Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikute horoskoop august 2018
gemka 03. august 2018, kl 16.49
August on kuu, mil lihvida suhtlemisoskust, nautida väikseid kiireid reise ja anda endale võimalus aeg maha võtta, enne kui kiire september tuure üles võtma hakkab. Kui sulle meeldib näiteks uurimistööd teha, kirjutada, muusikat luua, võid just nüüd leida mõnusa rahusadama, kus üksi tööd nokitsedes hinge ja vaimu kosutada. Niipea kui oma projekti süvened, kaob maailma kära su ümbert ära ning selle asemel ümbritseb sind puhas rõõm käsilolevast tööst.

Eelmisel kuul kogesid kaht varjutust. Esimene oli noorkuine päikesevarjutus Vähis 12. juulil, mis võis sulle tuua võimaluse oma sissetuleku suurendamiseks. 2 nädalat hiljem, 27. juulil tuli sul läbi elada keeruline täiskuuvarjutus Veevalajas. On tõenäoline, et see varjutus tõi lagedale saladuse, mida keegi su eest oli varjanud. Nüüd, mil sa tõde tead, paistab see inimene sulle hoopis teises valguses. Augusti alguses võib see ootamatu ja häiriv paljastus sul endiselt mõtteis olla.

Kui keegi valetas sulle ja sa said sellest teada, võib see tunduda masendava petmisena. Varjutused on tuntud selle poolest, et toovad ootamatult või isegi juhuslikult tõe päevavalgele. Kuna 27. juuli varjutus oli väga keeruliste killast – kuu oli tülis Marsiga ja mõlemad kehvas ühenduses ootamatuste planeet Uraaniga -, võis tegemist olla üpriski kuumaks kiskuva olukorraga. Üsna tõenäoliselt võttis kuuldud uudis sind rajalt maha. Tegemist võis olla lausa nii emotsionaalse seisundiga, mis märgib millegi lõppu.

Marss ja tema vend Merkuur on hetkel mõlemad retrograadsed, mis tähendab, et praegu pole hea aeg ühegi lepingu allkirjastamiseks. Merkuur valitseb läbirääkimisi ja lepingulisi suhteid ning on ühtlasi sind valitsev planeet. Tema ülesandeks on sinu eest hoolitseda. Kui ta aga magab, st on retrograadne, siis ei saa ta seda tööd kuigi heal tasemel teha. Kui allkirjastad midagi enne 18. augustit (päev, mil Merkuur otseteed käima hakkab), tuleb sul hiljem selle lepingu ümbertegemise üle vaielda või halvem veel, kogu ettevõtmine ei osutu pooltki selliseks nagu lootsid. Mina sinu asemel ootaksin allkirjastamisega nii kaua peale 18. augustit kui võimalik, parimal juhul vähemalt kuni 27. augustini, mil ka Marss otseteed käima hakkab.

Ometi toovad augustikuised hilinemised sulle kasu. Sa tahaksid küll kiirustada, aga ei saa, ja ei peakski. Hiljem näed, kuidas universum sind kaitses ja kõik häirivad hilinemised osutuvad varjatud õnnistuseks. Universum kaitseb sind alati.

Järgmine, 11. augustil 19 kraadi Lõvi märgis ilmnev varjutus on tunduvalt kergemat laadi ning avab su ees uue tee. Tegemist on päikesevarjutuse ja kuuloomisega, mis võib tuua mõne põneva võimaluse kirjutamise, kõnepidamise, toimetamise, õpetamise, läbirääkimiste, uurimistöö, tõlkimise või mõnes muus suhtlemise ja kommunikatsiooniga seotud valdkonnas. Ka näitlejatel peaks hästi minema.

Sa võid selle energia suunata ka telekommunikatsiooni, logistikasse, transporti või reisimisse, kui nende valdkondadega tegeled. Üks eelmainitud valdkondadest saab igal juhul särava tuule tiibadesse ning kuuled selles vallas uudiseid nädala jooksul pärast 11. augusti noorkuud. On ka tõenäoline, et satud selle kuuseisu mõjul mõnele lühireisile.

Lisaks võid sattuda koos tegutsema oma õe, venna või nõoga. Hakkate koos äri tegema või ostate ühise kinnisvara vmt. 3. maja, milles see kuu luuakse, valitseb sinu lähiümbrust, lähimaid inimesi, lähireise ja õpinguid ning tegeleb igat masti suhtlemise ja kommunikatsiooniga, lähima ümbrusega (õed-vennad, kooliõed-vennad, töökaaslased), hariduse ja praktikaga, aga ka lühireiside, transpordi, kaasaegsete kommunikatsioonivahendite ja igat sorti praktiliste asjadega. 3. maja on analoog 3. tähemärgile ehk Kaksikutele ja valitseb kõike, mis seda märki iseloomustab.

