Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Skorpion M
 
Ambur n 12. mai 2019, kl 07.02
Tere! Kas keegi oskab rääkida, kuidas toimib kooslus Ambur N ja Skorpion M? Kuna oleme töökaaslased ja puutume tihti kokku, siis on mulle tekkinud tunne, et me vist meeldime üksteisele. Temaga on hea rääkida, ta on soe, rääkides vaatab mulle alati silma, teeb nalja ja kuulab minu juttu. Mulle meeldib see tuli tema sees, mida ta varjata püüab. Me vist mõlemad ebakindlad. Tõsisema tutvuse algus on kuidagi väga raske. Oeh... Muidu suhtleb väga soojalt, aga siis äkki võib tööl tekkida millestki tüli ja siis nõme olukord, sest me ei oska olla nii ebamugavas situatsioonis ja ebamugav on. Skorpa tundub mulle väga keeruline isik oma tulisuse tõttu. Tahaksin teda väga juba kallistada ja.... Kuidas Teil temaga suhted? Mis ma saaksin teha, et ta end rohkem avaks ja kuidas teda rohkem tegudele julgustada? Ta meeldib mulle väga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!