Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Ambur
 
Dem 19. august 2002, kl 22.14


Mida teate rääkida naissoost amburi kohta?

Ja kas mingil määral mõjutab inimesi ka see mis looma aastal nad sündinud on?
 
siilu 20. august 2002, kl 00.27
tean sea aasta ambureid ja need küll eriti ei meeldi, endast liiga suures vaimustuses ja tahavad teisi oma jutustamisega ära lämmatada...
 
sea aasta ambur 21. august 2002, kl 09.43
tohoh, keda ma ära olen lämmatanud?
 
laila 21. august 2002, kl 13.02
küllap on sünniaastalgi mingi tähendus. üldiselt naissoost amburid,keda tunnen, on eelkõige veetlevad,väga seltskondlikud,
meeldiva käitumisega mõnusad kaaslased.armastavad seiklusi, vaba
dust,vaheldust,reisimist ja üldse kõike uut.vahetevahel sepitsevad intriige,mõnikord on kitsid (see pole küll lausreegel)
 
Trex 21. august 2002, kl 13.48
Üldiselt on naisamburid küllaltki torededad isendid. Sünniaastal võib muidugi ka mingi mõju olla- mis aasta sind huvitab? Aga kõige olulisem on vist see, mis tähtkujust ise oled, sest sellest sõltuvavalt näed erinevaid omadusi erinevalt.
 
jo 21. august 2002, kl 15.06
oi kui armas - ma tänan, ma tänan. ei yhtegi halba sõna - hakka või endast midagi arvama :)
 
Mann 01. september 2002, kl 20.10
Ise ambur.

Kohati jutuga lämmatav :). Endast vaimustuses (kuid mitte uhke!). Väga seltskondlik, tõsi. Armastan seiklusi ja vabadust (kõige-kõige enam vabadust!). Natuke kitsi selles mõttes, et mõtlen, kuhu oma raha paigutan, kui vaja, hoian kokku.

Eelmisel aastal tehtud psühholoogia uurimustööle tuginedes olen (ja mis imelik, 80% küsitletute arvamus oli sama): väga jutukas, ütlen kohati asju valel ajal, kuid samas olen avameelne, ei salatse. Valetamist-reetmist ei kannata mingil juhul. Teen vahel pättust, kuid vastutan ka, minema ei jookse. Püsimatu, energiline.

Ühele lahedale raamatule tuginedes olid eelpoolnimetatud omadused ka Tüüpilise Amburi omad, seega... Tjah. Ise usun tähtkujudesse küll, sellesse, et inimese iseloom sõltub sünniajast. Horoskoop on aga minu jaoks lausjama.

Päikest,
Mann
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!