Vaatame nüüd seda asja lähemalt. 11. augusti kuuloomine toimub Veevalaja tähemärgis, mida valitseb planeet Uraan. See, kuidas asjad selle kuuloomise ajal sinu jaoks välja kukuvad, sõltub sellest, millises ühenduses on Uraan sel ajal teiste planeetidega. Ja õnneks on Uraan Saturniga väga heas seisus. See annab mõista, et võid saada ootamatu pakkumise, mis toob sulle lõpuks ometi julgustava rahalise stabiilsuse.

Kui su sünnipäev jääb vahemikku 4.-14. juunini, saad sellest tähtede seisust kõige enam kasu. Sama kehtib, kui su sünnikaardis on tõusumärk 19 kraadi Kaksikutes või kuu 14-23 kraadi Kaksikutes või mõni planeet 14-23 kraadi Kaksikutes, Kaaludes, Veevalajas, Jääras, Lõvis või Amburis.

Kui rääkida romantikast, siis parim ülihea päev on 7. august, mil Veenus ja Marss on omavahel täiuslikult seotud – see on astroloogiliselt äärmiselt armuküllane aspekt. Tegelikult on 6. august sinu jaoks veelgi parem päev, kui kuu on parajasti Kaksikutes. Samal ajal on Veenus Kaaludes ja Marss Veevalajas – need 2 on õhumärgid nagu sa isegi. Ole abielus või vallaline – välja pead sa 6. augusti õhtul minema, sest see on augustikuu kõige romantilisem õhtu.

Veenus on 6. augustist kuni 9. septembrini Kaaludes. Seksikas Marss on 1.-12. augustini Veevalajas. Oled mõlemal ajavahemikul äärmisel hurmav. On selge, et augustikuised Veenus ja Marss lisavad su armuelule põnevust. See on ka parim aeg oma garderoobi uuendamiseks.

Nüüd aga vaadakem rahaasju. Marss on olnud alates 16. maist Veevalajas. Nüüd liigub ta retrograadse kursi mõjul tagasi Kaljukitse märki, jäädes sinna 12. augustist kuni 10. septembrini, kuid on alates 27. augustist siiski juba otseteel. Igal juhul kulutad augusti keskpaigast kuni septembri keskpaigani nii palju raha kui sa ammu pole kulutanud. Anna oma parim, et asjad kontrolli all hoida, aga ega sul palju midagi võimalik muuta pole, asjade käik sel ajal lihtsalt on selline.

Maksad arveid ja võimalik, et kasutad ka krediiti ning laenu. Oleks siiski kasulik meeles pidada, et alates nüüdsest kuni 2020. aasta detsembrini poleks sul kasulik laenata rohkem kui hädavajalik. Saturn nimelt on sinu 8. majas (kired ja kriisid, muutumine, surm, rahalised investeeringud, pärandus, teiste inimeste poolt teenitud raha, seksuaalsus, võim, varjatud asjad), mis tähendab, et tagasi maksmiseks võib kuluda rohkem aega kui sa arvasid. Öeldakse, et selleks, et teenida raha, tuleb kulutada raha ja see kehtib ka nüüd.

Augusti keskpaiku on suurepärased võimalused karjäärialaseks eduks, kuna kõik, mida sa oled viimase 7 aasta jooksul ette võtnud, osutub nüüd suurepäraseks hüppelauaks kõrgemale. Universum toob nüüd su pea kohale terve trobikonna karjäärihaldjaid, kes valavad su üle uhke tasuga selle eest, et oled näinud vaeva, teinud palju tööd ja olnud nutikas, või kui töötad kunsti- või meelelahutusvaldkonnas – loonud nii palju ilu ja põnevust.

Esimese märgi selle kohta, et su täht on tõusuteel, saad 19. augusti paiku. Tegemist on harvaesineva ja sõbraliku seisuga sinu 6. majas (igapäevane elu, igapäevane töö ja kolleegid, alluvad, tervis) asuva Jupiteri ning mõjukas 10. majas (sotsiaalne edu, ambitsioonid, karjäär, staatus, kuulsus, ema mõjud) viibiva Neptuuni vahel.

