Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kalast mees
 
Ann 12. august 2002, kl 16.46
Kas kellelgi on arvamus kala tähtkujus olevast mehest? Minul on küll temast raske aru saada. Jagage kogemusi!
 
Ritta 12. august 2002, kl 16.48
Too keda mina tundsin oli vägivaldne ja elas kõike sissepoole. Närvipundar ja üldse paha paha. Aga see võis kinni olla ta keerulises minevikus.
 
kil 12. august 2002, kl 16.55
kõige hullem elukogemus... väga isekas ja tõesti - vägivaldne tyyp. alguses jättis muidugi lambakese mulje, hiljem tuli välja, et yx väga kuri hunt on lamba nahas. kuid tema oli vaid yx paljudest kaladest.
aga otsuta ikka ise ja ongi hea, kui arusaamatu on... halb oleks ju siis, kui kohe kõigest aru saad.
ja soovitan soojalt - ära loe ja usu horoskoopidesse... võid sellega kõik ilusa ära rikkuda. uskumise jõud on suur ja ära seda lase mõjutada. eriti horoskoopidel ja teiste kogemustel.
kõike ilusat!
 
muri 12. august 2002, kl 16.57
tean mõnd superhead kalameest. ei ole kurja hunti tallenahas kohanud.
 
ann 12. august 2002, kl 16.59

Minu kalast kaaslane on ka asju vastu seina loopinud ning kui midagi on pahasti, siis on kõigi peale vihane. Kas neile on võõras ka oma tunnete avaldamine!
 
mina 12. august 2002, kl 17.04
väga närvilised ja omast arust kõigist paremad ja targemad...
 
liisi 12. august 2002, kl 17.04
Väga kummaline, minu elu suurim armastus on kalade-mees ja ta on fanatastiline: õrn, andekas (tegeleb kunstiga), hoolitsev, elav, vaimukas jne. Üleüldse niipalju kui mina kaladega olen kokku puutunud on nad mulle alati super mulje jätnud.
 
mina 12. august 2002, kl 17.11
minu mees on kah kalade tähtkujust. Eriti vägivaldne ei ole, vähemalt mitte minu suhtes. Paar korda olen näinud teda vihasena, üx kord tagus jalaga tänavalaternaposti.
Talle meeldib norida teiste kallal, kuid õnnex sõbralikult.
Mitte eriti hea külg on see, et talle meeldib väga endast ja oma tegemistest rääkida. Samas teiste omadest eriti nagu ei huvitu.
Natuke kahepalgeline on kah.
Jah negatiivseid külgi on meil kõigil, nagu ka positiivseid.

Tunnete avaldamise koha pealt aga ei ütlex, et see talle nii raske olex, kuidas kunagi.
Minu suhtes hooliv, musid ja kallistused on päris tihedad. Ka ilusaid sõnu ei pea välja pinnima.


Aga suht keeruline on küll, ega minagi oma kalast kallimat täielikult ei mõista ja ehk ongi nii parem.
 
hmmm 12. august 2002, kl 17.34
ei meeldi mulle need kala mehad. sellised liignõrgad ja ebastabiilsed tunduvad olema.
 
Cass 12. august 2002, kl 18.11
isa ja mees kalad - eip ole tegemist nõrkade isenditega, liigagi aktiivsed kohati..seltskonnahinged ja muidu tublid..veitsa litsakad..;(

Cass muidugist ise ka kalad ning patune..;)
 
mina 12. august 2002, kl 18.39
kalad on lõbujanulised ning ahvatlustele on neil vist suht raske ei öelda....
 
liisi 12. august 2002, kl 19.18
See on tõsi küll, et ahvatlustele on neil raske selga pöörata.
 
e. 12. august 2002, kl 19.19
kalad-mees on ääretult vastik kogemus.Nagu juba eelpool mainitud on nad vägivaldsed,enesekesksed.Suhelda ei oska absoluutselt.Ettearvamatud.
 
paharett 12. august 2002, kl 19.31
no maitea- mul on siis vist mingi liba- kalamees:) minu oma on super- pole vägivaldne, vaid marurahulik. intelligentne, tark ja suhteliselt otsustusvõimeline. kohe ei oskagi ühtegi halba sõna öelda:P ja litsakas ka ei ole. too good to be true:)
a eks ma ole hea naine kah icic
 
mina 12. august 2002, kl 21.14
Liisi!

Me räägixime nagu ühest ja samast inimesest.

