Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
vähk mees
 
mopsikku 20. august 2002, kl 11.05
siin lahkate kas vähist mehed on liiderlikud. mina tean vaid vähk meeste kohta et nad on homod mul omal exabikaasa vähk ja jäi meie magamistoas teise mehega vahele, kellega nad nüüd koos elavad. lisaks veel töökaaslane ja tädipoeg kes ka vähid ja samamoodi homod. mitte et mul midagi homode vastu oleks, vaid nüüd suhtun neisse tõsise eelarvamusega. ju sel tähtkujul on mingi tõmme omasooliste poole.
 
Mercantile 21. august 2002, kl 01.04
kas tõesti...)))
 
Ehhee 21. august 2002, kl 14.40
Minu mees küll homo pole. Ja kuni mina ta vastu kena olen, siis liiderlik ka mitte.
Täitsa hea mees on, igate pidi.
 
jama 21. august 2002, kl 20.47
Vähk-mees on liiderlik ja valelik,lisaks ei kannata ta mingit ,isegi õigustatud kriitikat.pealegi ei oska nad naisi hoida,vaid on enesekesksed ja hoolimatud,mul eriti halb kogemus.edaspidi hoidun kindlasti sellisest tüübist.
 
m 25. august 2002, kl 15.48
olen jama-ga täitsa nõus.
Kedagi pole ma ka kunagi rohkem ihaldanud kui vähki aga kõik need halustused on veel lausa vähe öeldud!
 
liisu 23. september 2002, kl 03.52
Vähk nõuab lihtsalt tähelepanu. Ta tahab olla nr 1. Kui seda vajadust ei rahuldata, hakkab ta tujutsema ja tagurpidi liikuma. Samas, kui ta on armunud, on ta ikka võimeline naises kijeldamatut tunnet tekitama. Jah, ma sain ka tohutu mataka vähilt, aga kõik see hea, mida ikkagi ju rohkem meenutad, oli seda väärt. Ta on kirglik, sensuaalne, hooliv, lummav jne, Aga see on vähk, kes võib pääle tormilist armunädalat mõneks ajaks kivide vahele rändama minna. Ning just see kadumine mõneks ajaks vist enamikele naistele arusaamatu ongi. Ja tänitamist nad mu arust ka absull ei kannata. Isegi kui see on põhjendatud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!