Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
sünnikaart
 
Ive 27. oktoober 2018, kl 13.12
Paluks abi sünnikaardi tõlgendamisel,mida tähendab + ja -,kraadid jne.
Näiteks:Pluuto ühenduses Päikesega -4* 0,1` Mida see numbri kombinatsioon tähendab,kas see periood on juba möödas v.saabumas,või kui tugev on selle mõju vms.
 
jürr 01. november 2018, kl 17.36
- on lähenev aspekt, + kaugenev (täpne aspekt on juba toimunud ja selle mõju hakkab hajuma)
- 4 nurgakraadi ja 1 nurgaminut tähendab, et täpsest aspektist on veel 4'1'' puudu. Selle mõju ei pruugi Pluuto puhul veel tundagi.

Minu kogemuste järgi on oluliseimad just mitmikühendused, näiteks kui Saturn teeb Päikesega ühenduse, siis eemaldub (liigub näiliselt tagurpidi), tekib uus ühendus jne. Terve selle aja on Saturnist tingitud asjaolud päevakorral, antud juhul võib see tähendada tööalast muudatust, võimuvõitlust, autoriteedi ja/või vastutuse suurenemist (ükskõik kas me seda tahame või mitte), uute sihtide seadmist jne. Ja viimane ühendus annab sellele lõppresultaadi.
Kiirelt mööduv aspekt võib aga üldse märkamatuks jääda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!