Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
amburmees-neitsinaine
 
Liis 15. august 2002, kl 19.28
kuidas see paar kokku sobib? kas kellelgi on kogemusi?
(tegelikult mees täpselt amburi ja kaljukitse vahel)
 
triin 15. august 2002, kl 20.48
Tean kaht sellist vanemat abielupaari (üks mu omad vanemad ja teine mehe vanemad) ikka aastakümneid õnnelikult ja truilt koos elanud. Amburmehed on muidugi väga sportlikud ja fantaasiarikkad - sellised hobiinimesed kel kunagi igav ei hakka.
Seevastu neitsi naised nagu suht maised ja tagasihoidlikuma huumorimeelega - et ma väheke imestan küll, et neil sünkab. Aga ju siis tasakaalustab just parajal määral.
 
normaalne 16. august 2002, kl 13.46
tean ka sellist paarikest. täiesti erinevad inimesed. jõudsid 4 aastat koos olla, lõid lamenti mis kole ja kaklesid. lahku läksid lõpuks, pärast korduvaid kokku-lahkukolimisi. füüsiline tõmme oli mega, muu mitte miski ei sobinud.
 
sarnane 16. august 2002, kl 16.34
just. lahkukokku u 7 korda. jube kurnav värk.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!