Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Sõnn mees peale esmast kohtumist
 
Murri 20. juuli 2018, kl 19.59
Tunneme aastaid, head sõbrad, kuid kohtusime alles nüüd. Oli lõbus koos ja tundus olevat vastastikune ligitõmme. Olukord läks päris kuumaks, kuid kumbki ei tahtnud üle piiri minna.
Kahjuks tabas mind huvi ja igatsus, mida mitme viimase deidiga pole tundnud - ta nimelt väga meeldib mulle ja see teeb kannatliku Sõnni mõistmise raskeks. Ta ütles, et talle väga meeldis koos olla, suhtleb igapäevaselt edasi, nagu enne, aga et ei taha kiirustada. Pealegi on tal elumuudatuaed käsil. Saan kõigest aru, aga sellest mitte, kas olen ma siis tema jaoks keegi või ta pettus tegelikult ja on lihtsalt viisakas, näiteks meie kauaaegse sõpruse säilitamiseks.
Teised mehed on huvi alati aktiivselt välja näidanud, Sõnni signaal on segane. Otse küsimise peale tegi ta nalja ja muutis teemat. Ütleb, et inimesed on erinevad ja et kõik on ok. No ma võin ju mõnda aega riiulis istuda, aga mul on igav! Paar meest kutsuvad välja, aga ma ei saa minna, kuna nad ei paku mulle huvi, nagu tema. Millele, kellele ja miks ma üldse truu pean olema! :D
Loen Sõnnide kohta igalt poolt sedasama, et nad on väga pika veoga. Seni olen arvanud, et meeste huvi ja huvi puudumine on selgelt eristatav nähtus. Juba see, et II kohtumine lükkus edasi. Sõnn on ju ka inimenee ja kui on huvi, on igatsus, mitte planeerimine? Või kuidas?
 
Mõte 22. juuli 2018, kl 01.43
Kui sul on igav, siis pole sul mitte tõsine huvi, vaid ongi igav.
Kui inimene ütleb, et võtab rahulikult, siis tasub teda uskuda.
Mina isiklikult vihkan kiirustamist ja võtan suhteid tõsiselt.
Kahjuks olen nii mõnedki kohtingud kiirelt lõpetanud, sest minu aeglus ei sobinud teisele poolele ja ta muutus tujukaks, rahulolematuks, süüdistavaks vmt.
Küll tean palju sõnn mehi, kes on paratamatud naistemehed, seejuures ühed osavamad.
Kui tahad teada, kas huvi on tõsine, tegele oma eluga ja küll ta leiab võimaluse kokku saada.
Kui ei leia, järelikult huvi puudub või pole piisav.
 
Murri 22. juuli 2018, kl 14.42
Jah, tahaksin käituda temaga, nagu teistega käituksin, kes piisavalt lugupidamist üles ei näita, st saata kuu peale, aga siis saadan kuu peale ka 10 aastat kestnud sõpruse. Proovin mingit vahepealset varianti. Ise ütlen alati ausalt ja viisakalt, kui huvi puudub, vahel solvutakse, vahel tänatakse aususe eest, aga vähemalt hoiab mõlema aega kokku.
No ehk on mingi huvi, aga mitte võrdne ja mina olen to do listis viiendal kohal. Lepin heal juhul teise kohaga :)
 
Mõte 24. juuli 2018, kl 00.08
Mis tähendab piisavat lugupidamist?
Hoopis sa ise ei taha austada teise inimese soove ja soovid sündmusi tagant kiirustada.
Mis oleks see, mis sind rahulolevaks teeks?
Ta juba suhtleb iga päev, paljud Eesti mehed ei viitsiks seda teha.
Isegi see ei anna mingit garantiid, et teist paar saab.
Minu soovitus on olla avatud, aga tegeleda oma eluga.
Asi on alles värske, anna aega.
 
Murri 27. juuli 2018, kl 18.53
Vahepeal ta ei vastanud mulle, seda pidasin lugupidamatuseks. Pärast hakkas jälle ise aktiivselt suhtlema, oma juhtumisi jagama, pilte jm ja küsis nüüd rohkem minu kohta ka :) Kui räägin seksikamatel teemadel, siis tuleb ta küll kohe teemaga kaasa ja ütles ka seda, et teistega ta nii ei oleks. Mul pole selliste juttude vastu midagi, aga mingi suvaline naisobjekt ei taha ka päris olla. Meil ju vaimne pool ka sobinud alati. Kuna meil oli reaalis tugev külgetõmme, siis seksiteemadel jutuajamine ja teoretiseerimine pole piisav. Elame samas linnas :) Ma pole harjunud meestele peale käima, aga vahel tundub, et ta ootab seda. Ja mina muudkui vihjan, et olen huvitatud,, aga siis ta ei võta vedu. Mina ei saa aru, on ta lihtsalt viisakas ja sõbralik või jättis meie kohtumine lootusrikkama mulje :)
 
mirri 04. august 2018, kl 15.45
täitsa opakas tädi.
 
Murri to mirri 05. august 2018, kl 19.17
Soovin sulle hästi palju lapsi! :))
 
ei saa aru 05. august 2018, kl 21.01
miks lapsi ja palju veel ?
 
Murri 06. august 2018, kl 14.52
Mks ka mitte? Kelle jaoks rõõm, kelle jaoks nuhtlus :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!