Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksikutest mees
 
mona 13. august 2002, kl 14.45
Üks Kaksik ajab pea täitsa segi. Kurb on see, et meil ei tule asjast midagi välja. Tema on maailma kõige truudusetum inimene ja mina olen temasse jubedalt armunud. Ise pole astroloogiast kunagi huvitunud, aga nüüd olen juba nõus kõike proovima. Sellepärast küsin :kuidas Kalad ja Kaalud üldse sobivad?
 
naine 13. august 2002, kl 15.10
mul ka üks kaksik, kes ise truudusetuid ei salli, kuid igal võimalikul juhul flirdib mõne naisega. tema truudusetus on mul veel kindlaks tegemata. Aga kerge temaga ei ole, põhiline on teed asju nii nagu tema tahab, kuid samas sa jälle pead oskama teha. Mulle just ütles, et on tema arvamus ja meie arvamus ja minu arvamust enam ei ole. Täpselt kust tuul, sealt meel ja ebakindlus hiilib pidevalt ligi.
 
coco 13. august 2002, kl 16.04
ise olen veevalaja ja mees on kaksik,se peax yx parimaid kooslusi yldse olema,vähemalt nii kirjutataxe:)
siin rägitaxe ainult kaksikute truudusetusest, ise olen sellega teiste kaksikute meeste puhul täiesti nõus.kuid mitte oma mehe puhul,pole ta mind kordagi petnud ning on yldse igatepidi ideaalne:).veel näide et erandeid on alati.
 
mina 14. august 2002, kl 07.43
mina kalad+kaksikud....käisime sõbrantsiga just kaksikutega ja meid jäeti korraga maha- ei tea, kas neil oli kahe peale üks aju, aga noh...feministi nurgakeses oli juttu kaksikutest...printisin selle just välja ja näitan sõbrantsile ka- meie kaksikud olid täpselt sellised...nendega on küll raske- ei tasu lasta endale pähe astuda ja lubadusi ei tasu ka uskuda...Ela oma elu ja ära võta liiga südamesse- küll, siis kõik hästi läheb...või vähemalt ära näita välja, kui võtad..
 
V V 14. august 2002, kl 09.51
Jah,kui tahad armukest vali Kaksik!Kurb tõde seegi, mida näen oma papsi ja vennaraas upealt, et abielu neid ei köida.Mõnel mehel juba viies naine?!Aga pahatahtlikud Kaksikud küll pole ja minul selle tähemärgi all sündinutega eriliselt hää klapp, kuigi mitte kooselu mõttes.
 
veevalaja 14. august 2002, kl 10.26
kaksikutest poisiga oli ideaalne läbisaamine ja hea klapp,kuid truudusetus rikkus suhte ära,kaksik on liiga tõmbleja ühe juurest teise juurde,armub üha uutesse.Never ei taha kaksikuid enam.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!