Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kellega sobiks kaljukits N ja missugune on veevalaja M
 
Snatch 23. august 2002, kl 13.39
Jah. Nii, et - kellega sobib kaljukits N teiemeelest kõige paremini.

Ja kirjeldage oma tuttavaid veevalajaid-mehi.

Tänan
 
mupsik 23. august 2002, kl 14.25
Räägivad, et kõige paremini peaksid Kaljukitsed sobima Neitsi ja Sõnniga ja nii ta üldiselt on ka. Olen ise ka muidugi see va sarviline ja tean omast käest. Lähedasemad sõbrannad on kõik nendest tähtkujudest. Mehed, kellega olen suutnud pikemas suhtes olla, on Neitsid (varasemast 2 a ja praegu kolmandat aastat kestev suhe). Sõnn-mehed aga mõjuvad erakordselt külgetõmbavalt.

Üks tuttav vitaalne ja vilka vaimuga Veevalaja, kellega harva kohtume, paneb südame kiiremini põksuma küll, eriti, kui oma armsa Neitsikese tuimus, kangus ja rutiini-ihalus on taaskord ära tüüdanud.
 
lolita 23. august 2002, kl 16.37
Olen ka Kaljukits, aga mees on hoopis Kaalud. Ei pidanud absoluutselt sobima, kuid 14. abieluaasta jookseb. On kõike ette tulnud-tõusud ja mõõnad, aga hakkama saame ja teineteist välja vahetama hakata ei ole meil ka plaanis.
 
meke 23. august 2002, kl 18.56
mul on veevalaja mees(ise olen vähk), juba 8-s aasta läheb, ei saa öelda, et kerge on, aga ei kurda kah, sest paremat kuskilt vaevalt leiaks.
Suudab suhte veel värskena hoida ja üllatab aeg-ajalt meeldivalt.
Kuigi eriti avatud inimene ta ei ole ja mõned laused tuleb ridade vahelt välja lugeda, kuid eks seda kooselu ajal ju õpibki!
 
ttt 23. august 2002, kl 22.04
Veevalaja on nagu merelainetus, iga päev pisut erinev, aga üldiselt turvaliselt samalaadne. sügava hingega, kuigi näitleb pealiskaudsust. hoolib ja hoolitseb. vajab ise väga hoolitsust ja armastust, aga varjab seda.
läheb sügavuti, ei ole pealiskaudne. seetõttu saab elult ka peksa, kuid see on väärt sügavuse tundmaõppimise võlu. vajab Naist, kes on eneses juba selgusele jõudnud ja jaksab Veevalajat mõista, mitte vaid imetleda.
tahab naist, kes näeks tegelikult ka teda sellisena, nagu Veevalaja end ise näha tahab (sisemust) ning oleks selle üle õnnelik ja rahul.

kõike head Sulle, kitsetüdruk!
 
meke 24. august 2002, kl 11.54
jutt jumala õige!!!!;))))))))))
 
ttt 24. august 2002, kl 16.46
tere-tere, veevalaja!
 
ttt 24. august 2002, kl 16.47
lisaks:
veevalaja on ka piisavalt edev. see on nii nunnu!
 
S.Korpion 25. august 2002, kl 12.29
Olen olnud kaugelt üle 10.aasta veevalajaga abielus. On jah veits edev. Kõige nunnum on ta siia kui olen olnud haige. Äärmiselt hooliv, muretsev... "Kahjuks" olen suht terve inimene.
 
m 25. august 2002, kl 15.43
olen ka sarviline neiu, mulle tundub et sobin üsna hästi pea kõigiga kuigi mõned kogemused veel puuduvad või on poolikud.
Veevalaja mees on mul parim sõber,võtab sind nii nagu oled ja temas kunagi pettuma ei pea. Väga elutark,hea nõu küsida kuna kainemalt asju hinnata peale veevalaja ei oska keegi.
Kaljukitsest naise lööb jalust nõrgaks vähk vennike.
Ambur üritab kaua ,välja tuleb hea läbi saamine,ei muud. Skorpion on lihtsalt jube,jäine. Kaksikud on elupõletajad,lõvid lihtsalt mööda käijad.
Ohh no aga mind huvitab hoopis kuidas oleks võimalused Kaaludest mehega? Ja tegelikult äkki oskab keegi nõu anda mida teha kui pisut häirib et mees on lühem minust. Kui muidu olen harjunud kõrgeid kontsi kandma siis nüüd ei saa ja kas temal on ka imelik või on see minu tunne vaid. Kas see möödub?
 
ei midagi 26. august 2002, kl 16.05
olen kah koos veevalaja mehega. pean ütlema, et olen ttt kommentaaridega täiesti ühel meelel. S.Korpioni mehega aga vastupidiselt ei ole ta minu haiguse ajal eriti hoolitsev :( Ise tahab siis küll nunnutamist. (ma muide ka skorpion)
 
eiiiiii 15. september 2002, kl 22.07
Kindlasti mitte ei sobi kaljukits N ja veevalaja M -ära parem proovigi -kurb nii öelda- aga tean oma tutvus ringkonnast paljusid ,kes on lahku läinud sellisest ühendusest-ma ise kaasaarvatud -ka peale pikki aastaid kestnud kooselu-lapsed peale selle....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!