Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Skorpion vs. skorpion
 
Ülle 18. august 2002, kl 04.27
On kellegil kogemusi antud kombinatsiooni puhul pikemaajalises suhtes?
 
hmm.. 18. august 2002, kl 11.44
sõbrannasuhetes jah. Mina olen skorpion ja parimad sõbrannad ka:)
 
kitseke 19. august 2002, kl 09.11
Mul oli perekonnaringis üks tuttav abielupaar kahest skorpionist. Elasid 10 aastat koos, neil on ka kooliskäiv laps. Naine nautis koguaeg teiste meestega flirtimist (eriti oma mehe juuresolekul). Nüüd jättis mees ta päevapealt teise naise pärast maha. Ma ei tea tegelikke tagapõhjasid, aga lihtsalt niisugune stoori oli. sorry:(
 
Mia 19. august 2002, kl 09.27
Minu vanemad mõlemad Skorpionid, abielus juba üle 30 aasta. Hästi sarnased on küll. Kui kaklevad, siis mõnuga, kui naeravad (enamasti kellegi üle), siis ka üksmeeles ... Hästi teravad ja löögivalmis inimesed mõlemad, igav neil ilmselt teineteisega ei ole olnud.
Veevalajana ei hinda sellist suhet. Ei viitsi kogu aeg ainult teravusi vahetada ja üksmeeles olla ainult siis, kui vaja "ühise vaenlase" vastu mingit rinnet moodustada.
Ääretult domineerivad ja enesekesksed inimesed. Kaks kõva kivi ...
 
Salme 19. august 2002, kl 16.08
Minu vanemad on ka S ja S - väga vastupidav liit oma 35 a tuleb ära. Muutkui koos ei tea ks ongi nädal üksteisest eemal olnud. Muutkui kudrutavd, leiavad ühiseid tegevusi koguaeg, aktiivsed ja värsked.
PS! nende laps oli küll raske (nüüd on kergem) väga teravad ja kriitilised inimesed. aga ega neilgi kerge olnud ma ise ka Skorpion :-))))))))))))
 
manhattan 30. august 2002, kl 12.29
Ei tea, kuidas armusuhetega on. Aga minu kui naissoost skorpioni parim sõber on juba lapseeast alates mees-skorpion (kellega nn "tõmmet" pole kunagi tekkinud).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!