Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kuidas saada Veevalaja meest?
 
Tahan VV-d 22. veebruar 2019, kl 22.56
Nii Veevalajad mehed, andke infot kuidas teid endasse armuma panna/millised naised meeldivad/kuidas-mis teid voodisse meelitab, mul on 1 nunnu veevalaja aga ta nii kinnine et tangidega ka lahti ei kanguta, äkki peaks hoopis eemale hoidma? veevalajad vist ihkavad vabadust väga
 
arvamus 02. märts 2019, kl 22.13
Kardan, et mitte ükski inimene ei ole nõus käsu peale kellegagi suhet looma ja kohe kindlasti ei tee seda Veevalajad. Nad on väga sõltumatud ja hindavad oma vabadust kõrgelt. Samas minu tutvusringkonnas olevad inimesed sellest tähemärgist on ausad ja õiglased, kuidas sa nendega oled, nii on nad sinuga ka vastu ja üldiselt mängivad nad ausalt, ei luba sulle katteta asju kokku.
 
Nii ongi 23. juuli 2019, kl 21.54
Oleneb, mis märgist ise oled, kui tulemärk, siis võid kohe ära unustada. Tean seda nii enda kui tuttavate pealt, et Veevalajad ei salli, selliseid inimesi, kes tulevad teisele midagi ette dikteerima, ja eriti on sellised jäärad lõvid.
Proovida ju võib, aga üldjuhul ei tule sellisest suhtest mitte kui midagi, saatsin ka ise ühe lõvi pikalt kuna tuli mulle ütlema, kellega suhelda ja mida ja kuidas, mina olen oma elu peremees ja sellist asja ma ei kannata silmaotsas, vaevu kuu koos oldud ja siiani õnnelik, et minema jalutasin.
Ja eelmisel postitajal on õigus, me ei tee käsu peale mitte midagi, vaid teie jääte kaotajaks, need kes ei suhtu teistesse, kui võrdsesse.
 
naine 25. juuli 2019, kl 07.47
Ei tea, kuidas Veevalaja meestega on, aga sellest tähemärgist naised kipuvad küll ainult endale erinevaid vabadusi lubama, kuid unustavad ära, et teistel inimestel on samad õigused. Ehk keelan-käsen-poon ja lasen stiil ei sobi enamikele inimestest ja kedagi ei saa vägisi enda küljes kinni hoida ega end armastama või endast lugu panema panna. Tuleb lihtsalt selline inimene olla, kellele vabatahtlikult selliseid asju pakutakse.
 
Kaalud 28. juuli 2019, kl 20.50
Saa kõigepealt heaks sõbraks. Need vabad hinged armastavad uusi asju ja ideid proovida ja kui sa teed seda innukalt koos temaga, oled juba heas kirjas. Väldivad liiga emotsionaalseid, muserdunud, nõudlikke inimesi. Mulle meeldivad. Elavad ise, lasevad sul elada, võtavad sind sellisena nagu oled ja üks väheseid, kes hellitab stiilis hommikukohv voodisse, romantiline õhtusöök, massaaž, kui oled väsinud jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!