Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Vähk sobib või mitte?
 
Skorpion N 12. august 2018, kl 09.53
Ma olen veidi segaduses. Lugesin, et paremini klapivad veemärgid omavahel. Et siis skorpion ja vähk justkui peaksid hästi sobima? Aga väga palju kirjutatakse, et skorpion ja vähk just ei sobi, kuna vajab palju lapse tasandi tähelepanu. Skorpion vajaba aga kirglikku ja kahe jalaga maa peal olevat meest.
Kuidas reaalsest elust kogemused on?
 
FG 12. august 2018, kl 12.40
Vähk on raske haigus, aga põhimõtteliselt ravitav.
Inimesed ei jagune 12-sse gruppi, kus kõik on ühtmoodi, seega saab sobivus või sobimatus olla vaid kahe inimese vahel.
Kahe inimese sünnikaardi võrdlemise kohta ei arva ma üldse halvasti.
 
Kaal 12. august 2018, kl 18.18
Arvan, et sobivad hästi. Vähid on just selline paras pähkel Skorpionile, et tal igav ei hakkaks. Skorpionile on vaja pidevat kinnitust, et talle ollakse lojaalne ja vähk on seda valmis tegema. Vähk võib olla väga tähelepanelik ja hoolitsev ja sealsamas mõnevõrra kättesaamatu, ei avalda enda ja oma mõtete kohta kõike. Vähil on vaja turvatunnet ja skorpion on tavaliselt nii intensiivne, et tema tunnetes ei ole vaja kahelda. Vähk kannatab kõik Skoprioni sigadused ära ja kui sellega üle piiri on mindud, siis ei jää võlgu, mõlemad saavad õppetunni. Tunnete siia-sinna kõikumist mõistatakse väga hästi, erinevalt paljudest teistest märkidest.
 
viimasele 22. august 2018, kl 08.23
olles ise vähk, võin ausalt öelda et skorpion on vähile krooniline loodusõnnetus,kuna skorpion on manipuleeriv-domineeriv-agressiivne frukt... parem valik vähile oleks kalad, parem sobivus ja üksteise mõistmine,ka mõjutab tugevasti sünniaasta... isiklikult hoidun skorpionist 7 valgusaasta kaugusele.... ennem üksi,kui suhelda skorpioni või koera-aastaga.....
 
Arvamus 22. august 2018, kl 22.56
Ega vähk skorpionist palju maha ei jää, tegutseb varjatumalt lihtsalt.
 
naaskel 27. august 2018, kl 10.59
Sama elemendi esindajad tunnevad küll tõmmet omavahel aga sama elemendi märkidel hakkab ka igav sest pole pinget mis saadaks kooselu. Sellist positiivset pinget millel on loov iseloom. Kes tahab rahulikku vegeteerimist elu lõpuni see võiks jah võtta sama elemendi esindaja omale kaasaks. Saate harmoonilise elu ja isegi ehk poseerida 100 pulma-aastapäeval fotol. Kes tahab midagi saavutada, sellele sama elemendi esindaja ei sobi. Vaja elukaaslaseks kedagi kes tekitaks pinge. Näiteks opositsioonis oleva märgi esindaja. Liit võib jääda küll lühikeseks aga see eest viljakaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!