Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
unenäo hääl.
 
krypton 03. september 2018, kl 22.12
Ma ei suutnud leida õiget kohta selle postituse tegemiseks , võtan riski ja küsin teie arvamust

7 aastat tagasi ma tutvusin ühe neiuga kellesse tol ajal olin ka armunud , me kohtusime vaid mõned korrad ja tookord jäigi see üldse välja ütlematama talle kuna meie kohtumised jäid vaid mõneks jalutuse korraks õhtuti , kuna mu elus toimus järsult palju muutusi elukoha vahetus jne..
Ja nüüd 7 aastat hiljem nägin ma teda unes , õigemini siis ühte meie jalutus käikudest , mis lõppes unes suudlusega kuid aastaid tagasi vaid kallistusega :D

Igastahes kõik see vahepealne aeg ei olnu ma üldse temaga suhelnud. Kas see võib olla mingi märk,et peaksin midagi nüüd ette võtma või unustama lihtsalt selle une? Millegi pärast ma leian ennast nüüd tihti temast mõtlemas ja niipalju ma siiski võtsin ette ,et otsisin ta fbst ülesse ja võtsin ühendust pärast kõike seda aega uuesti
 
kumeraju 12. september 2018, kl 01.24
Ma küll ei soovitaks sest jätad endast väga lollaka mulje, mingi 7 me aasta tagune kallistus tule taevas appi. Unes näeb igasugu asju ega neid ei tasu tõepähe võtta. antud asi toimub ainult sinu enda peas mitte kusagil mujal.
 
nõnna 19. oktoober 2018, kl 06.53
minu tähelepanek on selline,:et unes kedagi nägemas tähendab, et selle inimese elus on miskit toimumas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!