Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
skorpionist ema
 
lõvitydruk 14. august 2002, kl 19.17
Tahaks teada, kuidas teie skorpinist emad? Oli sobimatu väikese lapse emana, aga täiskasvanu ja teismelise lapse emana oli ta ideaalne ema/sõber/kaaslane. Oskab õigel ajal aidata ja õigel ajal mitte meie ellu sekkuda jne.
 
Ka 15. august 2002, kl 08.46
Lapsena mõtlesin tõemeeli, et minu ema on kõige jubedam olevus maapeal. Uhh, nüüdseks olen tänulik eelneva eest ja eriti tänuväärne on see, et ta tõepoolsest ei kipu mind juba ammu õpetama. Ta peab mind täiskasvanuks, kes saab ise hakkama, selliseks ta mind ju ise kasvatas. Aitäh talle, ta on suurepärane ema. :))
 
helen 15. august 2002, kl 10.03
minu skorpion ema on ka fantastiline. kui vaja siis sekkub kui emalõvi ja kui vaja pole, siis laseb mul rahulikult oma elu elada.
parim emana, mis olla saab.
kunagi pole keelde ega käske olnud ainult soovitused ja põhjendused, miks nii tuleks teha. aga otsus on alati jäänud minu teha.
 
kk 15. august 2002, kl 10.59
Olen skorpion ja ootan last... Miks oli skorpionist ema sobimatu väikesele lapsele???????
 
skorpionist ema 15. august 2002, kl 12.14
Noh, kas just väga sobimatu aga suht kindlakäeline küll, üldiselt vabakasvatuse fänn pole kindlasti. Laps ju õpib enne kooli kõige paremini ja parem end kohe kokku võtta ja kõik tunnid elukoolis kohal käia koos lapsega kui lapse 16-ks saamisel avastada end veel järelaitamistundides istuvat. Seepärast vast polegi skorpioni emade laste varane lapsepõlv ainult lust ja lillepidu.
 
Beggy B 15. august 2002, kl 12.41
Miks oli minu ema sobimatu väikese lapse emaks, sest ta arvas, et lapsed on 5-aastaselt täiskasvanud ja oletas, et 1. klassi laps saab ise hakkama kooliriietega ja 3. klassi laps kooliasjade ostmisega jne. Elus pole ta tundnud minu kooliõpingute vastu erilist huvi. Aga võib-olla oli ta lihtsalt mingi erand. PS. ema pole mul mingi asotsiaal ega alkoloolik. Lihtsalt elas oma elu laste kõrvalt.
 
Mia 15. august 2002, kl 13.04
Samuti skorpioni tütar... Ei oskagi seisukohta võtta. Ühest küljest range kasvatus, tütre litsiks minek suhteliselt välistatud. Kogu aeg oli seljatagune olemas. Aga teisest küljest... süüdistan ema enda psühholoogilises ja hingelises vägistamises. Aastate jooksul on mu "mina" nii maha surutud, kui seda ükski teine inimene pole suutnud. Olen alati teadnud, et olen paks, inetu, rumal ja halb. Minu esimesed armastusedki läksid selle nahka, et pidasin inimest, kellele minusugune ebard meeldida võiks, kah mingiks ebardiks.
Mitte kunagi elus polnud minul õigus, mitte kunagi ei teinud ma midagi hästi või õigesti.
Karme ja mõnitavaid sõnu olen kogu elu kuulnud.
Lisagem siia juurde veel, et ka isa oli Skorpion. Ja ma ise Veevalaja.
 
leena 15. august 2002, kl 13.17
Ma pole küll Skorpioni tütar, vaid vennatütar. Niiet tegemist on minu tädiga, kuid elasin tema juures kuni 15 eluaastani aeg-ajalt mõned kuud, sellepärast võtan natuke sõna. Ta üritas minu iseloomu kallal kogu aeg mingeid ümbertöötamisprotseduure läbi viia, millega ma loomulikult nõustuda ei saanud. Sama riietuse kohta, et pole ikka küllalt naiselik jne. Aeg-ajalt elas oma viha ja pessimismi minu peal välja.
 
hmm.. 15. august 2002, kl 13.54
Minu vanaema oli skorpion. Ja väga ebatavaline, peaks mainima:) Hästi tagasihoidlik, heatahtlik, ei teinud kärbselegi liiga. Pigem lasi endale hoopis pähe istuda vahel. Ühtki teist sellist skorpioni ei tea, kuigi ise olen ka skorpion. Aga mina olen ikka see tavaline tüüp, mitte mingi õrnuke:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!