Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Jäär naine
 
Jasper 12. august 2002, kl 17.50
Kuidas kogemused on?
 
Jasperile 12. august 2002, kl 18.39
äätetult sihikindel ja kangekaelne.Heas mõttes.Mul õde ja end.sõbranna jäärid.
 
Kaupo 12. august 2002, kl 21.37
igav ei hakka kui tahad elu nagu ameerika mäed. emotsionaalne ja mitte vähe. Saad tunda milline on elu põrgus ja milline taevas mulle sobib :))))
 
kalliz 12. august 2002, kl 22.51
ise olen, mees on ka - vahel on kyll suured katsumused, et kes oma tahtmise peale saab aga araleppimine on see eest ka magusam.... ;)
aga ega see ei tahenda, et teine jaar naine selline oma tahtmist peale suruv oleks, on ikka rohkem isiksuses kinni. Tean veel paari jaara naisterahvast ja nemad on hoopis teistsugused kui ise olen. Ei ole ise eriti horoskoobi jargija ja soovitan sul ka mitte selle parast nyyd tydrukuga kokku/lahku jaada. Otsustama peaksid ikka teised faktorid!
 
Lucy 13. august 2002, kl 14.10
Lihtsalt kohutav. Nii egoistlikke, kasuahneid ja ihnsaid inimesi kui on jäärnaine, pole mina veel kohanud.
 
skine 14. august 2002, kl 09.10
aga millised head suhtlejad nad on. iga paadunumgi nohik tunneb nende seltskonnas ennast suhtlemisgeeniusena :) nad lihtsalt oskavad juttu alustada ja pingeid maandada. samas on tema ja ainult tema tahtmised, tundmused ja vajadused primaarsed, kuim teised kah sellest rõõmu tunnevad on ju tore :)))
 
Lucy 14. august 2002, kl 10.27
skine. Mina pole kohanud selle tähemärgi esindaja seas ühtegi head suhtlejat. Pingeid maandada? Nad tekitavad oma kohalolekuga juba negatiivseid pingeid ja kuna nendega on raske suhelda, siis kohati tundub, et nad on energiavampiirid.
Aga see on kõigest minu kogemus.
 
vähikene 15. august 2002, kl 14.24
ka tundmatute käest suudab igasugu isiklikke asju välja uurida ja kasutab neid siis selle isiku vastu. jubedad silmakirjatsejad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!