Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kaalud naine ja armastus
 
kaaluja 20. august 2002, kl 13.05
Kaalud naine ja armastus.
Tunded ja nende näitamine.
Jagage kogemusi.
 
kaaluallajäänu 20. august 2002, kl 17.42
l... on, voh. kehva kaalu otsa sai satutud.
 
hmm.. 20. august 2002, kl 20.04
Minu ema on kaalud. Eluaeg sama mehega koos elanud. Üldse ainus mees tema elus. Polegi truumat inimest vist. Peab l....deks juba neid, kes kahe mehega on maganud. Ausalt.
 
kaalud 20. august 2002, kl 21.13
kaalud on t6epoolest suured romantikud ja flirtijad. kui keegi seltskondlikku inimest l-ks nimetab..noh see on tema probleem. isiklikult: naudin m2ngu. flirtimist, jahti, k6ike seda mis potentsiaalse suhte algusega kaasas k2ib. aga vaat siis kui suhe juba tekkimas, siis satun segadusse. et kas nyyd v6tta asja t6siselt? v6i 2kki j2tta asi ikka s6pruse tasandile? v6i 2kki hoopis...noh see tavaline otsustusv6imetuse asi.nii et kui j22d ootama millal see segaseid signaale saatev kaal endas selgusele j6uab siis j22dki ootama:) no ja tunnete n2itamisega on sama asi, et kas ikka peaks? v6i mitte? v6i kui jah siis kui palju?aga kui kaal l6puks midagi on 2ra otsustanud, siis elada on kaaludega mugav. nad armastavad harmooniat, ilu ja mugavust ja kuigi naudivad vaidlusi, ei armasta tylitsemist.
 
kaaluallajäänu 20. august 2002, kl 22.54
l..e on ju igas tähemärgis. See minu kohatu oli proff - oskas saada oma tahtmist + hea tehnoloogia ja usutav kirjanduslik kujutlusvõime
 
Gissel 21. august 2002, kl 08.42
kaalud, sa oled meie mõttemaailma 100%-lise täpsusega kirja pannud!!!!!!!!
Ma ei oskagi mitte midagi juurde lisada:))
 
mimmi (ka kaalud) 21. august 2002, kl 10.54
Ei saa öelda, et oleksin suur flirtija, kuid on juhuseid kui ennastki oma julgusega ehmatan. Minu flirtimine jääb alati flirtimiseks, kaugemale ma ei lähe. Nagu keegi oma emast kirjutas - ka minu praegune suhe on mu esimene (kestnud 5 aastat) ja minu poolest ka viimane (teise poole eest ei saa ju rääkida). Riidu ja kaklemist ei salli, mul hakkab lausa füüsiliselt valus. Meeldib mugavus, hea söök ja ilu. Olen kord võimatult laisk, teinekord sattun tegemistega väga hoogu. Kui midagi konkreetset teen, siis põhjalikult. Samas: vahel, kui on mingist tööst jupike tehtud, on tunne et nüüd võib jälle rahus puhata.
Armastatuga on sellised lood: kui minusse suhtutakse hästi ja lugupidavalt olen nõus kõik vastu andma - kaalu naise armastusel ei ole piire - armastatud mees on mulle number üks.
 
kriss(kaalud) 22. august 2002, kl 01.29
kaalud naised võivad jah väga truud olla kui nad selle õige leiavad-kaalud on väga seltskondlikud ja teevad alati nalja. nad on õudsalt toredad sellesmõttes,et nad võivad olla sama õhtu jooksul nii printsess kui tuhkatriinu-nad leppivad kõigega-aga jah otsustusvõimest jääb neil tõesti puudu.
 
mimmi 22. august 2002, kl 10.39
Aga kui nad korra on otsustanud...mittekeegi ei suuda siis neid kõigutada!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!