Neptuun ja Jupiter on olnud heades suhetes kogu 2018. aasta, kuid just nüüd kohtuvad nad täiusliku harmoonia täpses kokkupuutepunktis. Neptuun valitseb inspiratsiooni, unistusi, fantaasiat, maagiat, illusioone, intuitsiooni, visuaalset kommunikatsiooni, fotograafiat, filmi, kauneid kunste, poeesiat, merd. Nende valdkondade kaudu võib su enda tegevus nüüd peegelduda kõrgele ja kaugele ning seda tänu uuele projektile, millega end väga varsti seod.

Ent head karjääriuudised küündivad veelgi kõrgemale! Pane tähele 26. augusti täiskuud, mis luuakse 3 kraadi Kalades. Sellest sünnib sulle fantastiline ja tähistamist vääriv karjäärialane võit. 2018. aastal pole just olnud palju säravaid täiskuuseise – seesinane on väärt viit kuldset tärni!

Moodustub kuldne kolmik, mis seob ühte Uraani (üllatused ja ootamatused), Päikese (avalik tunnustus, minapilt, enesehinnang, olulised mehed su elus) ning Saturni (püsivus, keskendumine, vastutuse võtmine, käegakatsutav kasu, distsipliin). Kuna järgmisel aastal nii palju nii häid seise pole, siis soovitan nüüd seda mitte maha magada, vaid anda ka endast parim. See täiskuuseis toob igal juhul väga palju rõõmu.

Oluline on ka see, et 26. augustikuu on Kalades. Seda tähemärki valitseb täna Neptuun, kuid iidsetel aegadel tegi seda Jupiter. Ja nagu ülal öeldud, siis just need kaks planeeti moodustavad nüüd täiusliku sideme, andes sellele täiskuuseisule eriti kõrge lennuhoo. Kuna Neptuuni peetakse ka kunstide valitsejaks, on alust arvata, et on just mõni lõppev või algav loominguline projekt see, mis su augusti viimasel nädalal nii õnnelikuks teeb.

Ja see ei ole ka veel kõik! Vaatame, kuidas Neptuun ja Jupiter teiste planeetidega suhestuvad. Uudised on märkimisväärsed. Neptuun ühes paadis sinu 8. majas (kired ja kriisid, muutumine, surm, rahalised investeeringud, pärandus, teiste inimeste poolt teenitud raha, seksuaalsus, võim, varjatud asjad) viibiva Pluutoga (muutumine, uued algused, uus elu), andes mõista, et suuremat sorti tehing on kuju võtmas ja saab kivisse raiutud pärast seda, kui Marss 27. augustil otseteele pöörab (päev pärast 26. augusti täiskuud).

Samal ajal peab Jupiter kõnelusi Saturniga, olles parimas positsioonis, mis üldse võimalik. See tähendab, et sind ootab tõeliselt hea raha, mis annab sulle suure finantsilise kindlustunde. Kõik tükid su elupusles langevad nüüd õigetele kohtadele. Võid šampanja külma panna, sest on näha, et kuu lõpus on sul tahtmine see pudel kõva pauguga avada.

Augusti viimasel nädalal võid sattuda meedia huviorbiiti. Sinust tahetakse kirjutada, sind saatekülaliseks kutsuda või pakutakse sulle endale saatejuhi või veebitoimetaja positsiooni. See täiskuuseis on väga põnev ja tõotab sulle pöördelist aega karjäärivallas. Võid saada ametikõrgendust, tööpakkumise ägedale ja vastutusrikkale ametikohale konkureerivas asutuses või midagi muud, mis seotud asjaoluga, et sinu kommunikatsioonialased võimed on nüüd väga kõrgelt hinnatud.

Sellised täiskuuseisud on sama haruldased kui teemandid. Ära siis ole sel ajal kusagil üksikul saarel ega metsas puhkusel, vaid oma harilikus töö- ja elukohas, et saada täit kasu sellest, mis on tulemas.

KOKKUVÕTE

Kui said juuli lõpus lepingu allkirjastamiseks, siis on ülimalt oluline, et sa ei teeks seda augusti alguses. 1. august on eriti kehv päev, kõigeks. Lisaks on Merkuur kuni 18. augustini retrograadne. Püüa iga hinna eest vältida millelegi oma allkirja andmist enne kui hulk päevi pärast 18. augustit.

Ka Marss on endiselt retrograadne. Kui loodad ärikokkuleppega ühele poole saada, on keeruline leida ühist keelt või isegi neid inimesi kätte saada, kellega asja arutada tahad. Marss hakkab 27. augustil jälle otseteed käima, nii et augusti viimane nädal on parim aeg eelmainitud tegevusteks.

