Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
jäärmees ja neitsinaine
 
kass 14. august 2002, kl 08.51
ohhh issake... aga eks igaüks peab oma risti ise kandma, kui juba kanda on võtnud:)))) jäärast mehega võib kirjeldada elukest kui reisi paradiisist põrgusse ja tagasi. seda vahelduva eduga ja sõltumata ajast, kohast ja viisist. kellel veel jääramehega kokkupuudet, võiks ka omalt poolt paar sõna lisada.
 
Ka 14. august 2002, kl 09.22
Mina Jäär naine ennast neitsimehega küll õnnelikuna ei tundnud. Võib-olla näiteks peab ka sinu mees sind kuidagi veidraks ja nt. igavaks. Jäärad on küll toredad inimesed, kindlasti ka rasked. Igavad õnneks mitte. :))
 
mart 14. august 2002, kl 09.51
jäär selline tulemärk, neitsi kipub vahest pidurdama jah;)
aga muidu väga normaalne suhe peaks mainima:)))
 
? 14. august 2002, kl 10.07
jäär on tule märk ja neitsi maa märk - selline kombinatsioon peaks kõige vähem omavahel läbi saama, st suhted on pingelised.
 
Mia 14. august 2002, kl 10.18
Jäär mees pakub tõesti paradiisi ja põrgut vaheldumisi. Paraku kipub põrgu domineerima ... (PS ise olen Veevalaja)
 
kass 14. august 2002, kl 10.21
ilmselt tänu neitsi tugevale selgroole on ka meie suhe pidanud juba 10 aastat. oleks ma vähe lahjemast puust, siis oleks ilmselt ammu nuttes mamma juurde koju tagasi jooksnud:))) ja meie puhul on selgesti näha tule kustumine maapinnale jõudes- paljudki hullumeelsed ideed on õnneks summutanud maa mõistus ja alalhoidlikkus.
ja igav ei ole mul veel sekunditki olnud...
 
amanda 14. august 2002, kl 10.46
ise neitsi ja ex on jäär- öak!
 
Liis 14. august 2002, kl 12.16
mina küll neitsi tähtkujus ei ole, aga mees on mul jäär. No nii super-hüper-head inimest teist annab otsida! Mina küll temaga põrgut pole läbi pidanud elama - juba mitu aastat koos ja abielus, aga ikka ainult seitsmendas taevas olemise tunne :))
Seega - ärge üldistage!
 
kass 14. august 2002, kl 12.55
Liisile: hea on küll - alati kindel, truu, aus ja õiglane. hea headuse mõttes-tiba küsitav. hea isa lastele, hea majandusmees, hea sõber. kõik need head on olemas. aga kui siis äkki hakkab päike teisest kohast paistma ja jäär "möirgama"... oh sa mu meie küll ja hoia ainult eest ja piip ja prillid...
 
mart 14. august 2002, kl 13.24
kass: aga muidu olekski ju igav...? ;)
 
kass 14. august 2002, kl 13.46
mart: kõike muud võib olla, aga igav - mitte iial;) vahest aga tahaks rahu ja vaikust... aga ilmselt, kui see juhtuks ükskord saabuma, siis oleks nii harjumatu, et tahaks kohe "möirahärga" tagasi...
 
neitsike 14. august 2002, kl 18.17
2a suhet. hoidis heas vormis. poiss oli pidevas seksinäljas, kasvõi 5 korda päevas järjest tahtis, vot see tüütas ära. ja pidevalt lendasime ühest kohast teise, ühelt ürituselt, võistluselt jne teisele. action käis.
igav tõesti ei hakanud..
 
jäära kaasa 15. august 2002, kl 12.11
ise kalad- noh mis ikka öelda näinud nii paradiidi kui ka põrguserva
nad oskavad sind armastada ja nad oskavad sulle haiget teha(aga mitte enda arvates)
eks ma ise ka teinekord ikka imest, et kuidas meie 2 nii erinevat inimest saame ültse koos olla aga noh 7 aastakest juba olnud ja vaatamatta kõigele ei taha oma jäärakesest ilma jääda
 
Liis 15. august 2002, kl 13.23
ehh, no mina ei tea :) meie suhtes olen mina tihti just see pool, kes vigiseb. Tema on nagu rahu ise....möiranud on ta jah - 2 korda ja siis ka mitte minu või mõne teise lähedase peale, vaid ühe täiesti kõrvalise jobu peale :).
Võimalik, et ta elab oma morni meele kuskil sportides välja (sporti ta armastab!) - igal juhul ei ole ükski minu eelnev ja nüüd juba kaugesse minevikku jäänud suhe olnud nii harmooniline ja armas!
 
dino 16. august 2002, kl 16.25
Pidin kord vestlema jäärmehega ja poole vestluse pealt läksime nii tülli, et ta lahkus. Ta käis tõsiselt närvidele. (neitsineiu)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!