Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
See salakaval Skorpion Madu Mees
 
Alle 25. aprill 2018, kl 05.39
Meie vanusevahe on 15 aastat ja oleme erinevatest rahvustest (päris kaugel üksteisest meie maad).ma ei mõista teda üldse,nii tujukas ja muudab oma iseloomu pidevalt. Ise olen kaksikud. Alati tahaks tema juurde tagasi tulla, aga ei oska käituda. Teeb pidevalt haiget, kaob ära ja ytleb, et igatseb jutustamist, aga ise ei kirjuta. Siis vabandab, mida ma teha saan? Oled näljane - sööd, oled väsinud-magad. Ei ole ju raske?! Ehk meie vanusevahe seab piirid (ta on 40ndates, mina noorem).
 
Ohh 29. aprill 2018, kl 22.05
Kullake, pole mingit vahet, kui vana on mees või mis tähemärgist ta on. Kui mees on naisest huvitatud, tõsiselt huvitatud, siis ta teeb kõik selleks, et naisele muljet avaldada ja tema huvi hoida. Isegi kõige tagasihoidlikum mees leiab viisi, kuidas läheneda. Ma ei taha sulle haiget teha, aga kui mees käitub nii, nagu sa kirjeldad, siis ta on laisk ja teeb nii vähe kui vajalik, et sinu huvi hoida. Niimoodi hoitaksegi naisi piisavalt lähedal, et saada seksi (või lootuses, et millalgi saab seksi), aga piisavalt kaugel, et sa ei hakkaks arvama, nagu teil oleks tõsine suhe. Paljud naised muidugi hakkavad. Ja saavad siis palju haiget.

Hea küll. Midagi enda kogemusest. Võid teha väikese katse. Nädalake käitu nii, nagu kõik on hästi ja siis kao. Ei kirjuta, ei helista. Kui tema seda teeb, siis ole sõbralik, aga nii napisõnaline, kui vähegi võimalik. Kui mehel mingidki tunded on, siis see paneb ta tegutsema. See aeg, mil sa levist väljas oled, võta endale mõtlemiseks. Mõtle enda jaoks selgeks, miks sa tahad meest, kes käitub sinuga halvasti? Kujuta ette, et teil tekibki suhe, esimese hooga oled seitsmendas taevas. Kas sa oleksid õnnelik sellise inimesega aasta pärast? Kui mees on "käes", siis usu mind, sa hakkad nägema kõiki neid vigu, mis sind praegu lihtsalt segadusse ajavad, suure probleemina. Mitte keegi ei unista suhtest mehega, kes talle haiget teeb.

Ma tean, see võib teha haiget. Aga sul pole ju kuhugi kiiret. Kui sa soovid tõsist suhet, siis võta endale aega ja mõtle hoolega läbi, kas see valik on ikka kõige parem ja kas ta on sind väärt. Ja sõnad - need ei tähenda midagi. Mida lõuna poole, seda vähem mehe sõnad tähendust omavad. Loevad teod, püüa sellest lähtuda.
 
hm 18. mai 2018, kl 22.14
Alle mis tähega mehe nimi hakkab? eesnimi.
Võib-olla on meil sama mehega mured?
 
Rahel 01. juuni 2018, kl 10.11
Mhmh, ma saatsin ilmselt sama inimese pikalt. Üsna kohe kui tsirkust tegema hakkas. Enam ei mõtle nii kergesti kuud selga :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!