Tänu 11. augusti varjutusele võib esile kerkida võimalus teha üks väike kiire reis või alustada uut kirjutamise, kõnepidamise või meediaprojekti. Jupiter on ideaalses seisus Neptuuniga, mis tähendab, võid sattuda televisiooni või ilmub sinuga intervjuu mõnes veebiväljaandes. Igal juhul on lähevad asjad sinu järjest kasvava mainega erakordselt hästi.

Kuna Marss on sinu 9. majas (vaimsed ja füüsilised reisid, võõrastega maadega seonduv, filosoofia, kõrged ideaalid, akadeemiline haridus ja ülikoolid, seadused, religioon), võid suunduda ülikooli, lõpetada selle või olla põnevil mõne kursuse üle, millel osaleda kavatsed.

Meenuta 1999. aasta juulit ja augustit. Tänavused 27. juuli ja 11. augusti varjutused on samades tähemärkides ja kraadides nagu toona. Mis sul tol ajal käsil oli? Ehkki elus miski päris 100% ei kordu, kuna teised planeedid on edasi liikunud, siis ikkagi, kui sellele ajale tagasi vaatad, võid saada aimu teemadest, mis nüüd 11. augusti päikesevarjutuse mõjul esile kerkida võivad.

Sinu 10. majas (sotsiaalne edu, ambitsioonid, karjäär, staatus, kuulsus, ema mõjud) ilmneb 26. augustil tähelepanuväärne täiskuuseis. Seekord saab sinu raske töö tasutud – see on sinu karjääri seisukohalt 2018. aasta kõige olulisem täiskuuseis. Kuuled enda aadressil mürisevat aplausi ning saad tõenäoliselt suure meediakajastuse osaliseks.

Kõrvalepõikena olgu öeldud, et ehkki su karjäär on augustis n-ö esiküljeuudis nr 1, võid 26. augusti täiskuu mõjul keskenduda ka oma elu-olule. Taevas moodustub harvaesinev ja imekaunis kuldne kolmnurk, mis liidab ühte Saturni (stabiilsus) ja Uraani (üllatus) ning mõlemad on samal ajal seotud sinu pere ja kodu majas asuva Päikesega. See võib tähendada, et veedad täiskuisele nädalavahetusele eelnevad päevad oma pere seltsis, tunned nende armastuse soojust ja rõõmu oma lastega mängimisest.

Teine variant, et ootamatult võib kuu lõpus esile kerkida võimalus, mis on vastuseks sinu kodu või perega seotud unistusele või plaanile. Pead kiiresti reageerima, siis on 9. septembril Neitsi märgis ilmneva noorkuu ajaks su kurss seatud ja järgnevate nädalate jooksul võtab plaan ka kuju.

Kui vajad oma koduga seotud projekti elluviimiseks raha, siis leiad selleks vahendid, kui silmad lahti hoiad. Pea siiski meeles, et ära laena rohkem kui vaja, kuna Saturn on sinu laenumajas, mis tähendab, et tagasi maksmiseks kulub rohkem aega kui sa arvasid. Siiski, see täiskuuseis toob sulle suure hulga tähistamist väärivaid uudiseid, nii karjäärivallas kui kodusel rindel.

Nädalaid retrograadne olnud Marss pöörab 27. augustil taas otseteele. Kindel märk, et elutempo hakkab silmnähtavalt tuure üles võtma. Ka sind valitsev Merkuur on alates 18. augustist otseteel ning sa oled valmis, tahad ja suudad alustada septembrit energilise ning teotahtelisena. Maailma armastab seda, mida sa teed, see on selleks ajaks siililegi selge.

Tõlgitud lehelt https://www.astrologyzone.com/forecasts...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati gemka 03.08.2018 16.51.
 
Mari 13. august 2018, kl 23.18
Suured tänud tõlke eest! :)
 
juunikuu 22. august 2018, kl 22.56
Lõpuks ometi on Gemka tagasi :) Tean, kui Gemka on horoskoobi kirja pannud, siis tõotab tulla midagi head :)

Suur tänu!
 
kaksik 01. september 2018, kl 19.29
kuigi kuu läbi, ikkagi hea lugeda. aitähh. ootan septembrit :)
 
Lugeja 06. september 2018, kl 08.48
Gemka, palun kas septembrikuud saaks :)
 
Kaksik 26. detsember 2018, kl 16.16
Paluks ka jaanuari oma nii huvitav on lugeda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!