Minu kallim on õrn, hoolitsev, vaimukas, tegeleb kunstiga..........
 
kalapüüdja 12. august 2002, kl 22.11
on jah tore mees, (enam mitteminu): kahepalgeline kah (mitte halvas mõttes), nagu pidas endaga nõu pidevalt. Üldse ei ole võitleja-tüüp, ujub läbi elu. Väga hooliv teatava piirini, siis hakkab hoopis endast õudselt palju hoolima. Kummaline, ettearvamatu, kangekaelne. KÕHKLEV, kuid lõplikus otsuses väga kindel. hea armastaja.
 
leena 13. august 2002, kl 08.30
Liisi ja Paharett`iga nõus - ääretult armsad inimesed. Intelligentsed, hoolivad, mõnusa huumorisoonega. Kui mossitavadki vahel, so what, nobody is perfect. Vastupidiselt Kaksikutele hea kogemus.
 
mary 13. august 2002, kl 09.07
Minu kala-ka ääretult armas ja hea. Teistega kinnisemat tüüpi küll, aga keda ikka armastab ja kellest hoolib, sellega aval ja õrn ja hoolitsev. Fantastiline!
 
suss 13. august 2002, kl 11.22
Niisiis, Kaladest mees (mu omad kogemused) - paneb su rääkima asjust, mida esiti arvasid, et ei räägi; sulatab su üles siiraste (vähemalt sel hetkel!) sõnade ja olekuga; temaga saavutad miski telepaatilise sideme - tunned, mil mõtleb su peale; unistaja; liiga tihti vastab küsimustele tema tunnete kohta "ei tea" (tegelikult teab küll, aga ei taha rääkida. Aga vahel ta tõesti ei suuda enesest aru saada); teab palju rohkem, kui välja näitab; seltskonnas saab hakkama, temaga jututeemasid jätkub; vahel tõmbub enesesse ja eelistab inimestest ja ühiskonnast eemal olla; langeb ahvatluste ohvriks (laseb end lõdvalt voolul kanda), kuid hea tahtmise korral omab tugevat tahtejõudu (ja ujub vastuvoolu); tugeva intuitsiooniga, mistõttu ei tee vahel ise ka vahet, mida ütleb süda, mida mõistus, ehk teisisõnu - siseheitlustes, millest tulenevalt võib olla otsustusvõimetu; samas, kui on vastu võtnud lõpliku (!) otsuse, siis peab sellest ka kinni; ei talu vabaduse piiramist ega ettekirjutusi; ägestub vahel mõttetute asjade peale (kui teemat ei torgi, siis rahuneb maha), sõnades on olnud kättemaksuhimuline, tegudes pole siiani märganud.
Ühesõnaga, temaga koos võid olla kas õnnelik või õnnetu, sa oled temaga rahul või üldse mitte. Ja kui esimesi seisundeid tuleb sagedamini ette, kui teisi, siis on asi tasakaalus (eks meil kõigil omad vead).
Ja veel - Kaladest mees võib olenevalt naisest (kas on talle nö. Muusa ja innustab või pole seda mitte), tema kõrval elada head elu või vedeleda rentslis. (Seda ütlen oma mehe põhjal, kes eelmise naisega koos elades jõi, laaberdas, oli vägivaldne jne., minuga koos elades jättis joomise-suitsetamise maha ja ronib edukalt karjääriredelil).
Ja ma olen Neitsi tähtkujust (kellega eeldatavasti Kala üldse läbi ei peaks saama?), tema viib mind aeg-ajalt pilvedele, kust mina temal sama aeg-ajalt maa peale tagasi aitan tulla :)
 
kalaohver 11. september 2002, kl 11.23
Täiesti nõus mary ja sussiga.
Minu kala on fantastiline ja suudab vähemalt emotsionaalselt pakkuda kõike mida üks lõvi üldse tahta võib... romantikat, meeletut kirge ja kui vaja, siis ka valusaid kukkumisi kõrgelt pilvedest...et siis jälle kõik imearmsasti heaks ja ilusaks teha.. mitte mingil juhul aga igavust,mida üks lõvi kindlasti ei talu.
Ja veel midagi. Kaladest peab aru saama! Kes ütleb, et kalad on kinnised või ei oska suhelda, need on ise pealiskaudsed. Ka minu parim sõbranna on kala ja et temast aru saada, on mul küll läinud pea pool elu, aga asi on seda väärt. Nad on väga keerulise, aga tohutult põneva hingeeluga ja nendega peab oskama suhelda. Aga kala mehest paremat ja romantilisemat ei ole olemas! Lihtsalt peab oskama talle läheneda ja sa satud täielikku muinasjutumaailma!
Niiet Ann, soovin sulle vastupidavust, sest kala paneb sind kindlasti palju kordi proovile enne kui endale kasvõi natukenegi lähedale laseb.
 
Virsi Vettvalab:) 24. september 2002, kl 22.48
sussiga nõus. minu kalake on suutnud mu välja meelitada lapsepõlvekompleksidest ja kombest hingevalus üksinda piinelda - väga tähelepanelik, hoolitsev ja emotsionaalselt mõnus. Vihastub kergelt, aga siis peab laskma rahuneda (minu peale pole vihastand, aga ntx kui miski ei lähe päris plaanipäraselt, siis turtsub veidi). Voodis kah fantastiline:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!