Paar kuud on aega, küll jõuab :)
 
noh 24. aprill 2018, kl 20.22
elamusi ikka..ei noh..lõunamaa reis oleks täitsa ok..palmid..liivarand:PP
 
noh 24. aprill 2018, kl 20.27
ja kui nii värske tutvus..võiks ikka veel kahele:P sõrmustest lugu ei pea..pole omalgi neid ühtegi..tilulilu kaela ei riputa..jääks siis ikkagi elamuste juurde:P
 
Mare 01. juuni 2018, kl 10.15
Kaksikutele pole vahet mis sa kingid. Sõltub nende hetkeemotsioonist kas läheb peale või mitte. Mõne kalli, pikalt valitud kingi võib lõdva randmega prügikasti lennutada või sahtli tagumisse nurka lükata ja kuu aega hiljem endale uue samasuguse osta sest unustas ära, et tal see olemas on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!