Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kuidas olla?
 
kelluke 13. august 2002, kl 10.26
6 kuud tagasi kolis mees minema ja elab nüüd oma noore sekretäriga.Oleme lahutatud samuti.Tal on nüüd oma elu ja nagu ta ütles, tema elu pole enam minu asi.Ja ega polegi, ainult et ta ei koli oma asju minu ja laste juurest ära.Püüdsin märku anda,et võiks lõplikult ära kolida,selle peale sõnas,et olen teda hingepõhjani solvanud ja ta tahab kohtuda lastega.Samas on ta öelnud,et minusugusega ei ela ta enam kunagi koos.Tal on korteri võtmed ja ta tuleb alati siis, kui mind kodus pole.Olen temast küll majanduslikult sõltuv,aga kas siis selline käitumine mehe poolt on ilus,kes väidab,et ta on emotsionaalselt intelligentne inimene.Ta on muide veevalaja.
 
Lucy 13. august 2002, kl 10.57
Saada ta asjad kasvõi postiga talle uude koju ja vaheta ukselukk ära, sest antud juhul segab ta ka sinu privaatelu.
Emotsionaalselt intelligentne-oi mis uhke kõlaga diagnoosi omale pannud...
 
kannike 13. august 2002, kl 11.18
Kelluke- milles asi- vaheta lukk ja saada üks ilus õhtu talle asjad korralikult kokkupakituna ära. Ise viima ei pea, selleks on olemas kulleriteenused ja nii ei saa saabuvat pakki ukselt tagasi lükata, võtab selle vastu kes iganes:))) Selle lükkega annad sa oma eksile selgelt mõista, et ka sinu poolt on asi lõpetatud ja majanduslik sõltuvus puudutab vist siis ainult last, eks! Emotsionaalselt intelligentne inimene saab sellisest sõnumist väga hästi aru ja ei tee edaspidi probleeme. Kui tema elab edasi oma sekretäriga, on sinul ka aeg oma eluga edasi minna ja võib-olla ühel hetkel sulle ei sobi see, et üks enesekindel jorss uksest sisse astub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!